Кулінарія

Сирний суп з фрикадельками

— 20 квітня 2016 —

400-500 г яловичого фаршу, 1 яйце, 2 цибулини, 1 морква, 3 плавлених сирки по 100 г, 5-6 середніх картоплин, сіль, спеції, лавровий лист, зелень, рослинна олія.


Куряча шинка в банці

— 20 квітня 2016 —

М'ясо курки (не тільки філе) - 600 г, желатин - 1 ст. л. (з верхом), італійські сухі трави - 1 ч. л., часник - 1 зубок, спеції для гриля - 1 ч. л., перець свіжомелений, сіль.


Готуємося до Великодня. Перевірені рецепти великодніх пасок

— 20 квітня 2016 —

Великодня паска - це особливий, "святковий" вид хліба. Його печуть із дріжджового тіста з додаванням великої кількості вершкового масла, яєць і цукру.


Печіночні котлетки

— 14 квітня 2016 —

Свиняча печінка - 600 г, цибуля - 1 шт., морква - 1 шт., картопля - 2-3 шт., часник - 1-2 зубки, сіль, чорний перець, мускатний горіх - за смаком, борошно - 2-3 ст. л.


Кекси на кефірі

— 14 квітня 2016 —

Кефір - 1 скл., яйце - 2 шт., цукор - 1/4 скл., борошно - 2,5 скл., розпушувач - 1/2 ч. л.


Запечені банани з йогуртом і сиром

— 14 квітня 2016 —

Беремо банани, скільки не шкода. 


Сирний пиріг

— 14 квітня 2016 —

Сир твердий - 200 г, сир м'який - 300 г, крупа манна - 3 ст. л., яйце - 3 шт., часник - 1-2 зубки (за бажанням), кріп - маленький пучок, кефір - 100 мл, сіль, перець - за смаком.


Що приготувати на вечерю? П'ять нехитрих, але смачних страв з курки

— 14 квітня 2016 —

Кожному частенько доводиться ламати голову над тим, що ж приготувати швидко й смачно. Кращий кандидат на основу простої й апетитної вечері - це курка. Приготуйте прості, але надзвичайно смачні страви з курки.


Прості способи додати стравам насичений смак

— 14 квітня 2016 —

Усім нам потай хочеться, щоб кожна наша страва сприймалася гостями й рідними якщо не як шедевр, те вже точно як щось чудове. У цій гонці за визнанням ми часто даремно витрачаємо час на складні рецепти, у той час як секрети майстерності прості. Отже...


Миле печиво

— 7 квітня 2016 —

110 г борошна, 20 г картопляного крохмалю, щіпка солі (додатково: щіпка кориці й какао-порошку), 40 г цукрового сиропу, 10 г меду, 30 г рослинної олії.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...