Кулінарія

Соус із болгарського перцю

— 17 червня 2015 —

0,5 кг солодких болгарських перців; 1 зубок часнику; 1,5 ст. л. солодкого соєвого соусу (можна замінити звичайним соєвим соусом, додавши до нього 1 ст. л. меду, тоді кількість бальзамічного оцту потрібно буде зменшити, а сіль не використовувати); 1,5 ст. л. бальзамічного оцту; сіль, чорний мелений перець, мелений коріандр.


Трояндові пелюстки в цукрі

— 17 червня 2015 —

Початок літа - час ароматних, корисних і смачних заготівель із чайних троянд - найпопулярніших їстівних квітів.


Легкі та соковиті салати для літа. Запасіться вітамінами на весь рік!

— 17 червня 2015 —

Улітку всі ми намагаємося побалувати себе свіжими овочами і фруктами. Ці продукти забезпечують наш організм корисними речовинами та вітамінами на весь рік. Справжні гурмани намагаються знайти незвичайні інгредієнти і приготувати цікаві салати з корисних і свіжих літніх продуктів.


Літній салат

— 10 червня 2015 —

200 г редису, 2 середніх огірки, 3-4 невеликі картоплини, 2 яйця, зелень петрушки, кропу, пір'я зеленої цибулі, листя салату.
Для заправлення: 3-4 ст. л. сметани, 1,5 ст. л. маслинової олії, 0, 5 ч. л. гірчиці, 0,5 ст. л. лимонного соку, сіль, перець.


Класичний жюльєн

— 10 червня 2015 —

Цибуля червона - 60 г, масло вершкове - 15 г, борошно - 25 г, сметана - 70 г, сир - 45 г, курча - 300 г, часник - 2 зубки, печериці.


Вершковий десерт з полуницею та ківі

— 10 червня 2015 —

4 невеликих ківі, 300 г полуниці, 100-120 г цукрової пудри, 250 мл жирних вершків (30% і жирніше), обрізки бісквіта, м'ята для прикраси.


Фаршируємо кабачки

— 10 червня 2015 —

Кабачок - овоч популярний, ну а найпоширеніша страва з цього овочу - фаршировані кабачки, про які ми й розповімо в цій статті.


Домашній квас

— 4 червня 2015 —

8 л води, 60 г свіжих дріжджів, 1 склянка цукру, 1 буханець житнього (бородінського) хліба вагою  500-700 г, ізюм.


Курячі оладки

— 4 червня 2015 —

1 куряче філе, 2 середні цибулини, сіль, перець, 1яйце, 1 ст. л. майонезу,, 1 ст. л. борошна, олія рослинна - 3-4 ст. л. 


Празький торт

— 4 червня 2015 —

Тісто: 1 банка згущеного молока, 2 яйця, 1 скл. борошна, 1 ч. л. соди, гашеної оцтом, 3 ст. л. какао.
Для крему: 2 скл. молока, 1 яйце, 4 ст. л. борошна, 1,5 скл. цукру, 4 ст. л. какао, 250 г вершкового масла.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...