Кулінарія

Пісний суп: 5 простих рецептів

— 19 березня 2014 —

Пісний суп: 5 простих рецептів


Медово-лимонні курячі грудинки

— 12 березня 2014 —

4 курячих філе, близько 200 г кожне, 2 ст. л. рідкого меду, 2 лимони, 2 ст. л. маслинової олії, сіль і мелений чорний перець - за смаком.


Пиріг із сиром і сосисками

— 12 березня 2014 —

250 мл кефіру, 150 г борошна, 2 яйця, 200 г сиру, 200 г сосисок (або ковбаси), 1 ч. л. розпушувача, сіль.


Яйця-пашот

— 12 березня 2014 —

1 яйце, 1 ч. ложка солі, 4 ч. ложки 6% оцту.


Як приготувати солодкий плов?

— 12 березня 2014 —

Приготувати смачний плов під силу кожному, хто знайшов на цей час, бажання і крапельку любові.


Заварне тісто для вареників

— 5 березня 2014 —

Борошно - 2 склянки; окріп - 1 склянка; рослинна олія - 2 ст. л.; сіль.


Прісна перепічка з картоплею

— 5 березня 2014 —

Борошно - 700-800 г, молоко (250 мл - у тісто,100 мл - у картопляне пюре) - 350 мл, яйце - 3 шт., картопля - 800 г, масло вершкове - 150 г, кріп (свіжий), сіль, цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт.


Сало в цибульній лушпайці

— 5 березня 2014 —

Свиняче сало з прошарками м'яса - 1 кг, цибульна лушпайка, сіль - 3 ст. л., лавровий лист - 10 шт., часник (головка) - 1 шт., чорний перець, червоний перець - за смаком.


Смачна рибка

— 5 березня 2014 —

Смачна рибка


Салат з тунцем

— 26 лютого 2014 —

1 банка тунця, 150 г рису (круглого), 1 середній огірок, 1 цибулина, 1/2 лимона, 70 г сиру (будь-якого твердого), 3 яйця, майонез, сіль, перець - за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...