Кулінарія

Сирний омлет у лаваші

— 12 березня 2015 —

На 1 порцію: лаваш тонкий - шматок розміром трохи більше сковороди, яйце - 1 шт., сир - 30-50 г, сіль - за смаком, шинка, ковбаса, м'ясо і т.п. - за бажанням, масло вершкове або рослинне для смаження.


Швидка квашена капуста

— 12 березня 2015 —

Звичайну білокачанну капусту (качан вагою приблизно 2 кг) тонко шаткуєте, моркву (2-3 великих) трете на великій тертці.


Що можна приготувати з листкового тіста

— 11 березня 2015 —

У попередньому номері ми говорили про те, як приготувати домашнє листкове тісто. Як виявилося, це зовсім не складно, а тісто виходить набагато смачніше та краще магазинного. Сьогодні пропонуємо вам кілька чудових рецептів з листкового тіста.


Паштет з оселедця

— 5 березня 2015 —

Цілий оселедець - 1 шт. або філе - 2 шт.; морквина середнього розміру - 1 шт.; плавлений сирок «Дружба» (або за смаком) - 1-2 шт.; вершкове масло - 150-200 г.


Курячий суп з домашньою локшиною

— 5 березня 2015 —

2 окорочки або 3 курячих стегенця, 3 середніх картоплі, 1 невелика морквина, 1 маленька цибулина, сіль, 1 лавровий лист, пучок зелені петрушки, кропу.
Для локшини: 100 г борошна, 1 яйце, щіпка солі, 0,5 ч. л. соняшникової олії.


Млинцевий пиріг з вареною згущенкою

— 5 березня 2015 —

12-15 тонких млинчиків, 200 г вареної згущенки, 100 г молока, 2 яйця, 1/2 ч. л. цукрового піску, 1/2 ч. л. цукрової пудри, 10-15 г кокосових кранчей.


Листкове тісто

— 4 березня 2015 —

Ви усе ще купуєте готове листкове тісто в магазині? А давайте спробуємо приготувати листкове тісто вдома!


Курка з лимонами

— 25 лютого 2015 —

1 ціла курка, 1 склянка білого вина, 1 головка часнику, 1 гілочка розмарину, 2 лимони, маслинова олія, сухі трави (розмарин, шавлія, чебрець), сіль, перець.


Котлети із тріски

— 25 лютого 2015 —

500 г філе тріски, 2 середні картоплини, 2 яйця, 100 г чорних оливок, невеликий пучок петрушки, часточка часнику, панірувальні сухарі, маслинова олія для смаження, сіль, перець.


Рулет курячий з овочами

— 25 лютого 2015 —

М'ясо курки (або індички) - 0,5 кг, квасоля стручкова - 200 г, яйця - 2 шт., броколі - 6 суцвіть, сіль, перець, прованські трави - за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...