Кулінарія

Як заморожувати городину, фрукти, ягоди: Основні помилки

— 19 липня 2019 —

Питання збереження врожаю або фруктів і овочів, придбаних у літнє-осінній період за невисокою ціною, завжди є важливим. Усе відразу з’їсти неможливо, та й хочеться залишити щось і на зиму. Звичайно, можна зайнятися консервуванням. Але ж хочеться чогось по-справжньому свіжого. Відмінний вихід з положення – заморожування. Однак не всім везе використовувати потім те, що вони заморозили. Уся справа в тому, що якщо при заморожуванні овочів, фруктів і ягід допустити помилки, то користуватися замороженим буде не можливо. 


Літо в банці: абрикоси в сиропі, м'ятне варення та варення з аґрусу

— 12 липня 2019 —

Мабуть, самий популярний спосіб зберегти абрикоси до наступного сезону – це зварити варення. Але якщо вам не подобається зайва солодкість, тоді вам підійде інший спосіб. Отже...


Літні ласощі в домашніх умовах

— 12 липня 2019 —

Липень, ну ось і середина літа, верхівка, сонечком зігріта .... У розпал дня спека може стояти така, що тільки й думаєш про те, як би сховатися в тіні й випити або з’їсти що-небудь прохолодне. Звичайно, у першу чергу в голову приходить думка про літній продукт номер один – морозиво. Можна по звичці купити його в магазині. А можна витратити небагато часу й порадувати себе, а також усіх членів своєї родини, таким кулінарним витвором, як морозиво в домашніх умовах.


Кабачки з печерицями під сметанним соусом

— 12 липня 2019 —

Молоді кабачки - 2 шт.; печериці - 300 г; твердий сир - 150 г; сметана жирністю 15-20% - 200 мл; часник - 3 зубки; сіль і чорний мелений перець - за смаком; рослинна олія - 100 мл; свіжа зелень (кріп і петрушка).


Гречка з яловичиною й овочами

— 12 липня 2019 —

250 г гречаної крупи; 200 г яловичої вирізки; 1 морква; 1 головка цибулі; 3 десертні ложки рафінованої олії; 3 зубки часнику; 1 чайна ложка паприки; 1 чайна ложка суміші прованських трав; 10 г зелені; щіпка солі й перцю.


Цукати з вишні

— 12 липня 2019 —

Вишня свіжа - 3 кг, цукор - 1,5 кг, вода - 600 мл.


Рибні котлети дитячі

— 4 липня 2019 —

Філе минтая - 350 г, молоко - 180 г, білий хліб - 2 шматочка, панірувальні сухарі - 50 г, сіль - за смаком, рослинна олія - 3 ст. л., вершкове масло - 20 г.


Пельмені на заварному тісті

— 4 липня 2019 —

Для тіста: 600 г борошна, 1 яйце, 0,5 ч. л. солі, 200 мл окропу, 3 ст. л. рослинної олії.
Для начинки: 500 г фаршу, 2 ріпчастих цибулі, 50 мл холодної води, 0,5 ч. л. солі, перець - за смаком.


Котлетки з курки й плавленого сирка

— 4 липня 2019 —

1 відварене куряче філе, 2 яйця, 1 плавлений сирок, 0,5 ч. л. паприки, 1 зелена цибуля, 0,5 ч. л. солі, 1 ст. л. борошна, 1 ст. л. майонезу, перець - за смаком.


М’ясний пиріг з лаваша

— 4 липня 2019 —

Лаваш тонкий, м’ясо (будь-яке або фарш) - 400 г, морква - 1 шт., цибуля ріпчаста, зелень, кефір - 1,5 ст., яйце - 1 шт., сир (твердий) - 200 г.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс