Кулінарія

Суп із червоної сочевиці

— 10 листопада 2017 —

Цибулина маленька - 2 шт., морква середня - 1 шт., велике стебло селери - 1 шт., гарбуз (в очищеному виді) - 250 г, часник - 3 зубки, мелена паприка - 1/2 ч. л., 2-3 гілочки свіжого чебрецю або 1/2 ч. л. сухого, суха червона сочевиця (попередньо замочувати на потрібно) - 200 г, томати у власному соку - 400 г, овочевий або м'ясний бульйон - 1 л, сіль - за смаком.


Паштет: просте готування й витончений смак

— 10 листопада 2017 —

Паштет довгий час вважався справжнім делікатесом, і їли його тільки аристократи. З тих пір як його стали робити в промислових масштабах ситуація змінилася. Однак і сьогодні можна спробувати вишуканий аристократичний варіант паштету, якщо приготувати його в домашніх умовах. Спробуйте й відчуєте різницю.


Картопля на сніданок

— 2 листопада 2017 —

2 великих запечених картоплі, 1 ст. л. олії, 2 яйця, 2 смужки бекону (обсмажені), 2 ст. л. здрібненого сиру чедер, 1 ст. л. свіжої нарізаної петрушки, сіль і свіжомелений чорний перець.


Трубочки з кремом

— 2 листопада 2017 —

Тісто: 200 г масла збити в пишну масу із цукром (50 г), увести яйце (1 шт.) і влити сметану (150 мл) з амонієм харчовим (0,5 ч. л.), поступово додати борошно (430 г) і дріжджі сухі (1 ч. л., змішати з борошном).


Свинячі порібнини по-канадськи

— 2 листопада 2017 —

Ребра свинячі - 800 г, пюре яблучне (можна використовувати пюре для дитячого харчування) - 80 г, кетчуп - 80 г, цукор - 3 ст. л., сік 1/2 лимона, соєвий соус - 2-3 ст. л., перець чорний (мелений) - 1/2 ч. л., паприка солодка - 1/2 ч. л., часник (сухий, у порошку) - 1/2 ч. л., кориця (мелена) - 1/2 ч. л.


Курячі котлети з сиром

— 2 листопада 2017 —

2 курячі грудинки, 4 скибочки шинки, 4 скибочки сиру, 4 ч. л. гірчиці, 50 г м'якого вершкового масла, 1 ст. л. петрушки, 1 зубок часнику, сіль, перець, приправа для курки, 1 яйце, 1 скл. хлібної крихти, масло вершкове + рослинна олія (1:1).


Капустяні котлети

— 2 листопада 2017 —

Капуста свіжа - 500 г, цибулина - 1 шт., яйце куряче - 1 шт., борошно пшеничне - 2 ст. л., італійські або прованські трави - 0,5 ч. л., сіль, перець - за смаком, олія рослинна - 2-3 ст. л.


10 основних правил готування риби

— 2 листопада 2017 —

Кулінарія - не найпростіша наука. Для готування ідеальної страви потрібно багато чого: досвід, знання, якісні інгредієнти. Купуючи свіжу рибу, у якості якої ви певні, не зайвим буде дізнатися й опанувати кулінарні навички її готування.


Домашня куряча ковбаса

— 27 жовтня 2017 —

Куряче філе -  500 г, вершки (20%) - 200 мл, часник - 1 зуб., орегано - 0,5 ч. л., буряковий сік - 30 мл, сіль -  1,5 ч. л., перець чорний - 0,5 ч. л., білок 2 яєць.


Риба, смажена в картопляній сорочці

— 27 жовтня 2017 —

Будь-яку рибу (за смаком) нарізати порціонними скибочками, скласти в миску, збризкати лимонним соком, посолити, поперчити, посипати рубаною зеленню й залишити на годину.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...