Кулінарія

Гуцульскій банош

— 24 серпня 2019 —

На 2 хороші порції баношу нам знадобиться: 1,5 склянки (200 г) кукурудзяної крупи дрібно меленої (можна взяти борошно, тоді вершків чи сметани знадобиться менше, оскільки швидше звариться); 500 г вершків або рідкої сметани (зважайте, зі сметани банош виходить кислуватий, якщо такий не любите, обов'язково беріть вершки); сіль, копчене сало або бекон, бринза.


Українська кухня: нам є чим пишатися

— 24 серпня 2019 —

Україна по праву може пишатися тим, що задовольнить смак навіть самого претензійного гурмана. Українське застілля описано багатьма класиками літератури - що й говорити, наш народ розуміється на їжі й відрізняється гостинністю. В українській кухні є традиційні страви, завдяки яким її впізнають. А якщо поглибитися в кулінарні традиції, то найдуться такі назви й рецепти, які вас приємно здивують.


Фрикадельки в листковому тісті

— 4 серпня 2019 —

16 фрикадельок, упаковка листкового тіста, 1 ст. тертого сиру моцарела, 1/2 ст. томатного соусу з базиліком, 2 ст. л. розтопленого вершкового масла, 1 ч. л. італійської приправи, 1/2 ч. л. часникового порошку, 2 ст. л. тертого твердого сиру.


Бутерброд з морозивом

— 4 серпня 2019 —

400 г здрібненої полуниці, 50 г води, 75 г цукру, 1 ч. л. лимонного соку, 500 мл вершків 33%, 400 мл згущеного молока, 1 ст. л. ванільної есенції, 7 великих яєчних білків, 320 г цукру, 1,5 ч. л. білого винного оцту, 1,5 ч. л. кукурудзяного борошна.


Кольорова капуста в беконі

— 4 серпня 2019 —

1 кольорова капуста, листи видалені, а стебло обрізане таким чином, щоб кольорова капуста лежала рівно, 1/4 ст. маслинової олії, 1/4 ст. лимонного соку, пучок шпинату, 2 великих яйця, зелена цибуля, 2 часточки часнику, 3/4 ст. тертого сиру чеддер, 100 г вершкового сиру, 1/2 ст. білих сухарів,  сіль, 1/4 ст. тертого пармезану, тонко нарізаний бекон.


Що приготувати з фаршу

— 4 серпня 2019 —

Є чудова страва, яка може бути повсякденною і святковою. Її також можна взяти із собою в дорогу або на обід в офіс. Це різноманітні види котлет, биточків, тюфтельок й кебабів.


Маскарпоне в домашніх умовах. Крок за кроком

— 4 серпня 2019 —

Вершковий сир маскарпоне — досить частий інгредієнт для приготування різного роду десертів і не тільки. А чи знаєте ви, що навчитися готувати цей делікатесний ніжний крем-сир у домашніх умовах досить просто?


Мариновані баклажани

— 4 серпня 2019 —

5-6 середніх баклажанів, очищених від шкірки, ріжемо на пластинки і обсмажуємо до жовтизни.


Курячий салат із броколі

— 4 серпня 2019 —

Броколі - 300 г, куряче філе - 500 г, бринза - 150 г, сметана - 0,5 ст., соєвий соус - 1 ч. л., гірчиця - 0,5 ч. л., сіль, перець - за смаком, зелена цибуля.


Минтай під соусом бешамель

— 4 серпня 2019 —

Минтай - 2 тушки; молоко - 250 мл; вершкове масло - 50 г; твердий сир - 100 г; пшеничне борошно - 2 ст. л.; сіль - за смаком; суміш мелених перців - 0,25 ч. л.; приправа для риби - 1 ч. л.; рафінована рослинна олія - 50 мл; свіжа зелень (петрушка, зелений базилік) - 1-2 гілочки для прикраси.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...