Кулінарія

Свинячі порібнини по-канадськи

— 2 листопада 2017 —

Ребра свинячі - 800 г, пюре яблучне (можна використовувати пюре для дитячого харчування) - 80 г, кетчуп - 80 г, цукор - 3 ст. л., сік 1/2 лимона, соєвий соус - 2-3 ст. л., перець чорний (мелений) - 1/2 ч. л., паприка солодка - 1/2 ч. л., часник (сухий, у порошку) - 1/2 ч. л., кориця (мелена) - 1/2 ч. л.


Курячі котлети з сиром

— 2 листопада 2017 —

2 курячі грудинки, 4 скибочки шинки, 4 скибочки сиру, 4 ч. л. гірчиці, 50 г м'якого вершкового масла, 1 ст. л. петрушки, 1 зубок часнику, сіль, перець, приправа для курки, 1 яйце, 1 скл. хлібної крихти, масло вершкове + рослинна олія (1:1).


Капустяні котлети

— 2 листопада 2017 —

Капуста свіжа - 500 г, цибулина - 1 шт., яйце куряче - 1 шт., борошно пшеничне - 2 ст. л., італійські або прованські трави - 0,5 ч. л., сіль, перець - за смаком, олія рослинна - 2-3 ст. л.


10 основних правил готування риби

— 2 листопада 2017 —

Кулінарія - не найпростіша наука. Для готування ідеальної страви потрібно багато чого: досвід, знання, якісні інгредієнти. Купуючи свіжу рибу, у якості якої ви певні, не зайвим буде дізнатися й опанувати кулінарні навички її готування.


Домашня куряча ковбаса

— 27 жовтня 2017 —

Куряче філе -  500 г, вершки (20%) - 200 мл, часник - 1 зуб., орегано - 0,5 ч. л., буряковий сік - 30 мл, сіль -  1,5 ч. л., перець чорний - 0,5 ч. л., білок 2 яєць.


Риба, смажена в картопляній сорочці

— 27 жовтня 2017 —

Будь-яку рибу (за смаком) нарізати порціонними скибочками, скласти в миску, збризкати лимонним соком, посолити, поперчити, посипати рубаною зеленню й залишити на годину.


Лимонний пиріг

— 27 жовтня 2017 —

Лимон (можна замінити апельсином) - 1,5 шт., жовток 1 яйця, цукор (пісок) - 200 г, вершкове масло - 110 г, борошно - 1,5 + 0,5 скл., сметана (середньої жирності) - 250 г, сода - 0,5 ч. л., цукрова пудра (для посипання пирога).


Гарбуз у духовці по-італійськи

— 27 жовтня 2017 —

Гарбуз, маслинова олія - 3 ст. л., гілочка розмарину, маленька цибулина або шматочок порею, часник, петрушка, чорний перець - за смаком.


Киш лорен і ще 3 класичних пироги

— 27 жовтня 2017 —

Що може бути краще в холодну осінню погоду, чим шматочок знаменитого французького пирога? Зробити цей божественно смачний пиріг дуже просто. А результат вам сподобається настільки, що ви не зупинитеся, поки не перепробуєте їх усі.


Картопляні зрази

— 20 жовтня 2017 —

500 г нежирної свинини, 1,5 кг картоплі, 1 цибулина, 50 г вершкового масла, 1/2 скл. борошна, 100 г рослинної олії для смаження, сіль, перець - за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс