Кулінарія

Піскові смужки

— 26 липня 2018 —

Для тіста: 300-370 г борошна (залежить від борошна), 170 г розм'якшеного вершкового масла, 100 г цукру, 50 г меду (~3 ст. л.), 1/4 ч. л. соди, щіпка солі, дрібно терта цедра 1 апельсина або лимона, 2 ч. л. екстракту ванілі, 4 яєчних жовтки.


Готуємо з солодкого перцю

— 26 липня 2018 —

Чого тільки не приготуєш із солодкого перцю, барвистого, соковитого, смачного й корисного! Його їдять сирим, просто нарізавши довгими шматочками або додавши в салат, фарширують фаршем, овочами, грибами й крупами. Запікають у духовці або на відкритому вогні, одержуючи зовсім новий продукт.


Котлети з плавленим сиром

— 19 липня 2018 —

Курячі грудки - 650 г, 2 курячих стегна, 200 г жирної свинячої м'якоті, часник, цибуля, спеції - за смаком, плавлений сирок - 100 г, 2 шматки будь-якого хліба, 3 ст. л. майонезу, 2 ст. л. крохмалю, олія рослинна, 1 яйце, 1/2 скл. борошна.


Чудо-диня на зиму

— 19 липня 2018 —

Диня- 2-2,5 кг, цукор - 2 скл., лимонна кислота - 1 ч. л., вода - 1 л.


Паштет з печінки

— 19 липня 2018 —

Печінка (теляча) - 500 г; сало - 100 г; вершкове масло - 50 г; морква - 1 шт.; цибуля - 1 шт.; корінь петрушки або селери (невеликий); спеції, сіль.


Польський яблучний пиріг

— 19 липня 2018 —

Тісто: 200 г вершкового масла (або маргарину), 4 жовтки, 150 г борошна, 1,5 ч.л. розпушувача.
Яблучна начинка: 1,5 кг яблук, 100 г цукру, 1 ст. л. лимонного соку, цедра 1 лимона.
Безе: 4 білки, 180 г цукру.


7 секретів смачної солоної скумбрії

— 19 липня 2018 —

Готуємо рибу в домашніх умовах.


Чіпси з кабачків

— 12 липня 2018 —

1/2 скл. рослинної олії, 1 скл. панірувальних сухарів, 1/2 скл. натертого сиру, 2 кабачка середнього розміру, 1/2 скл. борошна, 2 яйця.


Курка в азіатському стилі з кунжутом

— 12 липня 2018 —

1/4 скл. меду, 2 ст. л. насіння кунжуту, 2 ст. л. соєвого соусу, 1 зубок часнику, 1 яєчний білок, 2 ст. л. крохмалю, 2 курячі грудки, варене суцвіття броколі, сіль, чорний перець, зелена цибуля, рослинна олія для смаження.


Торт-суфле з ягодами

— 12 липня 2018 —

Для бісквіта: яйце куряче  - 4 шт., борошно пшеничне  - 80 г, цукор  - 120 г. 
Лохина - 150 г, вершки 30-33%  - 500 мл, сир 5-9% жирності  - 250 г, чорниця  - 200 г,  ванільний екстракт  - 1/2 ч. л., желатин  - 10 г, цукор (пісок)  - 120 г, цукрова пудра з ваніллю  - 40 г.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...