Кулінарія

Курячі крильця на грилі

— 11 травня 2016 —

Курячі крильця - 16 шт., соєвий соус - 120 мл, коричневий цукор - 140 г, білий винний оцет - 5 ст. л.


Шашлик із судака

— 11 травня 2016 —

Судак - 1 кг, сало - 500 г, лимон - 1 шт., перець чорний - за смаком, сіль - за смаком.


Шашлик з яловичини по-грузинськи

— 11 травня 2016 —

З м'якоті яловичини, яку потрібно очистити від плівок і сухожиль, нарізають невеликі однакові шматочки, складають у глиняний або емальований посуд.


Улюблений шашлик...

— 11 травня 2016 —

Шашлик відомий стільки, скільки існує людина. Це перша м'ясна страва, яку вона створила. Не грузин, не китаєць, не англієць, ні хто інший, а саме древня людина. За десятки тисяч років відпрацьовування технологій готування ця страва досягла досконалості, у ній нема чого додати або зменшити. Просто треба знати й розуміти, що й чому робиться.


Куряче філе з бальзамічним оцтом

— 4 травня 2016 —

4 курячих філе, 1/2 ч. л. меленої паприки, сіль і перець - за смаком, 2-3 зубки часнику, 1 ст. л. меду, 2 ст. л. гірчиці, 60 мл бальзамічного оцту, 50 мл яблучного + 2 ст. л. води й 2 ч. л. цукру, 250 г помідорів чері.


Ніжні еклери з заварним кремом

— 4 травня 2016 —

Для тіста: 4 яйця, 150 г борошна, 100 г вершкового масла, 240 г води або молока, щіпка солі, 1 ч. л. цукру.
Для заварного крему: 400 мл молока, 80 г цукру, 2 жовтки, щіпка ваніліну, 1,5 ст. л. крохмалю, 1,5 ст. л. борошна.


Пряна картопля в духовці

— 4 травня 2016 —

8 середніх картоплин, 3 зубки часнику, 4 ст. л. маслинової олії, сіль, перець, сухі пряні трави, кайєнський перець.


М'ясні кульки в томатному соусі

— 4 травня 2016 —

800 г яловичого фаршу, 1 цибулина, 1 жменя маленьких цибулин, 1 пучок свіжої петрушки, 1 бульйонний кубик, 1 ст. л. меленого сушеного часнику, 1/2 ч. л. меленого сушеного імбиру, 1/2 ч. л. меленого кмину, 1/2 ч. л. меленого сушеного чилі, 1 ст. л. вершкового масла, 2 ст. л. маслинової олії, 400 г очищених томатів у власному соку, 2 ст. л. томатної пасти, 100 мл води, чорний перець, сіль.


Що приготувати на природі, крім шашликів

— 4 травня 2016 —

Листя, що ледь проклюнулося, свіже повітря, дружна компанія і багаття - ось типовий травневий пікнік. Головна страва на ньому, звичайно ж, шашлик. Але не варто обмежуватися лише смаженим на багатті м'ясом. Адже на вугіллях можна приготувати безліч смачних страв. Суп, гарніри та навіть десерти!


Супер-піца

— 27 квітня 2016 —

Тісто: 2/3 скл. теплої води; 1 ст. л. маслинової олії; 1 ч. л. цукру; 0,5 ч. л. солі; 6,5 г сухих дріжджів; 2-2,5 скл. борошна;



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...