Кулінарія

Вершково-сирний суп із шинкою

— 4 травня 2017 —

2 л води, плавлений сир - 3 шт., картопля - 1-2 шт., дрібні макаронні вироби - 2-3 ст. л., вершки 10-15% - 100 мл, цибуля - 1 шт., морква - 1 шт., вершкове масло - 1 ст. л., шинка - 100 г, 2-3 скибочки білого хліба, сіль, перець, лавровий лист, зелень - за смаком.


Швидка запіканка

— 4 травня 2017 —

Картопля - 400 г, грудинка індички - 300 г, яйця - 3 шт., майонез - 2 ст. л., сіль, перець - за смаком.


Салат з тунцем

— 4 травня 2017 —

Біла квасоля - 1 банка, тунець- 1 банка, червона цибуля - 1 шт., яйце - 2-3 шт., маслинова олія - 1-2 ст. л., лимон - 1/2 шт., сіль, перець - за смаком, петрушка і/або зелена цибуля нарізані - 1 жменя, кунжут, кмин, чилі-перець - 1 ст. л.


Як приготувати еклери: секрети й тонкощі

— 4 травня 2017 —

Апетитні еклери — французькі ласощі, які під силу приготувати і вдома. Це не так складно, якщо знати певні правила, яких слід дотримуватися.  І тоді ви зможете порадувати своїх близьких по-справжньому смачними, м'якими і хрусткими тістечками.


Оладки з зеленою цибулею

— 28 квітня 2017 —

250 мл кефіру, 250 г борошна, 1 яйце, 2 ст. л. рослинної олії (+ рослинна олія для смаження), 2 ч. л. цукру, 1 ч. л. солі, 0,5 ч. л. соди, пучок зеленої цибулі.


Шоколадний лікер для просочення торта

— 28 квітня 2017 —

Згущенка – 1 банка (300 г), кава розчинна – 1 ст. л., шоколад чорний – 100 г, ваніль (екстракт) – 1 ч. л., горілка — 2 чашки.


Риба під маринадом

— 28 квітня 2017 —

1-2 шт. свіжомороженої нежирної морської риби (хек, тріска, минтай), 4-5 ст. л. борошна, 3-5 морквин, 2-3 середні цибулини, 2-3 ст. л. томатної пасти (можна замінити свіжими помідорами або томатним соком), 1 скл. води, сіль – приблизно 0,5 ст. л., чорний перець горошок – 10-15 шт., лавровий лист 1-2 шт., соняшникова олія.


Салат з курячою грудинкою і грибами

— 28 квітня 2017 —

500 г курячої грудинки, 500 г печериць, 500 г пекінської капусти, 3-4 огірки, майонез для заправлення, хліб і часник для сухариків, рослинна олія.


Поради від чайних гуру

— 28 квітня 2017 —

Джордж Оруелл крім усім відомих геніальних творів був автором статті про мистецтво правильного заварювання чаю. Його 11 правил дотепер залишаються незамінною інструкцією для аматорів гарного чаю. Зокрема, він звертає увагу навіть на такий дріб'язок, як розігрівання заварювального чайника перед заварюванням чаю.


Карамелізовані апельсини в шоколаді

— 20 квітня 2017 —

На 4-6 апельсинів (залежно від розміру): 600 г цукру, 300 мл води, 250 г гіркого шоколаду.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...