Кулінарія

Пиріг із фрикадельками

— 8 червня 2017 —

Для фрикадельок: 400-500 г фаршу, 1 цибулина, сіль, перець - за смаком, 1 ст. л. майонезу, 2 ст. л. панірувальних сухарів.
Тісто: 3 яйця, 1 ч. л. солі, 250 г йогурту (можна сметани), 150 г борошна, 1 пакетик розпушувача (15 г), 100 г сиру.


Сезон полуниці: як вибрати, зберігати та їсти без шкоди для здоров'я

— 8 червня 2017 —

Полуниця - перша літня ягода. Незважаючи на те, що ви можете купити полуницю в супермаркетах у будь-який час року, все-таки сезон садової - «справжньої» полуниці більшість людей чекає з нетерпінням.


Запіканка з кабачків і сиру

— 31 травня 2017 —

Кабачок - 800 г, сир - 250 г, сир твердий (за смаком) - 50 г, яйце куряче - 2 шт., часник - 2-3 зубки, олія маслинова - 5 г, сіль, перець - за смаком.


Консервовані cтрілки часнику

— 31 травня 2017 —

Цей рецепт буде цікавий тим, хто має свою присадибну ділянку, і вирощує часник.


Прості та смачні кекси зі згущенкою

— 31 травня 2017 —

Яйце куряче - 2 шт., цукор - 1 скл., сметана - 140 мл, масло вершкове - 100 г, сода гашена оцтом - 0,5 ч. л., борошно - 300 г, молоко згущене - 12 ч. л.


Картопляні котлети

— 31 травня 2017 —

Картопля - 1 кг, сіль - 1 ч. л., вершкове масло - 40 г, борошно пшеничне - 35 г, яйце - 2 шт., рослинна олія - 30 мл.


Секрети правильного заморожування

— 31 травня 2017 —

Існує багато способів і рецептів заготовок продуктів на зиму. Найпростіший і швидкий - заморожування. Заморожувати можна практично все. Головне - правильно це зробити.


Шніцель з капусти

— 24 травня 2017 —

Класичний шніцель — це тонка скибочка яловичини, телятини або свинини, обсмажена у панірувальних сухарях. Але хто б міг подумати, що його можна приготувати не тільки з м'яса!


Шоколадний торт

— 24 травня 2017 —

Тісто: борошно - 200 г, цукор - 200 г, розпушувач - 1 ч. л., сода -0,5 ч. л., ванілін - 5 г, сметана - 150 мл, вершкове масло - 150 г, какао - 1/3 скл., яйця - 2 шт.
Шоколадний крем: темний шоколад - 170 г, вершкове масло - 75 г, сметана - 125 мл, цукрова пудра - 300 г.


М'ясо по-французьки з гірчичним соусом

— 24 травня 2017 —

М'якоть свинини - 500 г, цибуля - 2 головки, помідори - 4 шт., твердий сир - 200 г, часник - 3 зубки, зелень петрушки - 1 невеликий пучок, гірчичний соус (або солодка гірчиця) - 2 ст. л., майонез - 2 ст. л., сіль, перець чорний мелений.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...