Кулінарія

Риба в паніруванні з пармезаном

— 21 грудня 2017 —

Філе риби - 2 шт., пармезан - 50 г, паприка - 1 ст. л., зелень (за смаком) - 2-3 гілочки, маслинова олія - 2 ст. л., сіль.


Глазуровані сирки

— 21 грудня 2017 —

Сир - 400 г; для глазурі: какао - 2 ст. л., агар-агар - 2 ч. л., цукор - за смаком, молоко коров'яче - 300 г, яєчний жовток - 3 шт.


Полендвиця – cиров’ялене м'ясо

— 21 грудня 2017 —

Свинина (вирізка, шийна частина) - 1,2 кг, сіль - 4 ст. л., перець чорний горошок - 1 ч. л., коріандр, зерна - 1 ч. л., кмин - 1 ч. л., часник - 2 зуб.


Тріска в медово-соєвому соусі

— 21 грудня 2017 —

Тріска - 800 г, мед - 250 г, соєвий соус - 120 мл, кунжутна олія - 60 мл, яблучний оцет - 60 мл, перець чорний мелений, 1,5 ч. л., імбир свіжий (корінь) - 1 ч. л.


Новорічний стіл 2018: складаємо меню

— 21 грудня 2017 —

Новий рік уже до нас мчить щодуху. Час купувати подарунки для рідних і близьких, а також продумувати варіанти святкового меню. Навіть якщо ви плануєте Новий рік в тісному сімейному колі, без смачної вечері точно не обійтися.


Оладки в стилі «хачапурі»

— 14 грудня 2017 —

Для тіста: 3-4 ст. л. борошна, 150 мл кефіру, 200 г сиру, 2 яйця, 0,5 ч. л. солі, 0,5 ч. л. соди. 
Для начинки: ~ 150 г напівтвердого сиру, 2 ст. л. сметани, 2 великих зубки часнику, пучок кропу. 


Медяники Миколайчики

— 14 грудня 2017 —

600 г борошна, 150 г вершкового масла, 2 яйця і 2 жовтки, 200 г цукру, 150 мл рідкого меду, по 1/2 ч. л. кориці та гвоздики, 1 ч. л. соди, 2 ст. л. сметани.
Для глазурі: 1 яєчний білок, 1 скл. цукрової пудри, 1/2 ч. л. лимонного соку, сік буряка, шпинату, моркви (для кольорової глазурі).


Сирно-гарбузова запіканка з маком

— 14 грудня 2017 —

Сир - 500 г, яйце куряче - 2 шт., цукор (за смаком) - 100 г, крохмаль кукурудзяний (з невеликою гіркою) - 1 ст. л., мак (за бажанням) - 25 г;
гарбузова начинка: гарбуз (пюре печеного гарбуза) - 500 г, яйце куряче - 2 шт., цукор (за смаком) - 70 г, апельсин (цедра) - 1 шт., крохмаль кукурудзяний (з невеликою гіркою) - 1 ст. л.;
заливання: сметана - 100 г, гарбуз (пюре печеного гарбуза) - 100 г, цукор (за смаком) - 20 г, яйце куряче - 1 шт.


Випічка в Різдвяний піст

— 14 грудня 2017 —

Пісна кухня має велику кількість рецептів випічки, що не вимагає яєць, молочних продуктів, вершкового масла або маргарину. Єдиним недоліком пісних печених виробів є те, що вони швидко черствіють. Але його легко усунути. Достатньо спекти стільки, щоб можна було з'їсти все відразу.


Домашня ковбаса

— 7 грудня 2017 —

1,5 кг яловичини, 2 кг оброблених курячих стегон без кісточок, 75 г солі, 350 мл бульйону, 1 ст. л. меду, 2 ст. л. паприки, 1 ст. л. чорного крупно меленого перцю, 0,5 ст. л. мускатного горіха, 1 ст. л. сушеного часнику, 1 ст. л. сушеного кропу, 1 ст. л. сушеного базиліка, чорний перець горошком для бульйону, оболонка для ковбас (наприклад, поліамідна товщиною 60 мм).



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...