Кулінарія

Яйця-пашот

— 12 березня 2014 —

1 яйце, 1 ч. ложка солі, 4 ч. ложки 6% оцту.


Як приготувати солодкий плов?

— 12 березня 2014 —

Приготувати смачний плов під силу кожному, хто знайшов на цей час, бажання і крапельку любові.


Заварне тісто для вареників

— 5 березня 2014 —

Борошно - 2 склянки; окріп - 1 склянка; рослинна олія - 2 ст. л.; сіль.


Прісна перепічка з картоплею

— 5 березня 2014 —

Борошно - 700-800 г, молоко (250 мл - у тісто,100 мл - у картопляне пюре) - 350 мл, яйце - 3 шт., картопля - 800 г, масло вершкове - 150 г, кріп (свіжий), сіль, цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт.


Сало в цибульній лушпайці

— 5 березня 2014 —

Свиняче сало з прошарками м'яса - 1 кг, цибульна лушпайка, сіль - 3 ст. л., лавровий лист - 10 шт., часник (головка) - 1 шт., чорний перець, червоний перець - за смаком.


Смачна рибка

— 5 березня 2014 —

Смачна рибка


Салат з тунцем

— 26 лютого 2014 —

1 банка тунця, 150 г рису (круглого), 1 середній огірок, 1 цибулина, 1/2 лимона, 70 г сиру (будь-якого твердого), 3 яйця, майонез, сіль, перець - за смаком.


Пиріг «Курячо-грибний жульєн»

— 26 лютого 2014 —

Для тіста: 1 скл. борошна, 1 яйце, 120 г масла вершкового, 50 г сиру, щіпка солі.
Для начинки: 500 г грибів, 1 куряча грудинка, 150 г сметани, 150 г вершків, 1 ст. л. борошна або крохмалю, 1 цибуля ріпчаста, 150 г сиру, зелень, сіль, перець.


Львівський сирник

— 26 лютого 2014 —

Сир - 500 г; цукор - 2/3 склянки; яйця - 3 шт.; цедра лимона - 1 шт.; крохмаль - 1 ст. л.; в’ялена журавлина. 
Для штрейзеля: вершкове масло - 80 г; цукор - 1/3 скл.; борошно - 2/3 скл.; какао - 2 ст. л.


Як потрібно харчуватися під час Великого посту?

— 26 лютого 2014 —

Ось і закінчується Масляна і, хоча на наших столах ще млинці та усяка висококалорійна смакота, але, як прийнято говорити в народі: «Не все коту Масниця - прийде й Великий піст».



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...