Кулінарія

Рецепти домашнього бездріжджового хліба

— 28 липня 2016 —

Рецепти домашнього бездріжджового хліба


Овочеве рагу з куркою

— 21 липня 2016 —

Куряче філе або грудинка - 600 г, картопля - 400 г, цибуля ріпчаста - 3 шт., перець болгарський - 3 шт., морква - 3 шт. (невеликих розмірів), помідори - 600 г, кабачки, часник - 2 зубки, лавровий лист - 2 шт., олія рослинна - 3 ст. л., сіль, перець чорний мелений - за смаком.


Сирні квіточки

— 21 липня 2016 —

Борошно - 450 г, сир - 250 г, вершкове масло - 100 г, жовток - 2 шт., цукор - 1/2 скл., сода - 1/4 ч. л., лимонний сік - 1 ч. л.


Ніжний кальмар у сметанному соусі

— 21 липня 2016 —

2-4 тушки кальмара, 2 ст. л. сметани, 1 ст. л. борошна, 1-2 ст. л. вершкового масла, сіль і чорний перець.


Кабачки з волоськими горіхами

— 21 липня 2016 —

Молоді невеликі кабачки (або цукіні) - 2 шт., волоські горіхи очищені - 1/2 склянки, твердий сир (за смаком) - 50 г, маслинова олія - 1 ст. л., розмарин - 1/2 ч. л., свіжа зелень для подачі - за смаком. 


Страви з болгарського перцю

— 21 липня 2016 —

Спробуйте приготувати прості, але, проте, вишукані страви, основу яких складає цей овоч.


Літо пекуче. Напої, що вгамовують спрагу

— 21 липня 2016 —

Літо пекуче. Напої, що вгамовують спрагу


Глазуровані сирки для дітей

— 14 липня 2016 —

Сир (треба брати сухий) - 400 г, масло вершкове - 25 г,  вершки (30% жирності) - 25 мл, пудра цукрова - 100-150 г,  шоколад - 100 г.


Абрикосовий клафуті

— 14 липня 2016 —

На форму 25-26 см: яйця - 3 шт., цукор - 80 г, борошно - 75 г, масло вершкове - 50 г, молоко кокосове (або коров'яче) - 250 мл, цедра лимона - 1/2 ч. л., абрикоси - 6-7 шт., вишня без кісточок - 10 шт., цукрова пудра - для прикраси.


Салат з тунцем, квасолею і помідорами

— 14 липня 2016 —

Квасоля біла консервована - 1 банка; тунець консервований - 1 банка (150 г); салат зелений будь-який - 100 г; зелена цибуля - 30 г; помідори - 2-3 шт.; оливки без кісточок - 10 шт. (за бажанням); хліб білий для сухариків - 1 шматок; сіль, перець, лимонний сік - за смаком; маслинова (або рослинна) олія - 5 ст. л.; часник - за смаком. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...