Кулінарія

Пиріг з грибами

— 1 квітня 2015 —

Для тіста: 200 г борошна, 100 г вершкового масла, щіпка солі, 2 яєчних жовтки.
Для начинки: 300 г грибів, 200 г сиру "гауда", 2 червоні цибулини, 1 ст. л. крохмалю, 1 яйце, 100 г вершків жирність 33%, 100 г сметани, сіль, перець - за смаком.


Фарширований короп

— 1 квітня 2015 —

1 короп вагою 1-1,5 г, шматок батона (приблизно 3 середніх скибочки), 100 г молока, 2 зубки часнику, 2 середні цибулини, пара жмень волоських горіхів, невеликий пучок петрушки, сіль і перець - за смаком.


Гречана розсипчаста каша з грибами та цибулею

— 1 квітня 2015 —

3 скл. води, 1,5 скл. гречаної крупи, 2 цибулини, жменя сухих білих грибів.


Як спекти найсмачнішу паску. Готуємося до Світлого Христового Воскресіння

— 1 квітня 2015 —

Незабаром наступить найголовніше свято для християн усього світу - світле Христове Воскресіння. Суворий і тривалий піст змінить пишне застілля, на якому головними продуктами будуть освячені в церкві паски та крашенки (фарбовані яйця).


Суп з курки по-римськи

— 25 березня 2015 —

1 курка вагою близько 1,5 кг, банка консервованої солодкої кукурудзи, 1 кг картоплі, 2-3 стебла селери, 2-3 невеликі моркви, 2 невеликі головки цибулі, 10 гілочок кинзи + 2 ст. л. нарубаної зелені, 2 лаврових листа, 1 ч. л. чорного перцю горошку, 60 мл свіжовижатого лимонного соку, сіль - за смаком.


Листковий яблучний пиріг

— 25 березня 2015 —

Для тіста: 1 яйце, 1 скл. борошна, 2 ст. л. сметани, 1/3 ч. л. солі, 1 ст. л. розтопленого вершкового масла.
Для начинки: 6-8 середніх твердих яблук, 1 скл. цукру, 100 г розтопленого вершкового масла, цукрова пудра для прикраси.


Цибульні кільця в пивному клярі

— 25 березня 2015 —

1 дуже велика цибулина (або 2-3 середніх), 2 ст. л. борошна.
Для пивного кляра: 150 г борошна, 1/3 ч. л. гранульованого сухого часнику (за наявністю і бажанням - з ним смачніше), 1/2 ч. л. солі, 1/2 ч. л. чорного меленого перцю, 1 ч. л. розпушувача, 250 мл світлого пива.


Рибний пиріг

— 25 березня 2015 —

Для пісного тіста: борошно - 1 кг, цукор - 3 ст. л., сухі дріжджі - 10 г, вода - 2 скл., соняшникова олія - 3 ст. л., сіль - 1 ч. л.
Для начинки: рибне філе - 0,5 кг, картопля- 0,5 кг, цибуля ріпчаста - 0,5 кг, сіль, перець, рослинна олія.


10 порад, як зварити смачну каву

— 25 березня 2015 —

10 порад, як зварити смачну каву


Найсоковитіший ростбіф повільного готування

— 25 березня 2015 —

У готуванні цього ростбіфа все так просто і його так важко зіпсувати. Дуже гарна ця техніка готування для молодих господарок, не досвідчених у роботі з м'ясом.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...