Кулінарія

Холодник на квасі

— 8 червня 2016 —

2 картоплини, 1 пучок зеленої цибулі, кріп - за смаком, 1/2 пучка петрушки, 2 яйця, 6 редисок, 2 огірки, 1 л квасу, 400 г шинки, сіль - за смаком.


Шоколадні палички

— 8 червня 2016 —

115 г розм'якшеного масла, 55 г цукрової пудри, 125 г борошна, 1 ст. л. какао порошку, 100 г шоколаду.


Кабачки на вашому столі

— 8 червня 2016 —

Страви з кабачків смачні, корисні та легекі в готуванні. Кабачки варять, смажать, запікають і готують на грилі. З кабачків можна зробити оладки, котлети, ікру.


Манник з вишнею

— 6 червня 2016 —

Яйце - 3 шт., крупа манна - 150 г, йогурт - 150 мл (натуральний), цукор - 150 г, масло вершкове - 100 г, вишня - 500 г, лимон - 1 шт., борошно - 2 ст. л., розпушувач тіста - 1 ч. л.


Запечена картопля "Тартифлетт"

— 6 червня 2016 —

Маслинова олія - 50 мл, здрібнена ріпчаста цибуля - 1 шт., бекон, нарізаний тонкою соломкою - 100 г, сухе біле вино - 125 мл, картопля, нарізана кубиками - 6 шт., вершки - 100 мл, ропний сир (наприклад, бринза, адигейський сир) - 250 г, чебрець - для прикраси.


Смажений сулугуні в сирному паніруванні

— 6 червня 2016 —

750 г сулугуні, 1 чашка білих панірувальних сухарів, 30 г твердого терткового сиру (пармезан, грана падано, джугас і їм подібні), 1 ч. л. солодкої меленої паприки, 
1/4 ч. л. меленого перцю чилі, 1 ч. л. солі, 2 яйця, 2 ст. л. борошна, рослинна олія.


Карасі в томаті

— 6 червня 2016 —

Карасі - 1,2 кг (5 шт.), цибуля ріпчаста - 3 шт., морква - 3 шт., кабачок - 1 шт. (за бажанням), томатна паста - 4 ст. л., цукор - 1 ст. л., сіль, перець чорний мелений - за смаком, лавровий лист - 2 шт., перець запашний -  8-10 шт., олія рослинна, часник - 1 головка.


Загадковий напій: вино з кульбаб з апельсином

— 6 червня 2016 —

Загадковий і такий привабливий напій, оспіваний самим Реєм Бредбері, готується досить просто.


Готуємо страви з черешнею

— 6 червня 2016 —

Готуємо страви з черешнею


Біляші

— 25 травня 2016 —

Тісто: 3 скл. борошна, 1 скл. води, 25 г живих дріжджів, 3 ч. л. цукру, 1,5 ч. л. солі, 3-5 ст. л. рослинної олії.
Начинка: 300 г фаршу, 1 велика цибулина.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...