Кулінарія

Як правильно заквасити капусту на зиму

— 30 листопада 2017 —

Чи відомо вам, що квашення капусти - кращий спосіб збереження цього корисного овоча? У той час як при варінні капусти в ній майже вполовину зменшується вміст фолієвої кислоти, при квашенні вітаміни не тільки не руйнуються, але й додаються. Так, вітаміну С у квашеній капусті в порівнянні зі свіжою більше майже у 20(!) разів.


Курячі серденька з гарбузом і мисливськими ковбасками

— 23 листопада 2017 —

Курячі серденька - 600 г, цибулина середня - 1 шт., часник - 3 зубки, мисливські ковбаски - 200 г, гарбуз - 300 г, томати у власному соку - 400 г, сіль і перець - за смаком.


Салат з печерицями та кальмарами

— 23 листопада 2017 —

Майонез, 300 г кальмарів, 2-3 ст. л. лимонного соку, 200 г печериць, 1-2 шт. маринованих або солоних огірків, 3 варених вкруту яйця, 2 шт. ріпчастої цибулі, 50 мл рослинної рафінованої олії, свіжа зелень - за смаком, сіль, мелений перець.


Як вибрати правильну хурму

— 23 листопада 2017 —

Хурма зовсім не повинна бути терпкою. В'язкий смак, який багато хто вважає «основною ознакою» справжньої хурми, всього-на-всього свідчить про те, що плід не дозрів. 


Салати, гарніри, запіканки й пиріжки. Що приготувати з хурми

— 23 листопада 2017 —

Хурма буде гостювати у нас усю зиму, радуючи своїм ніжним смаком і збагачуючи раціон корисними речовинами. Не упустіть можливість прикрасити своє меню стравами із соковитої хурми.


Скумбрія домашнього засолу

— 16 листопада 2017 —

1 кг мороженої скумбрії, крупна сіль, цибуля ріпчаста, часник, перець чорний і запашний, лавровий лист, нерафінована соняшникова олія.


Гарбузовий татин з яблуками

— 16 листопада 2017 —

2 великих яблука, 4 ст. л. цукру з гіркою, 30-40 г вершкового масла, 2 ст. л. коньяку.
Для тіста: 170-180 г гарбузового пюре, 120-130 г масла (збити з цукром), 120 г цукру, 2 яйця, 1 ч. л. розпушувача, 1 повна з гіркою склянка борошна (до густого тіста). 


Курячий салат з ананасом

— 16 листопада 2017 —

Куряче філе (варене) - 200 г, консервовані ананаси - 150-200 г, твердий сир - 70 г, часник - 1 великий зубок, майонез, сіль, свіжомелений чорний перець.


Грибна локшина

— 16 листопада 2017 —

0,5 кг свіжих грибів, невелика цибулина, невелика морквина, 1 ст. л. вершкового масла, 1 склянка дрібної вермішелі або домашня локшина.


Пироги з варенням

— 16 листопада 2017 —

Пироги з варенням — це швидкий спосіб готування домашньої випічки до чаю. Вам необхідно лише підготувати тісто, сформувати пиріг і відправити його в духовку. Варення можна брати будь-яке за вашим смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...