Кулінарія

Відкриті пироги

— 21 серпня 2013 —

Принадність і виняткова користь відкритого пирога - його універсальність і якість. Універсальність - тому що можна вибрати один  рецепт і хоч щодня змінювати начинки. І щоразу буде виходити нова страва. А якість - тому що з відкритим пирогом важко помилитися.


Салат з моркви і яблука

— 14 серпня 2013 —

2 морквини, 2 яблука, 1 апельсин, 2-3 ст. л. ізюму, 2-3 ст. л. волоських горіхів, 1 ч. л. меду.


Яблучна галета

— 14 серпня 2013 —

Для тіста: 200 г борошна, 100 г вершкового масла з морозилки, 1/4 ч. л. солі, 1/2 ч. л. розпушувача, 1,5 ст. л. цукру, 1 яйце, 1-2 ст. л. крижаної води, 1 ст. л. ванільного цукру.
Для начинки: 3 великих яблука, 2-3 ст. л. цукру. За бажанням можна додати: корицю, горіхи, ізюм і т.п.


Рагу зі свинини з яблуками

— 14 серпня 2013 —

600 г свинини, 3 ст. л. борошна, сіль і перець за смаком, 1 середня цибулина, 500 мл курячого бульйону, 500 мл води, 1 ст. л. гірчиці, 200 г капусти, 300 г картоплі, 2 зелених яблука з міцною м'якоттю, 2 ст. л. нарубаної петрушки.


Рецепти найсмачніших кремів для торта

— 14 серпня 2013 —

Традиційний торт без крему уявити складно. Смачний крем завжди підкреслить основу торта, будь то бісквітне, піскове або інше тісто.


Готуємо на Яблучний Спас

— 14 серпня 2013 —

.


Апельсинові мафіни

— 7 серпня 2013 —

1 апельсин, 150 г цукру, 2 ч. л. ванільного цукру, 150 г вершкового масла або маргарину, 3 яйця, 2 ч. л. розпушувача (або 1 ч. л. соди), 200-250 г борошна.


Тюрингський сливовий пиріг

— 7 серпня 2013 —

Тісто: 250 г борошна, 1 ч. л. сухих дріжджів, 50 г цукру, 4 ст. л. теплого молока, 1 яйце, 75 г м'якого масла або маргарину.
 Начинка: 1 кг слив.
 Заливання: 2 яйця, 75 г цукру, 125 мл вершків (20-30%), щіпка кориці.
 Штрейзель: 180 г борошна, 75 г цукру, 100 г холодного вершкового масла.


Готуємо з баклажанів

— 7 серпня 2013 —

Страви з баклажанів найчастіше з'являються на нашому столі у вигляді закусок. І справді, саме в цій якості баклажани проявляють себе з найкращого в кулінарному смислі боку. Консервовані баклажани сильно нагадують гриби, а їхня вдала форма так і підмиває зробити з баклажана «човник» з яким-небудь наповнювачем. Тим більше, що баклажани прекрасно сполучаються майже з усіма продуктами. Але баклажани - це не тільки ікра і закусочні рулетики. З них можна приготувати й першу страву, і запіканку та навіть торт (закусочний, звичайно!). Приступимося?


Бурячник

— 7 серпня 2013 —

2-3 невеликих молодих буряки, 2-3 середніх картоплини, пучок зеленої цибулі, 3-4 свіжих огірки, 4 яйця, петрушка, кріп, сіль, перець, лимонний сік, цукор, сметана.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...