Кулінарія

Салат з курки, винограду й волоських горіхів

— 18 жовтня 2020 —

Куряче філе - 350 г; курячі яйця - 3 шт.; твердий сир - 100 г; яблуко - 1 шт.; виноград - 150 г; волоські горіхи - 50 г; рослинна олія - 30 мл; сіль і чорний мелений перець - за смаком; приправа карі - 0,5 ч. л.; майонез - 2-3 ст. л.; свіжа петрушка - 2-3 гілочки для прикраси.


Харчо зі свинини

— 18 жовтня 2020 —

Вода - 2 л; свинина - 300 г; довгозернистий рис - 200 г; ріпчаста цибуля - 2 голівки; морква - 1 шт.; свіжий помідор - 1 шт.; ядерця волоських горіхів - 50 г; томатна паста - 50 г; часник - 2-3 зубки; оливкова олія - 30 мл; сіль - за смаком; мелений коріандр - 0,5 ч. л.; хмелі-сунелі - 0,5 ч. л.; чорний духмяний перець - 3 горошини; лавровий лист - 2 шт.; свіжа петрушка або кінза - 1 пучок.


7 секретів приготування пухкого омлету

— 17 жовтня 2020 —

Омлет є одним із самих популярних варіантів сніданку: просто, швидко й смачно. Однак чому тоді у багатьох господарок, здавалося б, елементарна страва виходить пласкою і сухою? Можливо, вони просто не знають про важливі нюанси? Кухарі діляться секретами, як приготувати по-справжньому смачну й ніжну страву, яка буде танути в роті.


4 методи, які допоможуть зробити навіть жорстке м’ясо максимальне м’яким

— 9 жовтня 2020 —

Жорстке м’ясо – це далеке не той продукт, що здатний порадувати людей за столом. Але якщо вам попався саме такий шматок, не варто зневірятися. Тверде м’ясо можна зробити максимально м’яким за допомогою одного хитрого способу, використовуваного нашими бабусями й мамами. Єдиний момент, що застосовувати його можна не до будь-якого м’яса. Отже, настав час поповнювати знаннями свою кулінарну скарбничку.


Гарбуз із м’ясом у духовці

— 4 жовтня 2020 —

Гарбуз - 1 шт., м’якоть свинини - 200 г, цибулина - 1 шт., морква - 1 шт., томатна паста - 2 ст. л., коріандр - 1 дрібка, рослинна олія - за смаком, сіль - за смаком, перець - за смаком.


Польський пляцок «Pani Walevska»

— 4 жовтня 2020 —

Тісто: борошно - 250 г, розпушувач - 1 ч. л. з гіркою, цукор - 50 г, вершкове масло - 100 г ( з холодильника), жовток - 3 шт.


Як посмажити печінку так, щоб вона була м’якою, а не нагадувала підошву

— 4 жовтня 2020 —

Хто не любить смачно поїсти? Проблема полягає лише в тому, що далеко не всі страви можна легко й швидко приготувати, та ще й так, щоб вони були дійсно апетитними на вид і найголовніше – смачними. Взяти хоча б печінку: то вона занадто м’яка, то занадто тверда, то суха, то взагалі незрозумілого смаку. А ще іноді в печінці проявляється характерний тільки для цього шматка м’яса присмак і запах. Що ж потрібно зробити, щоб печінка була смачною?


Яблучна шарлотка

— 27 вересня 2020 —

Яйця (білки й жовтки окремо) - 3 шт., цукор - 130 г, пшеничне борошно - 115 г, ванільна есенція - 1 ч. л., кисло-солодке яблуко - 3-4 шт.


Горохова каша

— 27 вересня 2020 —

Горох - 500 г; цибуля ріпчаста - 2 шт.; часник - 1 зуб.; сушений гриб - 1 шт.; вода - 1 л;  кмин - за смаком; копчена паприка - за смаком; хліб - за смаком.


Яблучний оцет

— 27 вересня 2020 —

1 кг яблук солодких сортів, 1 ст.л. цукру, 1 ст.л. меду, 200 мл води.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс