Кулінарія

Печінковий рулет

— 7 листопада 2020 —

Печінка - 1 кг (свиняча, яловича, куряча, індича), цибуля - 2 шт., морква - 2 шт., рослинна олія - 4 ст. л., плавлений сир - 200 г, вершкове масло - 150 г, сіль - за смаком, спеції - за смаком.


Гливи в клярі

— 7 листопада 2020 —

Гливи - 300 г, молоко - 200 мл, кукурудзяний крохмаль - 4 ст. л. + 2 ст. л. для панірування, пшеничне борошно - 4 ст. л., куряче яйце - 1 шт., рафінована рослинна олія - 100 мл, сіль - за смаком, сушений часник - 0,25 ч. л., сушені італійські трави - 0,25 ч. л., свіжий кріп - кілька гілочок для прикраси.


Як приготувати курячі сердечка так, щоб захотілося добавки

— 7 листопада 2020 —

Курячі сердечка - це своєрідний делікатес, який ми, як правило, незаслужено обходимо стороною, оскільки не знаємо, як же смачно їх готовити. А тому сьогодні ми розповімо, із чим правильно поєднувати цей дивний інгредієнт і які страви найкраще підійдуть для тих, хто ніколи не пробував сердечка.


Глазуровані сирки

— 31 жовтня 2020 —

Сир кисломолочний (сухий, жирність 9%) - 200 г, молоко, згущене із цукром - 35 г, масло вершкове - 25 г, ванілін - за смаком. Глазур: шоколад темний - 100 г, какао-масло - 10 г, олія рослинна - 10 г.


Суп пюре із броколі

— 31 жовтня 2020 —

Вода - 1,5 л; броколі - 600 г; картопля - 3-4 бульби; біла цибуля - 1-2 голівки; часник - 1-2 зубки; оливкова олія - 30 мл; сіль і чорний мелений перець - за смаком; суміш прованських трав - 1 ч. л.; свіжа петрушка - 1 пучок.


Печериці, фаршировані куркою й сиром

— 31 жовтня 2020 —

Свіжі печериці - 350 г; варене куряче філе - 150 г; сир фета - 75 г; в’ялені томати - 50 г; твердий сир - 100 г; оливкова олія - 25 мл; сіль і чорний мелений перець - за смаком; сушений часник - 0,25 ч. л.; копчена паприка - 0,25 ч. л.; свіжий кріп - 1 маленький пучок.


Як приготувати сало: 4 рецепта від класики до екзотики

— 31 жовтня 2020 —

Із приходом холодів усе частіше хочеться чогось ситного: смачної ковбаски, м’яса або ж шматочок ніжного пікантного сала на скибочці темного хліба, так під картопельку, з квашеною капусткою і огірком. Сьогодні в нашій добірці рецептів розкриваємо всі самі смачні рецепти засолювання сала в домашніх умовах.


Як приготувати буженину

— 24 жовтня 2020 —

Соковита, ароматна, зі спеціями, запечена в духовці або приготовлена в мультиварці – ніжна буженина, яка з першого шматочка тане в роті. І як виявилося, рецептів її готування незліченна кількість. Хочете із соєвим соусом і медом? Будь ласка! Із квасом і м’ятою? Запросто! А як щодо пива, імбиру і яблука?


Гарбузові кекси з горіхами

— 18 жовтня 2020 —

М’якоть гарбуза - 300 г, яйця - 2 шт., цукор - 175 г, рослинна олія - 100 г, мелена кориця - 1/2 ч. л., сіль - 1/4 ч. л., розпушувач - 1 ч. л., борошно - 300 г.


Салат з курки, винограду й волоських горіхів

— 18 жовтня 2020 —

Куряче філе - 350 г; курячі яйця - 3 шт.; твердий сир - 100 г; яблуко - 1 шт.; виноград - 150 г; волоські горіхи - 50 г; рослинна олія - 30 мл; сіль і чорний мелений перець - за смаком; приправа карі - 0,5 ч. л.; майонез - 2-3 ст. л.; свіжа петрушка - 2-3 гілочки для прикраси.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс