Кулінарія

Фрикадельки в стільнику під соусом бешамель

— 11 жовтня 2018 —

Для фрикадельок: 3 картоплини, 500 г яловичого фаршу, 1 зубок часнику, петрушка, паприка - за смаком, 150 г сиру «Моцарела», сіль, перець.
Для соусу: 5 ст. л. вершкового масла, 3 ст. л. борошна, 800 мл молока, 2 ч. л. солі, 1/2 ч. л. мускатного горіха.


Телячі хвости з журавлиною

— 11 жовтня 2018 —

1 кг телячого хвоста, 1 велика цибулина, порізана кубиками, 1 велика морква, потерта на тертці або порізана кружечками, 1 скл. журавлини, 3 палички селери, порізаної невеликими шматочками (1 см), 1 голівка часнику, сіль, перець, 1 лавровий лист, 1 скл. бульйону.


Солодка ароматна настоянка «Антонівка»

— 11 жовтня 2018 —

Яблука (антонівка) - 4 шт., цукор - 500 г, спирт (або горілка) - 1 л, вода - 1 л.


Як приготувати скумбрію: рецепти, які змусять вас закохатися в цю рибу

— 11 жовтня 2018 —

Свіжу або заморожену скумбрію (вона ж чорноморська ставрида або атлантична макрель) можна готувати на грилі або в духовці, солити й маринувати. Ця риба може бути приводом для створення маси цікавих і смачних страв.


Курячий шашличок зі шматочками ананаса

— 4 жовтня 2018 —

Цілий ананас - 1 шт., куряче філе - 2 шт., по 100 г соусу соєвого і томатного соусу (кетчуп), сік 1 апельсина, шматочок свіжого імбирного кореня (~5 см), цукор - за смаком.


Фарширована картопля по-мексиканськи

— 4 жовтня 2018 —

М'ясний фарш - 200 г, консервована кукурудза - 100 г, консервована червона квасоля - 100 г, солодкий перець - 1 шт., цибуля - 1 шт., картопля - 6 шт., часник - 1-2 часточки, сіль, перець - за смаком, рослинна олія для обсмажування, гострий томатний соус - 1 ст. л.


Фінські сирно-яблучні перепічки

— 4 жовтня 2018 —

200 г сиру, 100 г твердого сиру, 2 великих яблука, 1 яйце, 1 ст. л. цукру, 1 ст. л. рослинної олії, щіпка соди гашеної лимонним соком, борошна скільки візьме, рослинна олія для смаження. Для подачі: сметана, мед (згущенка або варення).


Мцваді в баклажанах

— 4 жовтня 2018 —

Приготуйте цю страву грузинської кухні і ви не пошкодуєте.


Страви з гарбуза: готуємо на будь-який смак

— 4 жовтня 2018 —

Хто б міг подумати, що гарбуз так вдало доповнює зовсім різні страви, будь то супи, другі страви або десерти. З гарбуза можна приготувати все, що завгодно, починаючи з хліба ы закінчуючи цукерками. Гарбуз тушкують, запікають, варять, смажать, їдять сирим у салатах.


Сирний суп з куркою

— 27 вересня 2018 —

Курка (стегна) - 3 шт., сир (плавлений твердий) - 200 г, кукурудза (консервована) - 200 г, картопля - 5 шт., ріпчаста цибуля - 1 шт., морква - 1 шт., кріп - 3 гілочки, петрушка - 3 гілочки, лавровий лист - 2 шт., рослинна олія - 3 ст. л., паприка - 1/3 ч. л., сіль, перець (мелений) - за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс