Кулінарія
Курячі шлунки в пиві
— 13 вересня 2018 —
1 кг курячих шлунків, 1-1,5 скл. світлого пива, 2-3 ріпчастої цибулі, 60 г вершкового масла, 2 ст. л. жирного 67% майонезу, чорний перець мелений, трохи шафрану або карі, спеції - за смаком, рослинна олія.
Листкове кільце із сирно-курячою начинкою
— 13 вересня 2018 —
Упаковка листкового тіста, варене куряче м'ясо, вершковий сир, сир чедер, сіль, перець і спеції - за смаком, скибочки бекону.
Готуємо овочеві котлети
— 13 вересня 2018 —
Овочеві котлети - це смачна і дуже актуальна страва для більшості з нас. Особливо якщо не намагатися перетворити овочеві котлети на повний аналог м'ясних...
Мариновані баклажани
— 6 вересня 2018 —
2 кг баклажан, 400 г моркви, 400 г ріпчастої цибулі, 100 г петрушки, 100 г кінзи, 2 головки часнику, 50 мл рослинної олії.
Маринад: 700 мл води, 50 г солі, 20 г цукру, 50 мл оцту 6%, чорний і запашний перець горошком.
Куряча запіканка із хрусткою скоринкою
— 6 вересня 2018 —
Філе курки - 500 г, томати - 2 шт., сир твердий - 150 г, сметана 20% жирності - 200 г, печериці - 300 г, маслинова олія - 1 ст. л., сіль - за смаком.
Рогалики: найпростіший рецепт
— 6 вересня 2018 —
1 скл. теплої води, 1 ст. л. цукру, 3 ст. л. соняшникової олії, щіпка солі, 1 пакетик сухих дріжджів, 3 скл. борошна, часник.
Для заправлення: 1 ч. л. солі, 2 ст. л. соняшникової олії, 3 зубки часнику, 50 мл холодної води, півпучка кропу.
Харчуємося за сезоном: кавун
— 6 вересня 2018 —
Кавун - однолітня трав'яна ягода сімейства Гарбузових. Але головне - це смачний і освіжаючий плід, який, до того ж, прекрасно допомагає зміцнити здоров'я.
Грибний плов
— 30 серпня 2018 —
Гриби - 500 г, морква - 1 шт., цибуля - 1 шт., рис - 1 скл., олія рослинна - 4 ст. л., сіль, перець - за смаком.
Булочки із сиром, ізюмом і журавлиною
— 30 серпня 2018 —
500 г пшеничного борошна, 25 г свіжих дріжджів, 1 скл. теплого молока, 30 г розтопленого вершкового масла, 1 велике яйце, 1/3 чашки меду, 1/2 ч. л. солі;
начинка: 500 г домашнього жирного сиру, 6 ст. л. цукру (або за смаком), 1 пакетик ванільного цукру, 1 ст. л. картопляного крохмалю, 2 яєчних жовтка, 100 г сушеної журавлини, 50 г ізюму;
для змащення: 1 жовток + 1/2 ст. л. молока.
1 | ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | ... | 203 |