Кулінарія

Запіканка із гречки з куркою й грибами

— 15 травня 2020 —

Гречка - 250 г, вершкове масло - 50 г, куряче філе - 250 г, цибуля - 1 шт., печериці або інші гриби - 180 г, рослинна олія - 2 ст. л., сіль, перець - за смаком, сметана - 400 г, сир - 100 г, яйця - 2 шт.


Фаршировані млинці, запечені із шинкою й сиром

— 15 травня 2020 —

Млинці - 6 шт., яйця - 3 шт., рис - 100 г, сіль, мелений чорний перець - за смаком, цибуля - 1 шт., рослинна олія - 2 ст. л., шинка - 250 г, твердий сир - 100 г.


Ананас - це…

— 15 травня 2020 —

Неймовірно соковитий, смачний і дуже ароматний плід гідно оцінить кожен, хто любить тропічні фрукти. Він не тільки корисний для здоров’я, але і стане чудовою прикрасою святкового столу.


Сирний коржик

— 8 травня 2020 —

Яйце - 1 шт., молоко - 300 мл, пшеничне борошно - 220 г, твердий сир - 180 г, зелень - за смаком, розпушувач - 1 ч. л., соняшникова олія - 4 ст. л., кунжут - 1 ч. л., сіль - 1 ч. л.


Каталонський крем

— 8 травня 2020 —

Молоко - 750 мл, яйце - 6 шт., цукрова пудра - 120 г, цукор - 2 ст. л., кукурудзяне борошно - 1 ст. л., кориця - 0,5 шт.


Картопля з мисливськими ковбасками

— 8 травня 2020 —

Мисливські сосиски - 200 г, томатний соус - 150 г, картопля - 4 шт., часник - 3 зуб., огірки солоні - 5 шт., соєвий соус - 0,5 ст. л., біле сухе вино - 100 мл, цибуля - 1 шт., оливкова олія - за смаком.


Скумбрія в клярі

— 8 травня 2020 —

Скумбрія - 0,5 шт., пшеничне борошно - 100 г, крохмаль - 40 г, розпушувач - 1 ч. л., вода, сіль - за смаком, чорний перець (мелений) - за смаком, соняшникова олія для смаження.


Паста ін кроста

— 8 травня 2020 —

Пасту в цій страві можна використовувати саму різну, тільки не занадто тонку (розвариться) - пене ідеальний варіант або тал’ятелле. І це відмінний спосіб утилізації остиглих залишків пасти.


День матері: рецепти для святкового сніданку

— 8 травня 2020 —

Французькі тости з полуницею


Куряча печінка із грибами у вершковому соусі

— 2 травня 2020 —

Куряча печінка - 1 кг, цибуля ріпчаста велика - 1 шт., печериці - 300 г, часник - 4 зубка, пшеничне борошно - 1 ст. л., курячий або овочевий бульйон - 300 мл, жирні вершки (20%, бажано 30%) - 300 мл, сіль і мелений чорний перець - за смаком, зелень петрушки - 1 ст. л.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс