Кулінарія

Шашлик з печериць

— 10 серпня 2017 —

Печериці (середнього розміру) - 300 г, олія рослинна - 2 ст. л., соєвий соус - 2 ст. л., кріп за смаком, сік лимонний - 1 ч. л., паприка - 0,5 ч. л., часник - 1 зуб.


Медовий Спас

— 10 серпня 2017 —

У серпні повітря, наповнене запахами меду і яблук, що поспіли, як би говорить нам, що наступає час трьох великих свят Спаса: 14 серпня православні відзначають Медовий Спас, 19 серпня - Яблучний Спас, а 29 серпня - Горіховий Спас.


Сирний соус для макаронів

— 3 серпня 2017 —

Борошно -  2 ст. л., молоко - 1 скл., вершкове масло - 50 г, рослинна олія, сіль, перець, натертий сир - 200 г, кмин, базилік.


Голландський гороховий суп

— 3 серпня 2017 —

150 г лущеного сухого зеленого гороху, 1 свиняча ніжка, 1 невелика цибуля-порей, 3 невеликих картоплини, 150 г "мисливських" ковбасок, 50-100 г кореня селери, сіль, перець - за смаком.


Листковий пиріг «Галета» із шинкою

— 3 серпня 2017 —

Тісто листкове - 500 г, шинка - 250 г, сир твердий - 200 г, цибуля зелена - 20 г, яйця - 6 шт., олія рослинна - 3 ст. л., базилік - 1 ч. л., петрушка - 1 пучок, перець чорний мелений, сіль.


Домашній кетчуп чилі

— 3 серпня 2017 —

700 г помідорів, 500 г болгарського перцю, 4 стручки червоного чилі, 4 часточки часнику, 60 г цукру, 15 г повареної солі, 5 г копченої паприки.


Яловичі рулетики з овочами

— 27 липня 2017 —

8 тонких скибочок яловичини, 3 печериці, 1 зелений перець, 1 червоний перець, 1 цибулина, 1 середній цукіні, розмарин, сіль і свіжомелений чорний перець - за смаком.
Для глазурі: 1 ч. л. маслинової олії, 2 зубки часнику, 1/4 скл. темного бальзамічного оцту, 2 ст. л. сухого червоного вина, 2 ч. л. цукру, 2 гілочки свіжого розмарину, 1/4 скл. м'ясного бульйону.


Кабачкові рулетики

— 27 липня 2017 —

2 середніх молодих кабачка або цукіні, 1 куряча грудинка, 50 г твердого сиру, 2-3 зубки часнику, не гострий соус із паприки (готовий магазинний), кілька листочків базиліка, сіль, мелений чорний перець - за смаком, маслинова олія.


Яйця зі шпинатом і грибами

— 27 липня 2017 —

1 ст. л. маслинової олії, 1 чашка нарізаних грибів, 2 чашки шпинату, 1 яйце; за бажанням: додати дрібно нарізану цибулю, цибулю-порей і дрібно тертий сир пармезан та перець за смаком.


Торт «Kрепвіль»

— 27 липня 2017 —

Тісто для коржів: 800-900 г борошна, 2 яйця, 300 мл молока, 80 г вершкового масла кімнатної температури, 100 г цукру, 1/2 ч. л. розпушувача.
Заварний крем зі згущеним молоком: 650 мл молока, 3 яйця, 4 ст. л. крохмалю, 1 стручок ванілі, 1 банка вареного згущеного молока, 120 г вершкового масла.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...