Кулінарія

Три чудові закуски з баклажанів

— 6 жовтня 2016 —

Три чудові закуски з баклажанів


Курка з яблуками

— 29 вересня 2016 —

4 курячих філе, сіль і перець - за смаком, 1 середня цибулина, 1 ст. л. борошна, 200 мл білого сухого вина, 250 мл курячого (овочевого) бульйону, 2-3 кисло-солодких яблука, 2 зубки часнику, невеликий пучок петрушки, 150 мл вершків 20% жирності, 2 ч. л. зернистої гірчиці, цукор - за смаком.


Аджика зі слив

— 29 вересня 2016 —

2 кг сливи, 1 кг солодкого перцю (рекомендується червоного перцю), 2-3 стручки гіркого перцю (додавайте за смаком), 200 г часнику, 2 ст. л. томатної пасти, 70-100 г цукру (додавайте за смаком, залежно від солодкості й сорту сливи), по великому пучку петрушки, кропу, листя тархуну (естрагону), зеленого й фіолетового базиліка, по 1/4 -1/2 ложки чорного меленого перцю, меленої гвоздики, меленого коріандру, меленого кмину (за смаком).


Салат з тунцем

— 29 вересня 2016 —

Тунець консервований (у власному соку) - 300 г, помідори - 2 шт., яйця - 2 шт., болгарський перець - 1 шт., листя салату - за смаком, лимонний сік, маслинова олія.


Незвичайний рецепт звичайних сирників

— 29 вересня 2016 —

200 г сиру, 3 ст. л. цукру (або за смаком), 5 ст. л. сметани, 2 яйця, 3 ст. л. манної крупи, 2 ст. л. розтопленого вершкового масла, 1 ч. л. розпушувача, ванілін або кориця - за смаком, сухофрукти за бажанням.


Картопляна запіканка

— 29 вересня 2016 —

Ця страва - порятунок для ледачої (ну, або зайнятої) господарки. На її підготовку піде зовсім трохи часу. Для початку треба вирішити, з сирої або вареної картоплі ви будете робити запіканку. Якщо з сирої, то, швидше за все, вам буде потрібно трохи більше часу на готування страви. Якщо з вареної, то отут усе зовсім просто - готуєте картопляне пюре й викладаєте у форму для запікання, прошаровуючи начинкою, яка може бути м'ясною, грибною, рибною або овочевою - вибирайте на свій смак.


Пиріг "Корівка"

— 22 вересня 2016 —

Для тіста: масло вершкове - 200 г, цукор - 150 г, яйце - 1 шт., борошно - 350 г, яйце - 1 шт., какао-порошок - 50 г, розпушувач - 10 г.
Для начинки: сир нежирний - 600 г, масло вершкове - 100 г, цукор - 150 г, ванілін - 1 ч. л., крохмаль - 1,5 ст. л., яйце - 4 шт.


Тепаньяки з яловичиною

— 22 вересня 2016 —

Болгарський перець - 50 г, яловичина - 200 г, зелена цибуля - 5 г, зубок часнику - 1 шт., кунжутна олія - 10 г, ріпчаста цибуля - 1/2 шт., рис - 150 г, соєвий соус - 20 г, м'який сир - 60 г, печериці - 50 г, яйця курячі - 2 шт.


Котлетки з крабових паличок у клярі

— 22 вересня 2016 —

Крабові палички - 200-250 г, майонез - 2 ст. л., сир твердий (або будь-який, на ваш розсуд), яйце - 1 шт., молоко - 1 ст. л., борошно - 1 ст. л., сіль, спеції.


Кабачки, запечені з помідором і сиром

— 22 вересня 2016 —

Помідори - 1-2 шт.; кабачок - 200-250 г; перець болгарський солодкий - 1 шт.; сметана - 20 г; молоко - 2,5 ст. л.; яйце - 1 шт.; сир твердий - 25-30 г; спеції, перець чорний мелений, сіль - за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...