Кулінарія

Пиріг з куркою

— 10 листопада 2017 —

Опара: 100 мл води, щіпка цукру, 1/2 ч. л. сухих дріжджів. Тісто: 1,5 чашки борошна, 2 ст. л. сметани, 1 яйце, 1/2 ч. л. солі, 50 г вершкового масла.
Начинка: 3 курячих філе, щіпка свіжої петрушки, чорний перець і сіль - за смаком, 1 склянка соусу бешамель.


Соус Бешамель

— 10 листопада 2017 —

1 скл. молока, 50 г вершкового масла, 1 ст. л. борошна з великою гіркою, сіль, білий перець, трохи мускатного горіха.


Смажений фарш з овочами та рисом

— 10 листопада 2017 —

Цибулина середня - 1 шт., стебло селери - 1 шт., солодкий перець середній - 1 шт., баклажан середній - 1 шт., морква середня - 1 шт., часник - 3 зубки, яловичий фарш - 600 г, томатна паста - 1 ст. л., довгозерний рис - 150 г, вода - 360 мл, сіль - за смаком, консервована кукурудза - 200 г, невеликий пучок петрушки - 20 г.


Суп із червоної сочевиці

— 10 листопада 2017 —

Цибулина маленька - 2 шт., морква середня - 1 шт., велике стебло селери - 1 шт., гарбуз (в очищеному виді) - 250 г, часник - 3 зубки, мелена паприка - 1/2 ч. л., 2-3 гілочки свіжого чебрецю або 1/2 ч. л. сухого, суха червона сочевиця (попередньо замочувати на потрібно) - 200 г, томати у власному соку - 400 г, овочевий або м'ясний бульйон - 1 л, сіль - за смаком.


Паштет: просте готування й витончений смак

— 10 листопада 2017 —

Паштет довгий час вважався справжнім делікатесом, і їли його тільки аристократи. З тих пір як його стали робити в промислових масштабах ситуація змінилася. Однак і сьогодні можна спробувати вишуканий аристократичний варіант паштету, якщо приготувати його в домашніх умовах. Спробуйте й відчуєте різницю.


Картопля на сніданок

— 2 листопада 2017 —

2 великих запечених картоплі, 1 ст. л. олії, 2 яйця, 2 смужки бекону (обсмажені), 2 ст. л. здрібненого сиру чедер, 1 ст. л. свіжої нарізаної петрушки, сіль і свіжомелений чорний перець.


Трубочки з кремом

— 2 листопада 2017 —

Тісто: 200 г масла збити в пишну масу із цукром (50 г), увести яйце (1 шт.) і влити сметану (150 мл) з амонієм харчовим (0,5 ч. л.), поступово додати борошно (430 г) і дріжджі сухі (1 ч. л., змішати з борошном).


Свинячі порібнини по-канадськи

— 2 листопада 2017 —

Ребра свинячі - 800 г, пюре яблучне (можна використовувати пюре для дитячого харчування) - 80 г, кетчуп - 80 г, цукор - 3 ст. л., сік 1/2 лимона, соєвий соус - 2-3 ст. л., перець чорний (мелений) - 1/2 ч. л., паприка солодка - 1/2 ч. л., часник (сухий, у порошку) - 1/2 ч. л., кориця (мелена) - 1/2 ч. л.


Курячі котлети з сиром

— 2 листопада 2017 —

2 курячі грудинки, 4 скибочки шинки, 4 скибочки сиру, 4 ч. л. гірчиці, 50 г м'якого вершкового масла, 1 ст. л. петрушки, 1 зубок часнику, сіль, перець, приправа для курки, 1 яйце, 1 скл. хлібної крихти, масло вершкове + рослинна олія (1:1).


Капустяні котлети

— 2 листопада 2017 —

Капуста свіжа - 500 г, цибулина - 1 шт., яйце куряче - 1 шт., борошно пшеничне - 2 ст. л., італійські або прованські трави - 0,5 ч. л., сіль, перець - за смаком, олія рослинна - 2-3 ст. л.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...