Кулінарія

Медовик із сухофруктами

— 3 травня 2018 —

Тісто: 3 яйця, 1 скл. цукру, 2 ст. л. негустого меду, 2 ч. л. розпушувача (або 1 ч. л. гашеної соди), 1,5 скл. борошна.
Крем: 200 г вершків, 250 г густої жирної сметани, 250 г сиру, 100 г цукру.


Конвертики з яблуками із сирного тіста

— 3 травня 2018 —

150 г сиру, 75 г цукру, 1 яйце, щіпка солі, 250 г борошна, 1 пакетик ванілі, 6 ст. л. рослинної олії, 12 г розпушувача, 3 яблука, 100 г цукру, 1 ч. л. кориці, 1 ст. л. маку.


Запіканка з фаршу з цвітною капустою

— 3 травня 2018 —

1 кг яловичого фаршу, 1 невеликий качан цвітної капусти, 250 г білого хліба, 1/2 л молока, 2 білки, 1 велика цибулина, 2 зубки часнику, 1 невелика морквина, середній пучок петрушки, рослинна олія для обсмажування, сіль, свіжомелений чорний перець.


Салат з редискою, помідором і сирним омлетом

— 3 травня 2018 —

Склад на 1 порцію: 1 середній помідор, 7-8 редисок, пучок свіжої зелені.
Для омлету: 1 яйце, 30 г тертого сиру, 50 мл молока, 1 ч. л. борошна, сіль.
Для заправлення: 2-3 ст. л. сметани або йогурту, 1 ч. л. гірчиці, сіль, перець.


Готуємо картопляну запіканку. 5 рецептів

— 3 травня 2018 —

Якщо любите картопляні запіканки, то ці рецепти для вас!


Рис із сиром і помідорами

— 26 квітня 2018 —

Рис - 1 скл., масло вершкове - 2 ст. л., томатна паста (можна замінити кетчупом) - 3 ст. л., помідор - 1 шт., сир твердий - 100 г, сіль - 1 ч. л., перець чорний - 1 щіпка.


Куряча печінка в беконі

— 26 квітня 2018 —

500 г курячої печінки, 200 г бекону, 30 мл рослинної олії, 100 г кетчупу, 15 мл соєвого соусу, перець чорний мелений, сіль і спеції - за смаком.


Смажена капуста з часником

— 26 квітня 2018 —

1 качан білокачанної капусти середнього розміру, 4 зубки часнику, 0,5 чашки рослинної олії, 2 щіпки чорного меленого перцю, 3-4 щіпки солі.


Медяна кунжутна курка

— 26 квітня 2018 —

Курячі стегна, без кісток і без шкіри - 700 г, 2 зубки часнику, 1/2 чашки курячого бульйону, 2,5 ст. л. меду, 2 ст. л. соєвого соусу, 1 ч. л. кукурудзяного крохмалю, сіль, чорний перець, 1 ст. л. яблучного оцту, 1,5 ст. л. рослинної олії, 1 ч. л. кунжутної олії, 1 ст. л. нарізаної зеленої цибулі, 1 ч. л. підсмаженого кунжуту.


Барбекю: як правильно приготувати

— 26 квітня 2018 —

Їжа, приготовлена на вогні, не тільки дуже смачна, але й корисна. Та й що може бути смачніше смаженого м'яса з ароматом димку та деревної смоли? З тих пір, як люди відкрили вогонь, ця страва залишається однією з найулюбленіших на нашому столі.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...