Кулінарія

Булочки з курячим філе й кунжутом.

— 9 березня 2019 —

Філе куряче - 500 г, тісто листкове бездріжджове - 500 г, сіль - за смаком, паприка солодка - за смаком, яйце куряче - 1 шт., кунжут - 2 ст. л.


Запечені банани

— 9 березня 2019 —

Банани - 5 шт., лайм або лимон - 1 шт., сир кисломолочний - 200 г, йогурт натуральний - 100 г,  мед - 30-50 г, яйце - 1 шт.


Печінковий торт із печерицями

— 9 березня 2019 —

Для печіночних коржів: печінка (куряча або яловича) - 600 г; сметана - 100 г; яйце; борошно - 50-60 г; сіль. Для начинки: печериці - 300-400 г; цибуля ріпчаста - 2-3 шт; сир (типу «Російського») - 200 г; часник - 2-3 зубка; зелень кропу - 2-3 гілочки; зелена цибуля (для прикраси) - 2-3 пера; майонез; вершкове масло + рослинна олія для жаркі; сіль, свіжемелений перець.


Смачний напій і не тільки...

— 9 березня 2019 —

Мова йтиме про какао, як про цілющий напій, що допомагає збадьоритися, відновити сили, поліпшити настрій і, як це не дивно звучить, знизити артеріальний тиск. 


Курка в кисло-солодкому соусі з ананасами

— 9 березня 2019 —

Свіже куряче філе - 350 г; консервовані ананаси - 150 г; червоний болгарський перець - 1 шт.; помідори - 1-2 шт.; куряче яйце - 1 шт.; томатна паста - 1 ст. л.; часник - 3-4 зубка; кукурудзяний крохмаль - 2 ст. л.; соєвий соус - 2 ст. л.; рисовий оцет - 1 ст. л.;  оливкова олія - 3 ст. л.; цукор - 1 ч. л.;  насіння кунжуту - 0,5 ч. л.;  сіль і чорний мелений перець - за смаком.


Як приготувати смачні та соковиті котлети. Молодій хазяйці на замітку

— 9 березня 2019 —

Щоб котлети вийшли смачними, ароматними і соковитими, існує багато різних хитрощів. Сьогодні ми поділимося деякими з них.


Тонкі млинці на молоці

— 9 березня 2019 —

Молоко - 500 мл; яйця - 3 шт.; борошно - 200 г; масло вершкове (або рослинна олія) - 30 г (2 ст. л.); цукор - 30 г (2 ст. л.); сіль 2-3 г (1/2 ч. л.).


Яловичина, тушкована в казані

— 25 лютого 2019 —

Яловичина (м’якоть) - 1,2-1,5 кг, оливкова олія - 2 ст. л., сіль, спеції - за смаком, цибуля - 2 шт., часник - 4 зубчика, червоне вино - 0,5 ст., лавровий лист - 1 шт., морква - 2-3 шт.


Конвертики із сиром, шинкою й шпинатом

— 25 лютого 2019 —

Листкове тісто - 1 лист, вершкове масло - 15 г, борошно - 1 ст. л., тепле молоко - 120 мл, шинка - 100 г, шпинат - 220 г, твердий сир - 60 г, сіль, перець - за смаком.


Морквяні котлети із сиром

— 25 лютого 2019 —

300 г моркви; 100 г твердого сиру; 1 куряче яйце; 1 голівка цибулі; 20 г манної крупи; 40 г сухарів для панірування; 70 мл рафінованої олії; 2 зубчика часнику; дрібка солі й перцю.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс