Кулінарія

Тосканський овочевий пиріг

— 18 травня 2016 —

Тісто: 2,5 скл. борошна, 3/4 ч. л. солі, 200 г вершкового масла охолодженого, нарізати кубиками, 6 ст. л. крижаної води.
Для начинки: 2 ст. л. дижонської гірчиці, 1/2 чашки молока, 2 ст. л. песто, 1/4 скл. тертогоого сиру, 2 цукіні, 2 баклажани, 4 широкі моркви, 4 ст. л. маслинової олії, сіль і перець - за смаком.


Смачні десерти з полуниці

— 18 травня 2016 —

Полуниця - це перша ягода, що радує нас улітку. Ми всі її обожнюємо за неповторний аромат, смак. Її смачно їсти з вершками і цукром, але варто спробувати приготувати нові десерти - вони будуть прикрасою Вашого столу і дуже сподобаються Вашим близьким.


Шашлик з курки в горіховому маринаді

— 11 травня 2016 —

Куряче м'ясо нарізати невеликими шматочками й натерти сумішшю із дрібно нарізаної цибулі, розтертого часнику, підсмажених і потовчених волоських горіхів (можна арахісу) і рослинної олії.


Курячі крильця на грилі

— 11 травня 2016 —

Курячі крильця - 16 шт., соєвий соус - 120 мл, коричневий цукор - 140 г, білий винний оцет - 5 ст. л.


Шашлик із судака

— 11 травня 2016 —

Судак - 1 кг, сало - 500 г, лимон - 1 шт., перець чорний - за смаком, сіль - за смаком.


Шашлик з яловичини по-грузинськи

— 11 травня 2016 —

З м'якоті яловичини, яку потрібно очистити від плівок і сухожиль, нарізають невеликі однакові шматочки, складають у глиняний або емальований посуд.


Улюблений шашлик...

— 11 травня 2016 —

Шашлик відомий стільки, скільки існує людина. Це перша м'ясна страва, яку вона створила. Не грузин, не китаєць, не англієць, ні хто інший, а саме древня людина. За десятки тисяч років відпрацьовування технологій готування ця страва досягла досконалості, у ній нема чого додати або зменшити. Просто треба знати й розуміти, що й чому робиться.


Куряче філе з бальзамічним оцтом

— 4 травня 2016 —

4 курячих філе, 1/2 ч. л. меленої паприки, сіль і перець - за смаком, 2-3 зубки часнику, 1 ст. л. меду, 2 ст. л. гірчиці, 60 мл бальзамічного оцту, 50 мл яблучного + 2 ст. л. води й 2 ч. л. цукру, 250 г помідорів чері.


Ніжні еклери з заварним кремом

— 4 травня 2016 —

Для тіста: 4 яйця, 150 г борошна, 100 г вершкового масла, 240 г води або молока, щіпка солі, 1 ч. л. цукру.
Для заварного крему: 400 мл молока, 80 г цукру, 2 жовтки, щіпка ваніліну, 1,5 ст. л. крохмалю, 1,5 ст. л. борошна.


Пряна картопля в духовці

— 4 травня 2016 —

8 середніх картоплин, 3 зубки часнику, 4 ст. л. маслинової олії, сіль, перець, сухі пряні трави, кайєнський перець.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...