Кулінарія

Куряче філе з кабачком

— 9 червня 2019 —

Куряче філе - 1 кг, кабачок - 100 г, голландський сир - 50 г, жирний кисломолочний сир - 250 г, шпинат - 100 г, часник - 3 зубка, сіль - 2 ч. л., паприка - 0,5 ч. л., італійські трави - 2 ч. л.


Банановий карамельний перевернений пиріг

— 9 червня 2019 —

112 г вершкового масла, кімнатної температури, 2 яйця, 150 г коричневого цукру, 140 г борошна, 1/2 ч. л. розпушувача, 40 г дрібної кокосової стружки, 80 г молока.
Для карамелі: 80 г масла, 80 г цукру, 4-5 великих бананів.


Вершкове масло з вершків

— 9 червня 2019 —

Із чого складається справжнє вершкове масло? А складається воно всього з одного компонента - вершків. Проте таке натуральне масло, зроблене з одних тільки вершків, практично неможливо знайти в наших магазинах. Незважаючи на те, що на прилавках великих супермаркетів, як правило, можна зустріти десяток і більш сортів масла від різних виробників, буває, що жодного натурального серед них і немає.


Закусочні часникові гриби гливи

— 31 травня 2019 —

Гливи - 1/2 кг, часник молодий - 1 шт., петрушка зелень - 1 пучок, оцет 9% - 1 ст. л., сіль - 1 ч. л., перець чорний - 1 ч. л., рослинна олія для жаркі - 30 мл.


Абхазька аджика з горіхами й базиліком

— 31 травня 2019 —

Перець червоний пекучий - 200 г, насіння коріандру мелене - 1 ст. л., горіхи волоські - 50 г, хмелі-сунелі - 1/2 ст. л., часник - 1 велика голівка, сіль - 1 дес. л., зелень кропу - 5 г, зелень кінзи - 50 г, зелень базиліка - 10 г.


Піца з салямі, грибами й помідорами

— 31 травня 2019 —

Для тіста: 500 г борошна, 250 мл теплої води, 7 г сухих дріжджів, 3 ст. л. рослинної олії, 1 ч. л. цукру, 1 ч. л. солі. Для начинки: 200 г ковбаси (салямі), 50 г печериць (консервованих), 100 г помідорів чері, 250 г твердого сиру, 50 г маслин, 3 ст. л. томатного соусу.


Соковиті м'ясні рулетики

— 31 травня 2019 —

Яловичина або телятина (вирізка чи філейна частина), свіже сало, часник.


Риба, запечена в духовці

— 31 травня 2019 —

Багато людей люблять страви з риби. І не даремно, адже в ній багато кальцію, вона корисна для мозку й судин, добре перетравлюється, більшість різновидів дешевше м’яса. Ще одною з переваг, є те, що у всіх дієтах присутній цей продукт.


Черешневий пиріг​

— 24 травня 2019 —

Починається сезон черешні і саме зараз час скуштувати різні смаколики з цією ягодою.


Торт-суфле

— 23 травня 2019 —

Для бісквіту: яєць - 4 шт.; цукру -1 ст.; борошна -1 ст.; розпушувача - 0,5 ч.л.; сіль. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс