Кулінарія

Апельсиновий хліб

— 10 грудня 2015 —

400 г борошна, 50 г + 6 ст. л. цукру, 1 пакетик ванільного цукру, 1 пакетик сухих дріжджів (або 12 г свіжих), 1/2 ч. л. солі, 60 г + 80 г вершкового масла кімнатної температури, 80 мл молока, 50 мл води, 2 яйця, 2 апельсини, 150 г ізюму, 1 ч. л. меленої кориці.
Для глазурі: 125 г цукрової пудри, 2 ст. л. води.


Повітряні міні-піци

— 10 грудня 2015 —

Листкове бездріжджове тісто - 300 г, помідори черрі - 150-200 г, маслини без кісточок - 100 г, сир твердого сорту - 100-150 г, часник - 3 зубки, лимонний сік - 2 ст. л., майонез (замість майонезу прекрасно підійде натуральний йогурт)- 2 ст. л., кетчуп - 1 ст. л., гірчиця - 1 ст. л., маслинова олія - 1-2 ст. л., сушений базилік, суміш прованських трав, сіль.


Гречані котлети з грибами

— 10 грудня 2015 —

1 скл. гречаної крупи, 200-300 г грибів (печериці), 1 цибулина, 1 морквина, 100 г житнього хліба, часник, зелень, сіль, спеції «Для м'ясного фаршу»


Імбирне печиво: випічка з ароматом Нового року, що наближається

— 10 грудня 2015 —

Готувати імбирну випічку в Європі стали після того, як хрестоносці привезли зі своїх східних походів різні пряності та спеції. Традиція пекти печиво з імбиром швидко поширювалася, а пізніше про дивовижні ласощі довідалися й за океаном.


Торт «Ferrero rocher»

— 3 грудня 2015 —

5 великих яєць, 6 ст. л. цукру, 1,75 скл. меленого фундука, 2 ст. л. борошна, 2 ст. л. какао-порошку, 2 ч. л. розпушувача, 200 г вершкового масла кімнатної температури, 280 г гіркого шоколаду, 7 ст. л. нутели, 200-220 г вафель.


Лимонні мафіни

— 3 грудня 2015 —

1 лимон, 3 яйця, 300 г цукру, 100 мл рослинної олії, 400 г борошна, 1,5 ч. л. розпушувача, 1 ч. л. ванільного цукру, 200 мл нежирної сметани.


Фаршировані булочки до сніданку

— 3 грудня 2015 —

5 булочок, 2 помідори, 100 г грибів, 1 цибулина, 50 г сиру, 1 пучок зелені, майонез, гірчиця, аджика, сіль - за смаком.


Паштет з курячої печінки

— 3 грудня 2015 —

500 г курячої печінки, 300 г сиру, 10 г желатину, 150 г помідорів, 150 г моркви, 150 г цибулі, 20-50 мл коньяку, 1/2 ч. л. солі, 50 г рослинної олії, пучок зелені.


Пісний салат олів'є

— 3 грудня 2015 —

Огірки мариновані або солоні - 1 маленька банка (близько 250 г), зелений горошок - 1 банка (близько 350 г), гриби консервовані (печериці) - 1 банка (близько 350 г), картопля - 500 г, морква - 300 г, цибуля ріпчаста - 1 шт. (близько 100 г), цибуля зелена - 1 пучок, соєва сметана або пісний майонез - 400 г.


Курча в пиві

— 3 грудня 2015 —

У кожному регіоні Німеччини є свої кулінарні особливості, але пиво, м'ясо та «чорний» хліб - часті гості в будь-якій провінції. Німці їдять багато м'яса, готовлять близько 600 сортів хліба, і майже в кожному селі є свій сорт пива. Ось із цих трьох основних складових і приготовлена печеня. Вона дуже проста, як і будь-яка сільська страва, готується швидко, без турбот, а результат такий, що просто пальчики оближеш.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...