Кулінарія

Лоранський пиріг з куркою та грибами

— 28 травня 2014 —

Тісто: 50 г вершкового масла розм'якшеного, 1 яйце, 3 ст. л. холодної води, 1/2 ч. л. солі, 200 г борошна.
Начинка: 300 г курячого філе, 300 г печериць, 1/2 цибулини, сіль, перець, мускатний горіх за смаком.
Заливання: 170 мл вершків 20%, 2 яйця, 150 г тертого сиру.


Сирний суп з куркою

— 28 травня 2014 —

400 г курячого філе, 2 картоплини, 1 велика морквина, 180 г плавленого сиру, 2 літри бульйону або води, зелень, лавровий лист, запашний перець горошком, сіль, перець.


Салат з курячими серденьками

— 28 травня 2014 —

Серденька курячі - 200 г; картопля - 2 шт.; огірки мариновані - 1-2 шт.; морква варена - 1 шт.; цибуля ріпчаста - 1 шт.; сіль, чорний мелений перець - за смаком; майонез - 1 ст. л.; сметана - 2 ст. л.; оцет 9% - 1 ст. л.; цибуля зелена - для подачі. 


Улюблений шашлик...

— 28 травня 2014 —

Шашлик відомий стільки, скільки існує людина. Це перша м'ясна страва, яку вона створила. Не грузин, не росіянин, не англієць, ні хто інший, а саме древня людина. За десятки тисяч років відпрацьовування технологій готування цієї страви досягло досконалості, у ній нема чого додати або зменшити. Просто треба знати та розуміти, що і чому робиться.


Хек запечений зі сметаною та гірчицею

— 14 травня 2014 —

Хек - 3 шт., сметана - 6 ч. л., майонез - 2 ч. л., гірчиця - 1 ч. л., лимонний сік - 2 ч. л., сіль - 0,5 ч. л., панірування - 2 ст. л., перець - 0,5 ч. л.


Швидкі малосольні огірки на мінералці

— 14 травня 2014 —

Огірки свіжі - 1 кг; вода мінеральна газована - 1 літр; сіль - 2 ст. л.; часник - 5 зубків; кріп - 100 г. 


Мусака по-грецьки

— 14 травня 2014 —

М'ясний фарш - 400 г; помідори (великі) - 4-5 шт.; баклажан - 2 шт.; цибуля - 2 шт.; картопля - 1 шт.; болгарський перець - 1 шт.; морква - 1 шт.; часник - 3 зубки; сіль, перець, спеції. 
Для соусу бешамель: молоко - 400 мл; сир - 200 г; борошно - 2 ст. л.; вершкове масло - 1 ст. л.; сіль, перець, мускатний горіх, лавровий лист. 


5 салатиків з редисом

— 14 травня 2014 —

5 салатиків з редисом


Салат з червонокачанної капусти

— 12 травня 2014 —

Червонокачанна капуста - 3 частини; буряк - 2 частини; чорнослив - 1 частина; зелена цибуля - за смаком; олія рослинна - 2-3 ст. ложки; сіль.


Усі на пікнік!

— 12 травня 2014 —

Травневі свята - час пікніків на природі. І це не обов'язково готування шашлику. Якщо ви вирішите провести вихідний день біля річки або в лісі, можна спробувати приготувати обід на багатті. Крім того, що він буде, як правило, дуже смачним, його цікаво готувати.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...