Кулінарія

Яка користь сушених яблук?

— 20 серпня 2015 —

Сушені яблука, як і свіжі, дуже корисні. Вживають їх, як правило, узимку, тому що влітку і без того повно свіжих фруктів. З них роблять компоти, додають у каші або просто їдять.


Суп з цвітною капустою

— 20 серпня 2015 —

Легкий, ніжний і смачний, літній суп з цвітною капустою - ідеальна перша страва для спекотного дня. Цей дієтичний, але живильний супчик буде корисний навіть любителям наваристих бульйонів - особливо влітку, коли організм вимагає неважкої їжі.


Мариновані солодко-гострі помідори

— 12 серпня 2015 —

2 кг свіжих помідорів (спілих і пружних), 1 червоний гострий перець, 2-3 зубки часнику, 1 болгарський перець, перець запашний горошком, гвоздика, цукор, сіль, 9%-й оцет.


Запечені помідори з фаршем

— 12 серпня 2015 —

750 г м'ясного фаршу, 2 кг великих помідорів, 1 терта цибулина, 3 зелених перці, 2 червоних перці, 1 ст. л. томатної пасти, сіль, чорний перець - за смаком, зіра, олія.


Терин з баклажанів

— 12 серпня 2015 —

Баклажани, перець болгарський, помідори, часник (за бажанням), петрушка, фіолетовий базилік (реган), сир адигейський домашній м'який (можна замінити бринзою).


Медовий, Яблучний, Горіховий: готуємо смачні десерти в дні трьох Спасів

— 12 серпня 2015 —

Серпень - особливий літній місяць. Місяць, наповнений ароматом дозрілих яблук і меду, радістю від вирощеного гарного врожаю, замилуванням від яскравої зрілої краси нашої природи. Багатий серпень і на вбрання світлих, наповнених особливим значенням, православних свят.


Оладки з кабачків із сиром

— 6 серпня 2015 —

Кабачок (середній) - 1 шт.; цибуля ріпчаста - 1 шт.; яйце - 1 шт.; сир твердий - 50-60 г; часник - 1-2 зубки; зелень кропу - 0,5 пучка; борошно - 2 ст. л.; сіль, перець чорний мелений - за смаком; олія рослинна - для смаження.


Тріска в духовці під сирним соусом

— 6 серпня 2015 —

1 кг філе тріски, 3 ст. л. вершкового масла, 6 ст. л. борошна, 1 скл. молока, сіль і мелений чорний перець - за смаком, 1,5 скл. тертого сиру.


Шоколадний Брауні

— 6 серпня 2015 —

Горіхи (фундук, мигдаль  або за смаком) - 80-100 г, шоколад темний - 200 г, масло вершкове - 250 г, цукор - 250 г, яйця - 4 шт., борошно - 125 г, розпушувач - 1/4 ч. л., какао-порошок - 45 г.


Італійська густа юшка

— 6 серпня 2015 —

Куряче філе (індиче м'ясо або яловичина) - 150 г, рис - 1/2 скл., морква - 1 шт., цибуля - 1 шт., помідор - 2 шт., перець чилі - 1 шт., горіхи кеш’ю - 2 ст. л., сіль, чорний мелений перець - за смаком, маслинова олія.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...