Кулінарія

Ковбаса домашня смажена

— 29 березня 2018 —

Свинина (шийна частина) - 1 кг, сало - 100 г, молоко або вершки 10% - 100 мл, часник - 1 головка, сіль - 1 ч. л., промиті свинячі кишки - 50 г, сіль, перець, коріандр.


Рибний заливний пиріг

— 29 березня 2018 —

Яйця - 3 шт., борошно - 1 скл., майонез - 0,5 скл., сайра в олії - 1 банка, сметана - 1 скл., картопля - 3 шт., цибуля - 2 шт., сода - 0,5 ч. л., сіль - за смаком.


10 правил випічки пасок

— 29 березня 2018 —

Великий піст підходить до завершення. 8 квітня православні будуть відзначати світле свято Великодня. На наступному тижні господарки будуть готуватися до цього дня - прибирати будинок, фарбувати яйця, і, звичайно ж, пекти паски. І в кожної напевно є свій улюблений рецепт великодньої паски, перевірений роками, що дістався від бабусі... Але, якими б різними не були ці рецепти, є правила випічки пасок.


Пісний картопляний рулет з грибами й овочами

— 22 березня 2018 —

Картопля - 700 г, кукурудзяний крохмаль - 3 ст. л., цибуля - 250 г, морква - 250 г, печериці - 250 г, зелень - 20 г, сіль, мелений перець - за смаком, олія для смаження.


Оселедець домашнього готування

— 22 березня 2018 —

Оселедець cвіжомороже-ний - 1 кг (3 невеликі оселедці); сіль - 6 ст. л., запашний перець горошком -10-12 шт., цукор - 3 ст. л., лавровий лист - 2 шт., вода -1 л.


Відкриті слойки до сніданку

— 22 березня 2018 —

200-300 г листкового тіста, 3 яйця, 6 скибочок бекону, 50 г твердого сиру, сіль, перець, зелень - за смаком.


Курка з рисом

— 22 березня 2018 —

Курячі гомілки - 4-5 шт., рис - 1 скл., кукурудза консервована - 1 банка, морква - 1 шт., цибуля ріпчаста - 2 шт., вода (окріп) або бульйон - 500 мл, лавровий лист, сіль, перець, олія соняшникова.


5 рецептів корисного печива

— 22 березня 2018 —

Ці корисні печеньки стануть ідеальним перекусом, адже їх можна брати куди завгодно! А ще вони дуже й дуже смачні!


Цюрихський вінок зі змішаного тіста

— 22 березня 2018 —

Борошно - 575 г, дріжджі ("Саф-Момент") - 1 пакетик, цукор - 50 г, молоко - 250 мл, масло вершкове - 350 г, яйце куряче - 2 шт., мигдаль - 70 г, ізюм - 150 г, цукрова пудра - 170 г, сік лимонний - 1 ст. л., сіль - 1/2 ч. л.


Пісний пиріг із замороженою вишнею

— 15 березня 2018 —

Тісто: борошно - 350 г, цукор - 2 ст. л., рослинна олія - 5 ст. л., цукор ванільний - 1 пакетик, сода й сіль - по 1 щіпці, вода кип'ячена крижана - 6 ст. л.
Начинка: вишня заморожена, без кісточок - 250 г, цукор - 5 ст. л., крохмаль картопляний - 1 ст. л.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...