Кулінарія

Картопляні зрази із грибами

— 17 січня 2020 —

300 г печериць, 800 г картоплі, 1 цибулина, 3 ст. л. борошна, 4 ст. л. сухарів для панірування, 100 мл рослинної олії, 1 яйце, сіль, перець.


Салат з курки із чорносливом і яблуком

— 17 січня 2020 —

200 г вареного курячого м’яса, 100 г сиру, 3 яйця, 1 зелене яблуко, 100 г чорносливу, майонез, волоські горіхи.


«Сальтисон» з курки

— 17 січня 2020 —

1 кг курячих грудок, 3-4 зубка часнику, 1 ст. л. паприки, 1 ч. л. куркуми, 100 г солодко-гострого соусу чилі, 60 г желатину, 3 ст. л. води, сіль, перець.


Страви із сочевиці

— 17 січня 2020 —

Сочевиця – пласке насіння, чимсь схоже із квасолею, із сімейства бобових. Сочевиця буває різна, але найвідоміші її види  – червона й коричнева. Коричнева іноді по запаху нагадує горіх. Її додають у м’ясо й салати. Червона використовується в азіатській кухні.


Торт Спартак: смачний і красивий десерт

— 17 січня 2020 —

Існує величезна кількість рецептів тортів. Ці ласощі є незамінним атрибутом святкових заходів у багатьох країнах світу. Дійсно, складно представити день народження й тим більше весілля без торта.


Ірландські картопляні деруни (боксти)

— 10 січня 2020 —

Картопля (велика) - 300 г, цибуля ріпчаста (маленька) - 1 шт., яйце куряче - 1 шт., молоко - 30 мл, борошно - 1,5 ст. л., сіль – за смаком, перець – за смаком, масло вершкове - 20 г, олія рослинна - 50 мл.


Ароматне варення з мандаринів

— 10 січня 2020 —

1 кг мандаринів, 1 великий апельсин, 1 кг цукру, 1 ст. води, 2 ч. л. меленого імбиру, 1 пакетик ваніліну.


Ніжна паста з авокадо й зеленню

— 10 січня 2020 —

Макарони - 100 г, авокадо - 1/2 шт., часник - 1 зубчик, кінза - 1 жменя (дрібно нарізана), оливкова олія - 1 ст. л., сіль,  перець, смажене яйце (за бажанням) - 1 шт., сік 1/2 лайму.


Гарбузово-горіховий торт із гарбузовим кремом

— 10 січня 2020 —

Тісто: 3 яйця, 130 г цукру, 10 г ванільного цукру, 135 г борошна, 2/3 пакетика розпушувача (у пакетику 10 г), щіпка солі, кориці, 200 г гарбузового пюре, 1 ст. (гранований) мелених горіхів (1:1 суміш волоських і мигдалю). Крем: 300 мл вершків 33%, 1 ст. л. цукру, 1 пакетик ванільного цукру, 300 г гарбузового пюре, 100 г білого шоколаду.


Ідеальний десерт нашвидкуруч

— 10 січня 2020 —

Шарлотка - універсальний пиріг, який доречно подати і до сімейного обіду, і приготувати до приходу гостей. Її люблять жителі різних країн світу і за смакові якості, і за простоту приготування. А, головне, за те, що всі інгредієнти майже завжди є вдома в наявності.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс