Кулінарія

Оладки з гарбузом і яблуками

— 20 жовтня 2016 —

250 г гарбуза, 2 великих яблука, 2 курячі яйця, 100 г сметани, 120 г пшеничного борошна, 5 г розпушувача тіста, 10 г цукрового піску, 30 мл рослинної олії, 4 г меленої кориці, сіль, рослинна олія для смаження.


Як правильно солити й сушити рибу

— 20 жовтня 2016 —

Прилавки магазинів буяють сушеною рибкою, але якість її дуже часто викликає великі сумніви. Багато господарок віддають перевагу свіжій рибі, але іноді так хочеться поласувати солоненькою закускою. Що ж, давайте навчимося солити й сушити рибу самостійно.


Як правильно розморожувати продукти

— 13 жовтня 2016 —

Щоб продукти зберегли свої смакові властивості, варто дотримуватися певних правил під час їхнього розморожування. За можливістю заморожені продукти потрібно помістити в ємкість з холодною водою. Так харчові волокна менше ушкоджуються, а самі продукти не обвітрюються.


Курка з ананасом

— 13 жовтня 2016 —

600 г курячого філе, 0,5 шт. ананаса, 3 зубки часнику, 1 шт. перцю чилі, 1 ч. л. імбиру меленого, 60 г цукру, 1 лайм, 60 мл олії рослинної, сіль.


Гороховий суп з копченостями та грінками

— 13 жовтня 2016 —

Горох колотий - 250 г, яловичина на кісточці - 700 г, картопля - 250 г, сіль - 1 ч. л., корейка копчена - 200 г, свинячі порібнини копчені - 300 г, цибуля ріпчаста - 1 шт., морква - 100 г, перець жовтогарячий - 1 шт., грудинка копчена - 200 г, хліб пшеничний - 300 г, маслинова олія - 50 мл, часник - 4 зубки, петрушка - 20 г.


Сонячний овоч

— 13 жовтня 2016 —

Сьогодні мова йтиме про такий знайомий усім нам гарбуз. Особливо корисне його вживання восени й узимку, коли асортимент свіжих овочів обмежений. І хоча гарбуз вирощують з незапам'ятних часів, він дотепер є популярним, оскільки за своїми корисними властивостями не поступається іншим культурам.


Господарці на замітку: комора каротину

— 13 жовтня 2016 —

Морква відрізняється від інших овочів великим вмістом цукру, калію, каротину, вітамінів В і С, тому при її обробці варто дотримуватися особливих правил.


Шоколадні кекси з сирним кремом

— 6 жовтня 2016 —

Сир жирний - 250 г, цукор - 250 г, яйця курячі - 1 шт., ванілін - 1 пакетик, борошно - 1,5 скл., какао - 50 г, сода - 1 ч. л., оцет - 1 ст. л., сіль - 1 щіпка, вода - 1 скл., олія рослинна - 1/3 скл., ром - 1 ч. л.


Салат "Мімоза"

— 6 жовтня 2016 —

250 г рибної консерви (1 банка сайри або горбуші), 50 г цибулі, 50 г масла, 5 яєць, 100 г сиру, 200 г майонезу.


Вівсяні котлети

— 6 жовтня 2016 —

Вівсяні пластівці - 1 скл., ріпчаста цибуля - 1 головка, часник - 1 зубок, картоплина - 1 середня, панірувальні сухарі, сіль, перець, улюблені приправи - за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...