Кулінарія

Полунична пора. Готуємо з улюбленої ягоди

— 4 червня 2015 —

Полуниця - кращі ласощі літа! Полуниця, саме так у нас називають суницю садову, - дуже смачна й корисна ягода. Сезон садової полуниці багато хто чекає з нетерпінням. Її люблять усі, і дорослі, і діти. Полуницю вирощують майже всі садівники й дачники. Вживають у великій кількості в період дозрівання й намагаються заготовити на зиму з полуниці якнайбільше варення, джемів і компоту.


Cуп з грибами та гречкою

— 3 червня 2015 —

Гриби (будь-які) - 200 г, гречка - 200 мл, вода - 2,5 л, картопля - 4-5 шт., цибуля - 1 шт., морква - 1 шт., часник - 2-3 зубки, петрушка, лавровий лист - 2 шт., сіль, перець мелений, рослинна олія - 2 cт. л.


Салат з куркою і кукурудзою

— 3 червня 2015 —

2 курячих філе, 1 банка консервованої кукурудзи, 1 банка консервованої червоної квасолі, середній зелений перець, 2 середніх помідори, 1 середня цибулина, петрушка, приправа для курки.
Соус: 1/3 скл. рослинної олії, 3 ст. л. оцту, 3 ст. л. гірчиці, 2 ст. л. рідкого меду, 2 зубки часнику, 1/2 ч. л. чебрецю.


Дієтичне печиво

— 3 червня 2015 —

Сир - 150 г, вівсяні пластівці - 120 г, банан - 1 шт., ізюм (або інші сухофрукти) - маленька жменька.


Песто - три найсмачніших рецепти соусу

— 3 червня 2015 —

Песто особливо приємно мати у своєму кулінарному репертуарі влітку. Він так прикрашає свіжорозрізані помідори, ропні сири, усе, що може спасти на думку посмажити на грилі (від хліба до баклажанів, перців, цукіні, стейка, курки, риби і креветок), що зупинятися, зробивши його один раз, уже не хочеться.


Смачний і корисний шоколад для дітей

— 20 травня 2015 —

Какао - 100 г, вершки або молоко - 50 мл, цукрова пудра - 2 ст. л., вершкове масло - 50 г.


Сметанний десерт з ягодами

— 20 травня 2015 —

Желатин - 5 ч. л., холодна кип'ячена вода - 0,5 л, сметана - 1 л, цукор - 1/2 скл., ягоди - 1-1,2 л.


Салат з курячою грудинкою

— 20 травня 2015 —

Пекінська капуста - 300 г, - перець солодкий червоний - 1 шт., яблука - 2 шт., рослинна олія - 20 мл, часник часточки - 1 шт., куряче філе - 200 г, сіль - 3/4 ч. л., перець чорний мелений - 1/2 ч. л., йогурт натуральний - 125 мл, гірчиця діжонська - 2 ч. л., лимонний сік - 5 мл, мед - 15 г, кріп.


Смачні рецепти м'ясних рулетів

— 20 травня 2015 —

М'ясні рулети - страва, з якою можна експериментувати нескінченно, вибираючи будь-яку начинку та способи готування. Вони можуть бути приготовлені з великого цілого шматка м'яса, а можуть бути маленькі, порціонні. М'ясні рулети завжди займають гідне місце на святкуваннях, радуючи всіх ніжним і соковитим смаком. Пропонуємо вам кілька варіантів, а ви вибирайте і пробуйте.


Пончики з лимонним кремом

— 18 травня 2015 —

Молоко - 1/2 скл., тепла вода - 1/4 скл., дріжджі - 2,5 ч. л., борошно - 3,5 скл. + 2 ст. л., цукор - 1,5 скл., сіль - 1,5 ч. л., яйце - 3 шт., вершкове масло - 8 ст. л., рослинна олія для смаження.
Начинка: жовток - 6 шт., цукор - 1 скл. + 1/2 скл., сік лимона - 1/2 скл., вершкове масло - 110 г, цедра 2 лимонів.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...