Кулінарія

Ніжний яєчний сир

— 25 вересня 2013 —

Яйця - 8 шт., молоко - 1 літр, домашній кефір або магазинна сметана - 1 скл., по 1 чайній ложці цукру і солі. 


Курячі котлети з гарбузом і сиром

— 25 вересня 2013 —

200 г гарбузової м'якоті, 900-1000 г курячого філе (або філе індички), 50 г твердого сиру, 1 плавлений сирок або 150 г твердого сиру, 50 г очищених волоських горіхів, рослинна олія для обсмажування, 3 ст. ложки майонезу, 1 яйце, 1 ст. ложка борошна, сіль, будь-які готові спеції для курки або сванська суміш.


Готуємо зі слив

— 25 вересня 2013 —

Будь-які страви зі сливи відрізняються чудовим смаком і яскравим ароматом. Цей фрукт використовують як начинку для пирогів, додають у печиво і тирамісу. Домашні рецепти зі сливи - це різні варіанти варення. Його можна зварити винятково із цього плода або з додаванням інших фруктів.


Деруни

— 25 вересня 2013 —

12 картоплин середнього розміру, 1 куряче яйце, пара столових ложок борошна і сіль - за смаком.


Заготівля з яблук для пирога

— 25 вересня 2013 —

На 1 кг яблук - 150-200 г цукру.


Курка в клярі та лимонному соусі

— 25 вересня 2013 —

6 курячих стегон або 4 окорочки без шкіри і кісток, 3 зубки часнику, 9-10 пір'їн зеленої цибулі, 1 ст. л. здрібненого імбиру, 1 ст. л. кунжутної олії, 4 ст. л. рисового або яблучного оцту, 2 ст. л. соєвого соусу, 1 ст. л. цукру, 2 ст. ложки борошна.
Для соусу: сік і цедра 1 невеликого лимона, 60 мл рисового або яблучного оцту, 2 ст. л. води, 50 г цукру, 1 ч. л. картопляного крохмалю.


Сирні рогалики

— 18 вересня 2013 —

200 г сиру (5%), 200 г вершкового масла, 200 г сметани (20-25%), 2,5-3 скл. борошна, 1 яйце, 100 г цукру, 1 ч. л. розпушувача.


Дуже соковиті зрази

— 18 вересня 2013 —

Фарш - 700 г, картопля велика - 1 шт., яйце - 1 шт., рослинна олія, сіль, перець, борошно для панірування.
Для начинки: яйця - 3 шт., молоко - 1/4 склянки, зелень.
Для грибної начинки: гриби - 500 г, цибуля - 2 шт.
Для соусу: сметана - 3 ст. л., часник - 2 зуб., сир - 100 г.


Запечені яблука по-австрійськи

— 18 вересня 2013 —

250 г борошна, 125 г холодного вершкового масла, 2 яйця,  щіпка солі, 4 кислих яблука, лимонний сік, 100 г цукрової пудри.


Шоколадні панкейки з заварним кремом

— 18 вересня 2013 —

Яйце -1 шт., цукор - 2 ст. л., сіль - 0,5 ч. л., молоко - 1 скл., борошно - 1 скл., сода - 0,5 ч. л., рослинна олія - 1/4 скл., какао - 2 ст. л., ванілін - 1 ч. л.
Заварний крем: яйце - 1 шт., борошно - 1,5-2 ст. л., цукор - 3 ст. л., молоко - 1 скл., масло вершкове - 50 г.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...