Кулінарія

Готуємо гарячі закуски

— 17 листопада 2016 —

Навряд чи гарячі закуски часто з'являються на столі в будні дні, але ж сімейні обіди й святкові застілля без них складно уявити. Ця категорія страв вимагає не тільки підготовки, але й правильного розподілу часу, адже закуска має бути подана до столу відразу ж після готування.


Відбивні з гливи

— 10 листопада 2016 —

300 г свіжих глив, 4 ст. л. сметани, 2 яйця, 3 ст. л. борошна, 1 цибулина, перець і сіль - за смаком, рослинна олія.


Картопляні палички

— 10 листопада 2016 —

250 г пшеничного борошна, 250 г звареної в мундирі картоплі, 250 г масла вершкового (кількість масла можна трохи зменшити на 50-75 грамів), сіль і кмин для посипання, яйце для обмазування.


Млинцевий пиріг із сирною начинкою

— 10 листопада 2016 —

Готові тонкі млинці - 10-12 шт., сир - 500 г, цукор - 1-2 ст. л., яйце - 1 шт., ванільний цукор - 1 пакетик, курага або ізюм. 
Для заливання: яйця - 2 шт., цукор - 2-3 ст. л., сметана - 3 ст. л.


Лазанья - італійська страва, популярна в усьому світі

— 10 листопада 2016 —

Готують лазанью з листів тіста, перекладених начинкою, политих соусом і посипаних сиром. Існує багато різних варіантів готування лазаньї. Начинкою для лазаньї може бути як м'ясний фарш, так і різні ковбасні вироби, овочі, морепродукти та навіть фрукти і ягоди (для готування солодких варіантів).


Суп з гарбузом і куркою

— 3 листопада 2016 —

2 курячих стегенця, 2 цибулини, 4 зубки часнику, 7 горошин чорного перцю, 1 лавровий лист, 1 морква, 350 г гарбуза, 3 середні картоплини, 800 г томатів у власному соку, 150 г консервованої кукурудзи, невеликий пучок петрушки, 1/2 ч. л. натертої цедри лимона, сіль - за смаком.


Салат «Карусель»

— 3 листопада 2016 —

1 середня цибулина, 0,5 банки кукурудзи, 200-250 г корейської моркви, 150-200 г копченої курячої грудинки, 1 пакетик сухариків.


Запечена курка з грибами та гарбузом

— 3 листопада 2016 —

Курячі гомілки - 1-1,5 кг, гарбуз - 500 г, гриби - 400 г, цибуля - 1 шт., вершки - 200 мл, лимон - 0,5 шт., сіль - за смаком, перець - за смаком, масло вершкове - 1,5 ст. л.


Мандариновий пиріг

— 3 листопада 2016 —

Для масляного бісквіта: 250 г пшеничного борошна, 250 г вершкового масла, 4 яйця, 200 г цукру, 1,5 ч. л. розпушувача для тіста, 1 ч. л. ванільного цукру.
Для глазурі: 150 г цукрової пудри, 3 ст. л. мандаринового соку.
Для начинки: 7-8 солодких мандаринів.


Мочені яблука: секрети готування

— 3 листопада 2016 —

Мочені яблука - універсальна найсмачніша заготівля. Вони стануть освіжаючим соковитим десертом узимку і прекрасно відтінять смак м'ясних страв оригінальною кислинкою.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...