Кулінарія

Фарширована картопля по-мексиканськи

— 4 жовтня 2018 —

М'ясний фарш - 200 г, консервована кукурудза - 100 г, консервована червона квасоля - 100 г, солодкий перець - 1 шт., цибуля - 1 шт., картопля - 6 шт., часник - 1-2 часточки, сіль, перець - за смаком, рослинна олія для обсмажування, гострий томатний соус - 1 ст. л.


Фінські сирно-яблучні перепічки

— 4 жовтня 2018 —

200 г сиру, 100 г твердого сиру, 2 великих яблука, 1 яйце, 1 ст. л. цукру, 1 ст. л. рослинної олії, щіпка соди гашеної лимонним соком, борошна скільки візьме, рослинна олія для смаження. Для подачі: сметана, мед (згущенка або варення).


Мцваді в баклажанах

— 4 жовтня 2018 —

Приготуйте цю страву грузинської кухні і ви не пошкодуєте.


Страви з гарбуза: готуємо на будь-який смак

— 4 жовтня 2018 —

Хто б міг подумати, що гарбуз так вдало доповнює зовсім різні страви, будь то супи, другі страви або десерти. З гарбуза можна приготувати все, що завгодно, починаючи з хліба ы закінчуючи цукерками. Гарбуз тушкують, запікають, варять, смажать, їдять сирим у салатах.


Сирний суп з куркою

— 27 вересня 2018 —

Курка (стегна) - 3 шт., сир (плавлений твердий) - 200 г, кукурудза (консервована) - 200 г, картопля - 5 шт., ріпчаста цибуля - 1 шт., морква - 1 шт., кріп - 3 гілочки, петрушка - 3 гілочки, лавровий лист - 2 шт., рослинна олія - 3 ст. л., паприка - 1/3 ч. л., сіль, перець (мелений) - за смаком.


Курячі ніжки в листковому тісті

— 27 вересня 2018 —

Куряча гомілка - 8 шт., тісто листкове - 1 пачка, морква - 4 шт., ріпчаста цибуля - 1 шт., сир (натертий твердий) - 2 ст. л., сметана - 3 ст. л., яйце - 1 шт., рослинна олія - 4 ст. л., 3 гілочки петрушки, приправа (для курки), сіль, перець (мелений) - за смаком.


Фрикадельки в кабачковому суфле

— 27 вересня 2018 —

Кабачки - 600-700 г, фарш (курка + свинина, або інший - за смаком) - 500-600 г, цибуля ріпчаста - 1 шт., часник - 2-3 зубки, манна крупа (борошно) - 2-3 ст. л., сир - 150-200 г, яйця - 2-3 шт., сіль, перець.


Запечений гарбуз із яблуками

— 27 вересня 2018 —

1 невеликий дозрілий гарбуз, 2-3 яблука середніх розмірів, 150 г журавлини (свіжої або сушеної), 100 волоських горіхів, 50 г цукру, 1/2 ч. л. меленої кориці, 1 ст. л. вершкового масла.


Готуємо грузинський соус Ткемалі

— 27 вересня 2018 —

Ткемалі - соус із кислих слив з додаванням зелені, спецій і часнику - дуже смачний і дуже корисний, особливо гарний до м'яса та риби. Смак у нього просто чудовий, як і сама Грузія.


Котлети з квасолі з овочами

— 20 вересня 2018 —

Квасоля червона (варена) - 500 г, квасоля стручкова - 200 г, броколі - 200 г, цибуля - 1 велика, морква - 1 маленька, кріп, петрушка, кинза пучок, часник - 2-3 зубки (за смаком), борошно або панірувальні сухарі, рослинна олія для смаження, сіль, свіжомелений перець. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...