Кулінарія

Хек у зеленому часниковому соусі

— 10 грудня 2014 —

4 шматки хека, 3 зубки часнику, 3 ст. ложки рубаної петрушки, 1 лавровий лист, 4 ст. ложки маслинової олії.


Повітряний торт

— 10 грудня 2014 —

130 г арахісу, 1 яєчний жовток, 170 г яєчного білка  (приблизно п'яти середнього розміру яєць), 125 мл молока, 215 г вершкового масла, 500 г цукру, 1 ст. ложка коньяку, 1/2 чайної ложки какао-порошку, 14 г ванільного цукру.


Гарбузовий пиріг з корицею

— 10 грудня 2014 —

400 г пшеничного борошна, 250 г вершкового масла, 3 яйця, 900 г гарбуза, 200 г цукру, 200 мл вершків 30% жирності, сіль, ванілін, кориця - за смаком.


Як приготувати «миколайчики»

— 10 грудня 2014 —

Традиційно на День Святого Миколая мами готують «миколайчиків». Пропонуємо кілька простих рецептів, а також рецепт «миколайчиків» з медом. Можна приготувати будь-яке сухе розсипчасте печиво, розписати його глазур'ю - і ваше частування на свято готове. Добре робити це разом з дитиною: місити й розкочувати тісто, вирізати фігурки, варити глазур, збивати білки.


Перевернений яблучний пиріг з карамеллю

— 3 грудня 2014 —

6 яблук, 1/2 лимона, 6 ст. ложок вершкового масла, 1 1/3 склянки цукру, 1 лист готового листкового тіста.


Деруни без яєць

— 3 грудня 2014 —

Картопля (велика) - 2 шт., борошно - 1 ст.л., сода - 0.25 ч.л., сіль, олія рослинна - за смаком.


Запіканка з картоплі, курки та грибів

— 3 грудня 2014 —

1 кг картоплі, 500 г свіжих грибів, куряча грудинка, 350 г твердого сиру, 150 мл вершків 30% жирності, кріп, петрушка, сіль і перець - за смаком.


Азу по-татарськи

— 3 грудня 2014 —

500 г яловичини, 5 головок цибулі ріпчастої, 3 солоних огірки, 2 ст. ложки томатної пасти, 1 кг картоплі, 1 склянка м'ясного бульйону, 3 зубки часнику.


Що можна приготувати з ягід калини

— 3 грудня 2014 —

Найпростіше і корисне - це заморозка ягід на зиму в порціонних пакетах. Узимку просто дістаньте пакет і використовуйте для готування будь-якої страви. Термічна обробка, як і заморожування, поліпшує смак ягід, але руйнує частину корисних речовин і вітамінів. При переробці стає менш помітним неприємний для багатьох «лікарняний» запах ягід калини, котрий надають плодам валеріанова та ізовалеріанова кислоти.


Йогуртовий торт

— 26 листопада 2014 —

200 г готового піскового печива, 70 г вершкового масла,  4 ківі, 2 банани, 500 мл йогурту, 70 г цукру, 1 ст. ложка лимонного соку, 4 ч. ложки желатину, 0,5 склянки кип'яченої води, ще ківі та мигдальні пелюстки для прикраси.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...