Кулінарія

Сирні ірландські коржики

— 15 травня 2013 —

Кефір - 1 склянка, борошно - 2 склянки, шинка - 250 г (можна без неї), тертий сир - 1 склянка, сіль - 1/2 ч. л., цукор - 1/2 ч. л., сода - 1/2 ч. л., рослинна олія для смаження, зелень і приправи - за бажанням.


Торт без випічки «Бите скло»

— 15 травня 2013 —

Упаковка готових бісквітних коржів - 3 коржі; два коржі поламати шматочками, третій залишити цілим; 3 пачки желе різного кольору і смаку (або зварити желе самостійно з ягід чи варення); 500 г сметани; 1 склянка цукру; 20 г желатину; ванілін; бажано додати 1 столову ложку коньяку або рому.


Чарівне заварне тісто

— 15 травня 2013 —

Вироби із заварного тіста люблять практично всі. З усіх існуючих видів тіста це - найлегше, повітряне та хрустке. З нього роблять профітролі, еклери, чебуреки та заварні булочки. Воно піднімається в духовці, якщо його не «скує» тепло.


Домашній майонез без яєць за 5 хвилин

— 7 травня 2013 —

150 мл молока, 300 мл рослинної олії, 1 ст. л. гірчиці, 2-3 ст. л. лимонного соку, 1 ч. л. солі.


Ароматна курка з картоплею по-італійськи

— 7 травня 2013 —

1,5 кг курячих стегон або гомілок, 1 ст. л. маслинової олії, 1 пучок зеленої цибулі, 500 г картоплі (бажано дрібної), 6 зубочків часнику, 2 ч. л. здрібненого розмарину, 1 ст. л. здрібненого свіжого орегано, 1 скл. зелених оливок, 1/2 склянки лимонного соку, сіль, чорний перець.


Сирні кекси

— 7 травня 2013 —

Сир твердий - 160 г, яйця - 1 шт., борошно - 4 ст. л., кефір 2,5% (можна кислий) - склянка 200 мл, сода - 1/2 ч. л., зелена цибуля за смаком (або зелень).


Як насправді готують м'ясо по-французьки

— 7 травня 2013 —

Любите м'ясо по-французьки та часто готуєте його для родини? Тим часом страва з непривабливим зовнішнім виглядом і сумнівними живильними властивостями не має нічого спільного з французькою кухнею. Це така ж «французька» страва, як сучасний салат олів'є.


Сирна паска

— 29 квітня 2013 —

Молоко - 50 мл, борошно - 2,5 склянки, цукор - 1 склянка, свіжі дріжджі - 25 г, сир - 250 г, вершкове масло - 50 г, сіль - 2/3 ч. л., яйця - 2 шт., ізюм - 2/3 склянки, цукрова пудра - 1/3 склянки, лимонний сік - 1 ч. л., ванілін на кінчику ножа.


Паска за стародавнім рецептом

— 29 квітня 2013 —

Борошно - 600 г, молоко - 250 мл, цукор - 150 г, свіжі дріжджі - 30 г, вершкове масло - 175 г, яйця - 2 шт., ванільний цукор - 20 г, лимон - 1 шт., апельсин - 1 шт., ізюм - 100 г, сіль - 1/2 ч. л.


Паска від Юлії Висоцької

— 29 квітня 2013 —

500 г борошна, 275 г цукру, 250 г вершкового масла, 6 яєць, 2 ст. ложки лимонного соку, 10 г сухих дріжджів, 15 г солі.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...