Кулінарія

Лимонник

— 29 березня 2019 —

Тісто: вершкове масло - 200 г, борошно - 3 ст. (обсяг склянки - 200 мл), вода - 125 мл, сухі дріжджі - 1 ст. л., цукор  1 ч. л., сіль - щіпка, борошно для підсипання при замісі тіста. Начинка: лимон - 1 шт., цукор - 1 склянка.


Готуємо макарони

— 29 березня 2019 —

Немає нічого смачнішого за страву, приготовлену власними руками й, хоча кулінаром треба народитися, кожний може блиснути талантом у приготуванні макаронів. Треба тільки запам’ятати кілька простих правил - і вперед!


Кордон блю з курки

— 23 березня 2019 —

6 невеликих курячих грудок (або 3 великі), 6 скибочок твердого сиру, 6 скибочок шинки, 3 ст. л. борошна, 2 яйця, 2 ст. л. гірчиці, панірувальні сухарі, сіль, перець, рослинна олія.


Мариновані печериці

— 23 березня 2019 —

Свіжі печериці - 500 г, часник - 2-3 зубчика, рослинна олія рафінована - 2 ст. л., столовий оцет 9% - 2 ст. л., свіжий кріп - кілька гілочок, гвоздика - 5 шт., духмяний перець горошком - 5 шт., горошини коріандру - 10 шт., прованські трави - 1 ч. л., сіль поварена - 1 ч. л. без гірки, цукор - 2 ч. л., лавровий лист - 2-3 шт.


Слойки-равлики із сиром сулугуні й зеленню

— 23 березня 2019 —

Листкове дріжджове тісто - 500 г, сир сулугуні - 200 г, куряче яйце - 1 шт., молоко - 2 ст. л., свіжа зелень (кріп і петрушка) - 1 великий пучок, пшеничне борошно - 2 ст. л. для підпорошення, мелена паприка - 1 ч. л., насіння кунжуту - 1 ч. л. для прикраси.


Рецепти страв для тих, хто дотримується поста

— 23 березня 2019 —

Що можно приготувати під час Великого посту, який у 2019 році пройде з 11 березня по 28 квітня.


Картопляні палюшки з сиром

— 22 березня 2019 —

1 кг картоплі, 400 г кисломолочного сиру, 2 яйця, 1 скл. борошно, свиняче сало, цибуля, сметана, сіль, перець - за смаком.


Котлети з вівсяними пластівцями

— 22 березня 2019 —

0,4 кг будь-якого м’ясного фаршу; 1 яйце; 50 мл теплої води; 2 ст. л. вівсяних пластівців; 1/2 цибулини; зубчик часнику; сіль; перець; борошно (для панірування); рослинна олія.


Закусочний торт із гарбуза

— 22 березня 2019 —

Гарбуз - 600 г; яйце куряче - 2 шт.; борошно - 5 ст. л.; сіль - 1 ч. л.; часник - 3 зубчика; перець чорний (мелений) - за смаком.


Сирно-ягідні тістечка

— 22 березня 2019 —

Масло вершкове - 30 г, вершковий сир - 70 г, сир кисломолочний - 250 г, печиво піскове (наприклад, «Ювілейне») - 80 г, вершки 10-20% - 50 г, яйце - 1 шт., ягоди (заморожені або свіжі) - 100 г, крохмаль - 1 ч. л., цукор - 70 г.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс