Кулінарія

Поради від чайних гуру

— 28 квітня 2017 —

Джордж Оруелл крім усім відомих геніальних творів був автором статті про мистецтво правильного заварювання чаю. Його 11 правил дотепер залишаються незамінною інструкцією для аматорів гарного чаю. Зокрема, він звертає увагу навіть на такий дріб'язок, як розігрівання заварювального чайника перед заварюванням чаю.


Карамелізовані апельсини в шоколаді

— 20 квітня 2017 —

На 4-6 апельсинів (залежно від розміру): 600 г цукру, 300 мл води, 250 г гіркого шоколаду.


Ризото з овочами

— 20 квітня 2017 —

Круглий рис - 1 cкл., морква - 1 шт., помідори - 2 шт., цибуля - 1 шт., часник - 1 часточка, стручкова квасоля – 150 г, зелений горошок – 100 г, капуста броколі – 150 г, сухе біле вино – 80 г, маслинова олія – 3 ст. л., сіль, мелений чорний перець.


Печиво «Банани»

— 20 квітня 2017 —

Тісто: 200 г розм'якшеного масла, 1 скл. сметани, 1 ч. л. соди, 3 скл. борошна.
Начинка: 200 г сиру, 1 скл. цукру, ваніль за смаком.


Як правильно готувати і розморожувати креветки

— 20 квітня 2017 —

Креветки, як і всі інші морепродукти, досить корисні, тому що в них міститься багато мікроелементів і білка. А от їхній смак, прямо залежить від правильної обробки і підготовки продукту до готування. На жаль мало хто знає, що смак і аромат креветок залежить саме від правильного їхнього розморожування. Неправильна обробка позбавить продукт соковитості. З цієї причини, кожній господарці необхідно знати, як правильно розморозити креветки, щоб кінцевий результат страви був чудовим.


Салат з тунцем і кукурудзою

— 12 квітня 2017 —

Консервований тунець - 400 г, червона цибуля - 1/2 шт., кукурудзяні зерна - 350 г, петрушка свіжа - за смаком, сіль, перець чорний свіжомелений - за смаком.


Грінки з оселедцем і буряковим салатом

— 12 квітня 2017 —

Хліб житній - 6-8 ломт., буряк - 1 шт., оселедець слабосолоний- 1 шт., часник - 2 зуб., сир - 70 г, майонез - 50 г, зелень, цибуля ріпчаста - 1 шт.


Котлети з картоплі й сиру з грибами

— 12 квітня 2017 —

Картопляне пюре - 300-400 г, вершкове масло - 20-30 г, сир твердий - 150-200 г, яйце - 1 шт., кріп нарізаний - 2-3 ст. л., сметана - 3 ст. л., борошно, печериці - 100-200 г.


Готуємо великодній стіл

— 12 квітня 2017 —

На Великдень прийнято влаштовувати особливо рясну та різноманітну трапезу. На святковому столі, за яким збирається вся родина, у Світле воскресіння має бути сирна паска, паска й крашанки. Але крім цього кожна господарка намагається подати оригінальні м'ясні та рибні страви, різноманітні закуски, салати й десерти.


Тарталетки з листкового тіста

— 6 квітня 2017 —

200 г сиру середньої жирності, 1 упаковка (500 г) листкового тіста, 4 ст. л. цукру, пакетик ванільного цукру, 1 яйце, ягоди (свіжі або заморожені смородина, малина, чорниця).



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...