Кулінарія
Качка з яблуками
— 23 серпня 2017 —
Качка, яблука 3-4 шт., чорнослив без кісточок (10-15 шт.), майонез, сіль, чорний мелений перець.
Чим начиняти тарталетки: найсмачніші та прості начинки
— 23 серпня 2017 —
Ошатні тарталетки з різними начинками – це чудова закуска до будь-якого застілля. Зараз нескладно вибрати й купити тарталетки будь-якої форми й розміру. Для любителів повозитися на кухні є кілька рецептів домашніх тарталеток. Їх печуть із піскового, листкового або прісного тіста. А от начинка для тарталеток – це розмова особлива. Поле фантазії тут просто безмежне.
Деякі суперздатності мікрохвильовки, про які мало хто знає
— 23 серпня 2017 —
Імениті шеф-кухарі до мікрохвильової печі ставляться, прямо кажучи, зі стійкою зневагою. Проте це обладнання є майже в кожному будинку, і тисячі людей його активно використовують.
Курячі грудинки із соусом песто
— 17 серпня 2017 —
2 великі курячі грудинки без шкіри, 2 ст. л. соусу песто з лимоном, 2 ст. л. не жирної сметани, 2 ст. л. тертого сиру моцарела, 1 яйце, 3 ст. л. тертого твердого сиру, 3 ст. л. мигдального борошна, сіль, чорний перець - за смаком.
Соус песто
— 17 серпня 2017 —
Базилік - великий пучок, пармезан (або інший твердий сир) - 50 г, часник - 3 зубки, кедрові горішки - близько 30 г (жменя), маслинова олія - 100 мл.
Морквяно-кабачкові котлети
— 17 серпня 2017 —
250 г моркви, 250 г кабачків, 1 цибулина, 1 яйце, 75 г манної крупи, 250 мл овочевого бульйону, рослинна олія, перець і сіль - за смаком, 1 гострий перчик (не обов'язково), зубок часнику.
Для соусу: 100 г натурального йогурту, 30 г майонезу, 1 ч. л. готової гірчиці, пучок зеленої цибулі, зубок часнику, мелений перець.
Торт «Кава із шоколадом» без випічки
— 17 серпня 2017 —
Кава чорна міцна із цукром - 1/2 скл., печиво - 500 г, цукор - 1 скл., яйця - 4 шт., какао-порошок – 1 ст. л., вершкове масло - 250 г, ванільний цукор – 1 ч. л.
Заправлення для борщу на зиму
— 17 серпня 2017 —
Рослинна олія - 200 мл, морква - 1 кг, цибуля - 1 кг, помідори - 1 кг, буряк - 3 кг, болгарський перець - 1 кг, вода - 0,5 л, сіль - 3 ст. л., цукор - 7 ст. л., оцет столовий 9% - 150 мл, зелень петрушки і кропу - 200 г.
Готуємо домашнє вино своїми руками
— 17 серпня 2017 —
За цим рецептом можна приготувати вино з будь-яких фруктів або ягід - наприклад яблук, слив, груш, чорноплідної горобини, чорної смородини. Багато жителів півдня України так виготовляють домашнє вино з винограду Ізабелла, але там мова йде про інші обсяги.
Куряча печінка, запечена з помідорами по-міланськи
— 10 серпня 2017 —
600 г курячої печінки, 150 г твердого сиру, 2 помідори, 1 цибулина, 3-4 зубки часнику, зелень, cіль, мелений чорний перець.
1 | ... | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | ... | 203 |