Кулінарія

Заварні тістечка «Сирне кільце»

— 7 грудня 2017 —

Для заварного тіста: 125 мл води, 125 мл молока, 100 г вершкового масла, 150 г борошна, 4 яйця, щіпка солі.
Для сирного крему: 300 г сиру, 50 г вершкового масла, 120 г цукру, 1 пакетик ванільного цукру, цукрова пудра для прикраси.


Секрети готування курчати табака

— 7 грудня 2017 —

Однією з найвідоміших страв кавказької кухні є курча табака. Цю дуже ароматну, ніжну і смачну страву багато хто намагається приготувати самостійно в домашніх умовах, однак далеко не у всіх це виходить. Так що вчимося правильно готувати курча табака своїми руками.


Медовий пісний кекс із курагою

— 30 листопада 2017 —

Вода - 250 мл, мед - 2 ст. л., цукор - 1/2 скл., рослинна олія - 1/2 скл., борошно - 2 скл., сода або розпушувач - 1,5 ч. л., сіль - щіпка, курага - 50 г, цукрова пудра для прикраси.


Пісний грибний плов

— 30 листопада 2017 —

Рис - 500 г, печериці - 300-400 г, морква - 2 шт., ріпчаста цибуля - 2 шт., рослинна олія - 100-150 г, сіль, перець - за смаком, свіжа зелень - за смаком.


Пісний суп із квасолею та горіхами

— 30 листопада 2017 —

Квасоля - 1 скл., картопля середнього розміру - 3-4 шт., цибуля ріпчаста - 1 головка, морква - 1 шт., волоські горіхи - 4 шт., рослинна олія - 3 ст. л., перець чорний мелений - за смаком, сіль - за смаком, лавровий лист, кріп.


Як правильно заквасити капусту на зиму

— 30 листопада 2017 —

Чи відомо вам, що квашення капусти - кращий спосіб збереження цього корисного овоча? У той час як при варінні капусти в ній майже вполовину зменшується вміст фолієвої кислоти, при квашенні вітаміни не тільки не руйнуються, але й додаються. Так, вітаміну С у квашеній капусті в порівнянні зі свіжою більше майже у 20(!) разів.


Курячі серденька з гарбузом і мисливськими ковбасками

— 23 листопада 2017 —

Курячі серденька - 600 г, цибулина середня - 1 шт., часник - 3 зубки, мисливські ковбаски - 200 г, гарбуз - 300 г, томати у власному соку - 400 г, сіль і перець - за смаком.


Салат з печерицями та кальмарами

— 23 листопада 2017 —

Майонез, 300 г кальмарів, 2-3 ст. л. лимонного соку, 200 г печериць, 1-2 шт. маринованих або солоних огірків, 3 варених вкруту яйця, 2 шт. ріпчастої цибулі, 50 мл рослинної рафінованої олії, свіжа зелень - за смаком, сіль, мелений перець.


Як вибрати правильну хурму

— 23 листопада 2017 —

Хурма зовсім не повинна бути терпкою. В'язкий смак, який багато хто вважає «основною ознакою» справжньої хурми, всього-на-всього свідчить про те, що плід не дозрів. 


Салати, гарніри, запіканки й пиріжки. Що приготувати з хурми

— 23 листопада 2017 —

Хурма буде гостювати у нас усю зиму, радуючи своїм ніжним смаком і збагачуючи раціон корисними речовинами. Не упустіть можливість прикрасити своє меню стравами із соковитої хурми.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...