Кулінарія

Кекси на кефірі зі смородиною

— 6 липня 2017 —

Кефір - 150 мл, масло вершкове - 125 г, яйця - 2 шт., цукор - 200 г, сода - 1/2 ч. л., борошно - 1,5 скл., смородина червона, чорна або біла - 200 г.


Помідори в загадковому маринаді

— 6 липня 2017 —

Сіль - 2,5 столових ложки, цукор - 4 ст. ложки, гвоздика - 5 шт., чорний перець горошком - 10 шт., щіпка меленого червоного перцю, лавровий лист - 2 шт., часник, оцтова есенція - 1 ст. ложка, горілка - 1 ст. л.


Суп-пюре із цукіні

— 6 липня 2017 —

Овочевий бульйон або вода - 1 л, цукіні або молоді кабачки - 2 шт., картопля - 2-3 шт., цибуля ріпчаста - 1 шт., часник - 2-3 зубки, рослинна олія для смаження, зелень петрушки, сіль, свіжомелений перець - за смаком.
Для готування овочевого бульйону також знадобляться: 1 цибулина, 1 морква, зелень петрушки.


Баклажани: головні помилки в готуванні

— 6 липня 2017 —

Експерти назвали 6 найпоширеніших помилок, які не дають смаку баклажана максимально розкритися. На щастя, для кожної з них знайдуться й способи їх виправити.


Картопляний рулет із грибами

— 29 червня 2017 —

Картопля - 1 кг, пшеничне борошно - 3 ст. л., печериці - 350 г, морква - 2 шт., сіль - за смаком, чорний перець (мелений) - за смаком, зелень - 1 пуч., соняшникова олія - 1 ст. л., крохмаль - 3 ст. л., цибуля - 1 шт. 


Огірковий салат з маслинами й сиром

— 29 червня 2017 —

Огірок - 2 шт., салат - 1 пучок листя, маслини (без кісточок) - 15 шт., лимон - 1/2 шт., сир (за смаком) - 100 г, майонез.


Піскові кільця з горіхами

— 29 червня 2017 —

Вершкове масло - 220 г, цукор - 190 г, щіпка солі, ванільний екстракт - 1 ч. л., розпушувач - 1 ч. л., яйця - 2 шт. (у тісто) + 1 шт. (для змазування), борошно - 440 г (у тісто) + 40 г (на підпилювання), арахіс смажений - 150 г.


Оладки з кабачків із сиром і часником

— 29 червня 2017 —

Середній кабачок - 1 шт., яйце - 1 шт., натертий сир - 50 г, зубок часнику, борошно -  1 ст. л., сіль, перець - за смаком.


Вишня: користь і шкода червоної ягоди

— 27 червня 2017 —

Існує близько 600 видів вишні, їстівні сорти нараховують 200 різновидів, тому хімічний склад вишні може відрізнятися у відсотковому співвідношенні вітамінів і кислот залежно від регіону, де зростає дерево.


Соус песто

— 21 червня 2017 —

Базилік - 100 г, кедрові горішки - 50 г, часник - 1 зубок, пармезан натертий - 40-50 г, маслинова олія - 100 мл, лимонний сік - за бажанням і смаком, сіль, перець.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...