Кулінарія

Кекс з журавлиною

— 26 жовтня 2019 —

200 г масла, 200 г цукру, 1/2 ч. л. соди, 4 жовтка, 4 білка, 250 г борошна, сік одного лимона (приблизно 30 г), 150-200 г сушеної журавлини, цукрова пудра для посипання.


Куряче филе в клярі з цибулі

— 26 жовтня 2019 —

Куряче філе - 1 кг; ріпчаста цибуля - 2 шт.; яйця - 2 шт.; сметана - 2 ст. л.; пшеничне борошно - 3-4 ст. л.; лимон - 0,5 шт.; сіль і чорний мелений перець - за смаком; приправа для курки - 0,5 ч. л.; сушені італійські трави - 1 ч. л.; рослинна олія - 100 мл.


Що корисно додавати в чай?

— 19 жовтня 2019 —

Здавалося б, що може бути простіше, налив у чашку чаю, поставив вазочку з варенням, зробив бутерброд з ковбасою або сиром, і от він - процес. Але не так все просто. Різноманітність способів чаювання вражає уяву. Перше що приходить на розум – це, звичайно, чай з лимоном.


Гарбузовий пиріг з горіхами

— 19 жовтня 2019 —

2 ст. гарбузового пюре, 4 яйця, 200 мл яблучного соку, 150 мл води, 1 чашка цукру, 700 г пшеничного борошна, 1 ч. л. соди, 1 ч. л. розпушувача, 1 ч. л. солі, 1/2 ч. л. імбиру, 2 ч. л. кориці, 1/2 чашки горіхів, 1/2 чашки ізюму.


Гарбузове печиво

— 19 жовтня 2019 —

2 яйця, 300-400 г гарбуза, 1 ст. цукру, 100 г вершкового масла, 2 ст. борошна, 1 ч. л. розпушувача.


Рубані курячі котлетки із сиром

— 19 жовтня 2019 —

Куряче філе - 2-3 шт., яйце - 2 шт., майонез - 70 г, борошно - 40 г, моцарела - 150 г, кріп - 1,5 ч. л., сіль - 1/2 ч. л., чорний мелений перець - 1/2 ч. л., оливкова олія - 2 ст. л.


Гречаний суп з картопляними галушками

— 19 жовтня 2019 —

На 2,5-3 літра води: м’ясо для бульйону - приблизно 300 г; гречка - 1/2 ст.; цибуля ріпчаста - 1 шт.; невелика морква - 1 шт.; рослинна олія - 2 ст. л.; сіль, чорний перець, зелень - за смаком.


Швидкий заливний пиріг з цибулею і яйцем

— 11 жовтня 2019 —

Кефір (йогурт, сметана) - 400 г, масло вершкове - 160 г, цукор - 2 ст. л., сіль - 0,5 ч. л., яйце - 2 шт., борошно - 280 г, розпушувач - 1,5 ч. л. 
Начинка: зелена цибуля, перець, яйце - 2 шт., сіль.


Салат «Чингізхан»

— 11 жовтня 2019 —

Буряк - 2 шт., морква - 1 шт., чорнослив - 50 г, сир твердий - 75 г, м’ясо куряче - 200 г, часник - 2 зубчика, горіхи (волоські)- 75 г, сіль - за смаком.


Вертута з витяжного тіста із сиром

— 11 жовтня 2019 —

Тісто: борошно пшеничне - 280 г, вода - 125 г, яйце - 1 шт., рослинна олія - 3 ст. л., сіль - 2 щіпки.
Начинка: кисломолочний сир - 500 г, кріп - 1 пучок, яйце - 2 шт., сіль - за смаком, рослинна олія - 4-5 ст. л.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс