Кулінарія
Пісний пиріг із замороженою вишнею
— 15 березня 2018 —
Тісто: борошно - 350 г, цукор - 2 ст. л., рослинна олія - 5 ст. л., цукор ванільний - 1 пакетик, сода й сіль - по 1 щіпці, вода кип'ячена крижана - 6 ст. л.
Начинка: вишня заморожена, без кісточок - 250 г, цукор - 5 ст. л., крохмаль картопляний - 1 ст. л.
Домашні цукерки
— 15 березня 2018 —
Сухе молоко - 250 г, цукор - 300-350 г, вершкове масло - 100 г, вода - 100 мл, какао-порошок - 2-3 ст. л., кардамон - 1 щіпка.
Ризький яблучний пиріг
— 15 березня 2018 —
Для тіста: кефір - 0,5 л, маргарин - 250 г, борошно - 900-1000 г, цукор - 2 ст. л., яйця - 2 шт., сода - 1 ч.л., сіль - 1/4 ч.л.;
для начинки: яблука (краще з добре вираженою кислинкою), кориця, горіхи, ізюм (за бажанням).
Картопляне суфле
— 15 березня 2018 —
30 г масла + трохи для змазування форм, 30 г сухарів, 300 г картоплі, звареної в мундирі, 120 г сиру чеддер, 1/2 чашки нарізаної зеленої цибулі, 2 яйця, мелений чорний перець, червоний перець, 6 ст. л. молока.
Сирна випічка
— 15 березня 2018 —
Випічка із сиру смачна, корисна й різноманітна. Для випічки підійде будь-який сир: жирний і знежирений, м'який і сухий, прісний і з кислинкою, магазинний і куплений на ринку. Навіть сир не першої свіжості, який для їжі "просто так" уже не дуже гарний, можна додати в тісто. Потрібно тільки вибрати підходящий рецепт або підбудувати його під наявний сир.
Легкий сирний десерт
— 7 березня 2018 —
200 г будь-якого піскового печива, 200 г нежирного сиру, 100 г сметани, 50 г цукру, 1 ч. л. кави, ваніль, какао.
Корисний кекс із сухофруктів
— 7 березня 2018 —
300-400 г суміші з горіхів і сухофруктів (кураги, ізюму, чорносливу, сушеної журавлини, інжиру, волоські горіхів), 2 яйця, 6 ст. л. цукру, 6 ст. л. борошна, 0,5 ч. л. розпушувача (або соду погасити оцтом).
Тріска по-норвезьки
— 7 березня 2018 —
Тріска - 800-1000 г, рослинна олія для смаження. Для маринаду: гірчиця - 1 ч. л., сік лимона - 2 ст. л., яйця - 2 шт., твердий сир (за смаком) - 150 г, сіль - 0,5 ч. л., червоний мелений перець - щіпка. Для соусу: борошно пшеничне - 2 ст. л., вершкове масло - 1 ст. л., вода - 1 скл.
Щоб не зіпсувати страву і настрій ...
— 7 березня 2018 —
Вибираючи продукти на ринку ви маєте бути впевнені, що купили все свіже і смачне. А щоб, прийшовши з покупкою додому, ви не переконалися у зворотному, треба вміти розпізнавати неякісні продукти.
Готуємо смачну й соковиту курячу грудку
— 7 березня 2018 —
Говорять, що готувати курячу грудку складно, тому що м'ясо стає сухим і несмачним. Це не так. Куряче філе може бути дуже соковитим, просто потрібно знайти правильний підхід.
1 | ... | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | ... | 202 |