Кулінарія
Курячий шашличок зі шматочками ананаса
— 4 жовтня 2018 —
Цілий ананас - 1 шт., куряче філе - 2 шт., по 100 г соусу соєвого і томатного соусу (кетчуп), сік 1 апельсина, шматочок свіжого імбирного кореня (~5 см), цукор - за смаком.
Фарширована картопля по-мексиканськи
— 4 жовтня 2018 —
М'ясний фарш - 200 г, консервована кукурудза - 100 г, консервована червона квасоля - 100 г, солодкий перець - 1 шт., цибуля - 1 шт., картопля - 6 шт., часник - 1-2 часточки, сіль, перець - за смаком, рослинна олія для обсмажування, гострий томатний соус - 1 ст. л.
Фінські сирно-яблучні перепічки
— 4 жовтня 2018 —
200 г сиру, 100 г твердого сиру, 2 великих яблука, 1 яйце, 1 ст. л. цукру, 1 ст. л. рослинної олії, щіпка соди гашеної лимонним соком, борошна скільки візьме, рослинна олія для смаження. Для подачі: сметана, мед (згущенка або варення).
Страви з гарбуза: готуємо на будь-який смак
— 4 жовтня 2018 —
Хто б міг подумати, що гарбуз так вдало доповнює зовсім різні страви, будь то супи, другі страви або десерти. З гарбуза можна приготувати все, що завгодно, починаючи з хліба ы закінчуючи цукерками. Гарбуз тушкують, запікають, варять, смажать, їдять сирим у салатах.
Сирний суп з куркою
— 27 вересня 2018 —
Курка (стегна) - 3 шт., сир (плавлений твердий) - 200 г, кукурудза (консервована) - 200 г, картопля - 5 шт., ріпчаста цибуля - 1 шт., морква - 1 шт., кріп - 3 гілочки, петрушка - 3 гілочки, лавровий лист - 2 шт., рослинна олія - 3 ст. л., паприка - 1/3 ч. л., сіль, перець (мелений) - за смаком.
Курячі ніжки в листковому тісті
— 27 вересня 2018 —
Куряча гомілка - 8 шт., тісто листкове - 1 пачка, морква - 4 шт., ріпчаста цибуля - 1 шт., сир (натертий твердий) - 2 ст. л., сметана - 3 ст. л., яйце - 1 шт., рослинна олія - 4 ст. л., 3 гілочки петрушки, приправа (для курки), сіль, перець (мелений) - за смаком.
Фрикадельки в кабачковому суфле
— 27 вересня 2018 —
Кабачки - 600-700 г, фарш (курка + свинина, або інший - за смаком) - 500-600 г, цибуля ріпчаста - 1 шт., часник - 2-3 зубки, манна крупа (борошно) - 2-3 ст. л., сир - 150-200 г, яйця - 2-3 шт., сіль, перець.
Запечений гарбуз із яблуками
— 27 вересня 2018 —
1 невеликий дозрілий гарбуз, 2-3 яблука середніх розмірів, 150 г журавлини (свіжої або сушеної), 100 волоських горіхів, 50 г цукру, 1/2 ч. л. меленої кориці, 1 ст. л. вершкового масла.
Готуємо грузинський соус Ткемалі
— 27 вересня 2018 —
Ткемалі - соус із кислих слив з додаванням зелені, спецій і часнику - дуже смачний і дуже корисний, особливо гарний до м'яса та риби. Смак у нього просто чудовий, як і сама Грузія.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | ... | 202 |