Кулінарія

Капустяні конвертики в клярі

— 18 жовтня 2018 —

1 яйце; 300 мл холодної води; борошно; сіль; чорний мелений перець; спеції - за смаком, а також капустяне листя, твердий сир, будь-які м'ясні продукти, сіль і перець, пучок свіжого кропу (якщо є), рослинна олія.


Заварний торт «Карпатка»

— 18 жовтня 2018 —

Для тіста: маргарин вершковий (або вершкове масло) - 125 г; вода - 1 скл. (або навпіл з молоком); борошно (вищий сорт) - 1 скл.; сіль - щіпка; яйця курячі - 5 шт.
Для крему: молоко свіже - 1,5 скл.; яєчні жовтки сирі - 2 шт.; борошно - 2 ст. л.; крохмаль картопляний - 1 ст. л.; пудра цукрова - 0,5 склянки; масло вершкове - 250 г; сік лимона - 1 ч. л.; цукор ванільний - 0,5 пакетики; шоколад, курага - для прикраси.


Розсипчасте печиво «Кураб’є»

— 18 жовтня 2018 —

Масло вершкове - 100 г, борошно - 150 г, цукрова пудра - 50 г, яйця - 1 шт., джем (абрикосовий) - за смаком.


Заготовки з винограду на зиму: дуже смачно і незвичайно

— 18 жовтня 2018 —

Сезон заготовок уже практично підійшов до кінця. У якості блискучого фінального акорду варто побалувати себе та своїх близьких трохи незвичайними заготовками з винограду. Навіть одна баночка виноградних ласощів поповнить ваш вітамінний запас, здивує незвичайним смаком і навіть підніме настрій.


Яблучні драники

— 11 жовтня 2018 —

Яблуко - 2 шт., ванільний цукор - 10 г, яйце - 1 шт., лимонний сік - 1 ст. л., пшеничне борошно* - 60-100 г, сіль - 1 щіпка.


Вершковий крем-суп з печериць

— 11 жовтня 2018 —

Печериці - 300 г, картопля - 2-3 шт., вершки - 3 ст. л., вода або бульйон - 250 мл, цибуля зелена - 1-2 шт., цибуля - 1 шт., паприка - 0,5 ч. л., часник - 3 зубки, сіль - 0,5 ч. л., рослинна олія - 2 ст. л.


Фрикадельки в стільнику під соусом бешамель

— 11 жовтня 2018 —

Для фрикадельок: 3 картоплини, 500 г яловичого фаршу, 1 зубок часнику, петрушка, паприка - за смаком, 150 г сиру «Моцарела», сіль, перець.
Для соусу: 5 ст. л. вершкового масла, 3 ст. л. борошна, 800 мл молока, 2 ч. л. солі, 1/2 ч. л. мускатного горіха.


Телячі хвости з журавлиною

— 11 жовтня 2018 —

1 кг телячого хвоста, 1 велика цибулина, порізана кубиками, 1 велика морква, потерта на тертці або порізана кружечками, 1 скл. журавлини, 3 палички селери, порізаної невеликими шматочками (1 см), 1 голівка часнику, сіль, перець, 1 лавровий лист, 1 скл. бульйону.


Солодка ароматна настоянка «Антонівка»

— 11 жовтня 2018 —

Яблука (антонівка) - 4 шт., цукор - 500 г, спирт (або горілка) - 1 л, вода - 1 л.


Як приготувати скумбрію: рецепти, які змусять вас закохатися в цю рибу

— 11 жовтня 2018 —

Свіжу або заморожену скумбрію (вона ж чорноморська ставрида або атлантична макрель) можна готувати на грилі або в духовці, солити й маринувати. Ця риба може бути приводом для створення маси цікавих і смачних страв.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...