Кулінарія

Зимова святкова випічка

— 22 грудня 2016 —

Зимова святкова випічка


Сендвічі з гарбуза із сиром

— 19 грудня 2016 —

400 г жовтогарячого гарбуза, 100 г сиру чедер, 8 смужок бекону, олія рослинна.


Горіховий торт з меренгою

— 19 грудня 2016 —

Для тіста: 200 г борошна, щіпка солі, 150 г охолодженого вершкового масла, 50 г цукру, 2 жовтки, 50 мл холодної води;
для горіхової начинки: 200 г волоських горіхів, 60 г цукру;
меренга: 200 г яєчних білків, 300 г цукру, щіпка солі.


Шурпа

— 19 грудня 2016 —

Баранина, шийка - 0,5 кг, цибуля ріпчаста - 1 шт., перець солодкий червоний - 1 шт., морква - 2 шт., картопля - 6 шт., часник часточки - 2 шт., кинза - 10 г, кріп - 10 г, помідор свіжий - 2 шт.


Рецептів готування квашеної капусти багато!

— 19 грудня 2016 —

Рецептів готування квашеної капусти багато!


Як приготувати "миколайчики"

— 16 грудня 2016 —

Традиційно на День Святого Миколая (19 грудня) мами готують "миколайчиків". Можна приготувати будь-яке сухе розсипчасте печиво, розписати його глазур'ю - і ваші частування на свято готові.  


Готуємо омлет - ідеальна страва для сніданку

— 16 грудня 2016 —

Омлет - це найкращий сніданок, адже що може бути простіше і смачніше? Незважаючи на таку простоту в готуванні, існує безліч оригінальних рецептів омлетів, класичний рецепт якого можна сильно різноманітити додаванням тертого сиру, бекону, зелені і так далі, все залежить від вашої фантазії!


Печиво

— 16 грудня 2016 —

Борошно - 400 г, вершкове масло - 300 г, яйця - 3 шт., цукор - 200 г.


Гарячий шоколад

— 16 грудня 2016 —

450 мл молока; 70 г чорного шоколаду (70%); 30 г молочного шоколаду; 75 мл вершків (33%); 1/4 ч. л. меленої кориці; маршмелоу; щіпка солі.


Грибний пиріг з куркою

— 15 грудня 2016 —

150 г пшеничного борошна в/с; 50 г кукурудзяного борошна; 5 г розпушувача для тіста; 3 яйця курячих; 2 ст. л. жирної сметани; 50 мл маслинової олії.
Для грибної начинки: 300 г білих грибів; 200 г вареної курки; 200 г ріпчастої цибулі; 200 г моркви; пучок зеленої цибулі; сіль, перець, олія для смаження, вершкове масло.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...