Кулінарія

Як правильно готувати і розморожувати креветки

— 20 квітня 2017 —

Креветки, як і всі інші морепродукти, досить корисні, тому що в них міститься багато мікроелементів і білка. А от їхній смак, прямо залежить від правильної обробки і підготовки продукту до готування. На жаль мало хто знає, що смак і аромат креветок залежить саме від правильного їхнього розморожування. Неправильна обробка позбавить продукт соковитості. З цієї причини, кожній господарці необхідно знати, як правильно розморозити креветки, щоб кінцевий результат страви був чудовим.


Салат з тунцем і кукурудзою

— 12 квітня 2017 —

Консервований тунець - 400 г, червона цибуля - 1/2 шт., кукурудзяні зерна - 350 г, петрушка свіжа - за смаком, сіль, перець чорний свіжомелений - за смаком.


Грінки з оселедцем і буряковим салатом

— 12 квітня 2017 —

Хліб житній - 6-8 ломт., буряк - 1 шт., оселедець слабосолоний- 1 шт., часник - 2 зуб., сир - 70 г, майонез - 50 г, зелень, цибуля ріпчаста - 1 шт.


Котлети з картоплі й сиру з грибами

— 12 квітня 2017 —

Картопляне пюре - 300-400 г, вершкове масло - 20-30 г, сир твердий - 150-200 г, яйце - 1 шт., кріп нарізаний - 2-3 ст. л., сметана - 3 ст. л., борошно, печериці - 100-200 г.


Готуємо великодній стіл

— 12 квітня 2017 —

На Великдень прийнято влаштовувати особливо рясну та різноманітну трапезу. На святковому столі, за яким збирається вся родина, у Світле воскресіння має бути сирна паска, паска й крашанки. Але крім цього кожна господарка намагається подати оригінальні м'ясні та рибні страви, різноманітні закуски, салати й десерти.


Тарталетки з листкового тіста

— 6 квітня 2017 —

200 г сиру середньої жирності, 1 упаковка (500 г) листкового тіста, 4 ст. л. цукру, пакетик ванільного цукру, 1 яйце, ягоди (свіжі або заморожені смородина, малина, чорниця).


Великоднє печиво із цукровою глазур'ю

— 6 квітня 2017 —

Традиції готувати на Великдень красиві солодкості багато років, і великоднє печиво займає, напевно, одне з перших місць серед солодких подарунків у це світле свято. Великоднє печиво із цукровою глазур'ю можна приготувати задовго до свята, воно добре зберігається, не псується протягом місяця, а то й більше.


Котлети в картопляній шубі

— 6 квітня 2017 —

Свиняча вирізка або куряче філе - 400 г, печериці - 150-200 г, сир твердий - 100 г, цибуля ріпчаста - 1 шт., петрушка свіжа - 1 пучок, картопля - 3 шт., яйце куряче - 2 шт., борошно - 1 скл., сіль, перець чорний мелений - за смаком, олія рослинна для смаження.


Барбекю: основні хитрості готування

— 6 квітня 2017 —

З кожним сезоном барбекю користується у нас усе більшою популярністю, і усе більше людей віддають перевагу грилю над традиційними шашликами. У чому ж полягає особливість барбекю і що та як на ньому готувати?


Піца-рулет болоньєзе

— 30 березня 2017 —

Листкове дріжджове тісто - 750 г, фарш (яловичина+свинина) 500 г, помідори у власному соку - 600 г, моцарела - 250 г, біла цибуля - 1 шт., часник - 4 зубки, маслинова олія, суміш італійських трав, сіль і свіжомелений чорний перець - за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...