Кулінарія

Чудова картопля на гарнір

— 11 листопада 2015 —

2 кг червоної картоплі, 5-6 смужок копченої грудинки - порізати шматочками, 5 ст. л. маслинової олії, 2 ч. л. свіжого лимонного соку, 10 зубків часнику розім'яти часникодавкою, 1-2 ст. л. (додатково) маслинової олії, 3 гілочки чебрецю, сіль і чорний перець.


10 незвичайних рецептів чаю для теплого осіннього ранку

— 11 листопада 2015 —

Коли на вулиці прохолодно, корисно пити смачний чай. Дозвольте собі експеримент, і спробуйте починати кожний ранок з нового чаю. Ось побачите, вам сподобається.


Як правильно заварювати чай

— 6 листопада 2015 —

Усі вміють заварювати чай. Але багато хто не враховує важливих деталей, від яких дуже залежить смак.


Куряче філе з часником і сиром

— 5 листопада 2015 —

Філе - 350-400 г; сметана - 2 ст. л.; сир твердий (тертий) - 1,5 ст. л.; петрушка - 0,5 пучка; часник - 1 зубок; олія маслинова або рослинна (рафінована) - 3-4 ст. л.; сіль, перець - за смаком. 


Яловичина «Веллінгтон»

— 5 листопада 2015 —

Яловичина (товстий край) - близько 1 кг; сушені лісові гриби - 100 г; кедрові горіхи - 30 г; сиров’ялена шинка - близько 10 скибочок; листкове тісто (готове) - 1 упаковка (500 г); гірчиця (не гостра) - 2 ст. л.; яйце (жовток) - 1 шт.; рослинна олія для смаження; сіль, мелений чорний перець - за смаком.


Тефтельки у вершково-грибному соусі

— 5 листопада 2015 —

Яйце - 1 шт., цибуля ріпчаста (1 шт. у фарш, 1 шт. у соус) - 2 шт., гриби (будь-які) - 200 г, перець чорний, сіль, рис - 200 г, олія рослинна - 4 ст. л., фарш м'ясний - 500 г, сир твердий - 50 г, вершки (жирність 10-20%) - 200 мл.


Паштет – просте готування і по-справжньому витончений смак

— 5 листопада 2015 —

Паштет довгий час вважався справжнім делікатесом, і їли його тільки аристократи. З тих пір, як його стали робити в промислових масштабах, ситуація змінилася. Однак і сьогодні можна скуштувати вишуканий аристократичний варіант паштету, якщо приготувати його в домашніх умовах. Спробуйте і відчуєте різницю.


Чай з обліпихи

— 29 жовтня 2015 —

З обліпихи можна робити варення, вичавлювати сік, а можна заварювати корисний обліпиховий чай.


Картопляна гармошка з розмарином

— 29 жовтня 2015 —

5 рівних картоплин середніх розмірів, 4-5 ст. л. маслинової олії, 1 ст. л. вершкового масла, 8 часточок часнику, 5-6 гілочок розмарину, сіль, перець - за смаком.


Гарбузові оладки

— 29 жовтня 2015 —

Гарбуз очищений - 0,5 кг, борошно пшеничне - 1 скл., сіль - 0,5 ст. л., спеції: каррі, асафетида - по 0,5 ч. л., олія рослинна (для смаження).



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...