Кулінарія

Скумбрія з овочами

— 17 травня 2017 —

Cкумбрія - 1 шт.; гострий перець - 0,5 шт. (або за смаком); лимон - 3 тонких скибочки (або за смаком); помідори - 1 шт.; цибуля порей - 1 шт.; кріп, зелень - за бажанням; олія рослинна (для смаження риби) - 3 ст. л.; олія рослинна (для овочевої суміші) - 1 ст. л.; сіль, цукор, лимонний сік - за смаком.


Ягідне клафуті

— 17 травня 2017 —

800 г різних ягід, 200 г сметани жирної, 100 г цукру, 4 середніх яйця, 11 г пекарського порошку (розпушувача), 100 г борошна, 1 ч. л. мигдальної есенції, 1 ч. л. ванільної есенції (або насіння зі стручка ванілі), 1 ст. л. вершкового масла.


М’який сир зі сметани та кефіру

— 17 травня 2017 —

500 г сметани 20% жирності, 500 г кефіру 2,5% жирності, 1 ч. л. солі.


Відбивна в картопляній скоринці

— 17 травня 2017 —

800 г свинини (корейка), 5 шт. картоплі, 1 яйце, 1 ст. л. зелені (рубана), 100 г рослинної олії, спеції - за смаком.


Бісквітні оладки із чорною смородиною

— 16 травня 2017 —

Яйця - 4 шт., цукор - 1 скл., борошно - 1 скл., чорна смородина  - 1 скл., крохмаль - 1 ст. л., ванілін - за смаком.


Готуємо холодні супи: літня страва на будь-який смак

— 16 травня 2017 —

Холодники, холодні борщі чудові тим, що у спеку допомагають зберегти почуття легкості, угамовуючи спрагу й голод.


Гречка з куркою, томлена в духовці

— 10 травня 2017 —

500 г курки, 50 г вершкового масла, 4 скл. води, 2 скл. гречки, петрушка, часник, сіль, перець.


Салат «Ніжний»

— 10 травня 2017 —

Шинка - 300 г, огірок - 2 шт., яйця - 3 шт., сир - 50 г, часник - 2 зубки, сіль, перець чорний свіжомелений - за смаком, майонез.


Біляші

— 10 травня 2017 —

1,5 скл. молока, 20 г свіжих дріжджів, 3 скл. борошна, 1 ст. л. з гіркою цукру, 1,5 ч. л. солі, 30 мл рослинної олії + 30 г вершкового масла, 500-600 г м'ясного фаршу, 1 середня цибулина, сіль, перець.


Картопля Сен-Флорентен

— 10 травня 2017 —

Вермішель дрібна яєчна - 70-100 г, борошно - 130-150 г, шинка сиров’ялена - 100 г, картопля крохмалиста - 1,5 кг, сухарі панірувальні - 80-100 г, перець чорний свіжомелений, олія для фритюру, сіль, масло вершкове - 50 г, яйце - 6 шт., горіх мускатний - 0,3 ч. л.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...