Кулінарія

Пиріг з заварним кремом

— 8 червня 2016 —

Для тіста: 1 яйце, 2 ст. л. сметани, 180 г вершкового масла, 150 г цукру, 0,5 ч. л. розпушувача, щіпка солі, 360 г борошна. Для крему: 350 мл молока, 1 яйце, 2 ст. л. крохмалю, 4 ст. л. цукру, 1/3 ч. л. ваніліну. 2 великих яблука, цукрова пудра для посипання.


Заливний пиріг з молодою капустою

— 8 червня 2016 —

Для начинки: 450-500 г молодої білокачанної капусти, 3 яйця, зварених вкруту, невеликий пучок кропу, сіль, чорний мелений перець - за смаком, трохи чебрецю або кінзи.
Для тіста: 200 мл кефіру, 200 мл сметани, 160 г вершкового масла, 2 яйця, 2 ст. л. цукру, 1/2 ч. л. солі, 280 г борошна, 1,5-2 ч. л. розпушувача, панірувальні сухарі.


Холодник на квасі

— 8 червня 2016 —

2 картоплини, 1 пучок зеленої цибулі, кріп - за смаком, 1/2 пучка петрушки, 2 яйця, 6 редисок, 2 огірки, 1 л квасу, 400 г шинки, сіль - за смаком.


Шоколадні палички

— 8 червня 2016 —

115 г розм'якшеного масла, 55 г цукрової пудри, 125 г борошна, 1 ст. л. какао порошку, 100 г шоколаду.


Кабачки на вашому столі

— 8 червня 2016 —

Страви з кабачків смачні, корисні та легекі в готуванні. Кабачки варять, смажать, запікають і готують на грилі. З кабачків можна зробити оладки, котлети, ікру.


Манник з вишнею

— 6 червня 2016 —

Яйце - 3 шт., крупа манна - 150 г, йогурт - 150 мл (натуральний), цукор - 150 г, масло вершкове - 100 г, вишня - 500 г, лимон - 1 шт., борошно - 2 ст. л., розпушувач тіста - 1 ч. л.


Запечена картопля "Тартифлетт"

— 6 червня 2016 —

Маслинова олія - 50 мл, здрібнена ріпчаста цибуля - 1 шт., бекон, нарізаний тонкою соломкою - 100 г, сухе біле вино - 125 мл, картопля, нарізана кубиками - 6 шт., вершки - 100 мл, ропний сир (наприклад, бринза, адигейський сир) - 250 г, чебрець - для прикраси.


Смажений сулугуні в сирному паніруванні

— 6 червня 2016 —

750 г сулугуні, 1 чашка білих панірувальних сухарів, 30 г твердого терткового сиру (пармезан, грана падано, джугас і їм подібні), 1 ч. л. солодкої меленої паприки, 
1/4 ч. л. меленого перцю чилі, 1 ч. л. солі, 2 яйця, 2 ст. л. борошна, рослинна олія.


Карасі в томаті

— 6 червня 2016 —

Карасі - 1,2 кг (5 шт.), цибуля ріпчаста - 3 шт., морква - 3 шт., кабачок - 1 шт. (за бажанням), томатна паста - 4 ст. л., цукор - 1 ст. л., сіль, перець чорний мелений - за смаком, лавровий лист - 2 шт., перець запашний -  8-10 шт., олія рослинна, часник - 1 головка.


Загадковий напій: вино з кульбаб з апельсином

— 6 червня 2016 —

Загадковий і такий привабливий напій, оспіваний самим Реєм Бредбері, готується досить просто.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...