Кулінарія
Заварні тістечка «Сирне кільце»
— 7 грудня 2017 —
Для заварного тіста: 125 мл води, 125 мл молока, 100 г вершкового масла, 150 г борошна, 4 яйця, щіпка солі.
Для сирного крему: 300 г сиру, 50 г вершкового масла, 120 г цукру, 1 пакетик ванільного цукру, цукрова пудра для прикраси.
Секрети готування курчати табака
— 7 грудня 2017 —
Однією з найвідоміших страв кавказької кухні є курча табака. Цю дуже ароматну, ніжну і смачну страву багато хто намагається приготувати самостійно в домашніх умовах, однак далеко не у всіх це виходить. Так що вчимося правильно готувати курча табака своїми руками.
Медовий пісний кекс із курагою
— 30 листопада 2017 —
Вода - 250 мл, мед - 2 ст. л., цукор - 1/2 скл., рослинна олія - 1/2 скл., борошно - 2 скл., сода або розпушувач - 1,5 ч. л., сіль - щіпка, курага - 50 г, цукрова пудра для прикраси.
Пісний грибний плов
— 30 листопада 2017 —
Рис - 500 г, печериці - 300-400 г, морква - 2 шт., ріпчаста цибуля - 2 шт., рослинна олія - 100-150 г, сіль, перець - за смаком, свіжа зелень - за смаком.
Пісний суп із квасолею та горіхами
— 30 листопада 2017 —
Квасоля - 1 скл., картопля середнього розміру - 3-4 шт., цибуля ріпчаста - 1 головка, морква - 1 шт., волоські горіхи - 4 шт., рослинна олія - 3 ст. л., перець чорний мелений - за смаком, сіль - за смаком, лавровий лист, кріп.
Як правильно заквасити капусту на зиму
— 30 листопада 2017 —
Чи відомо вам, що квашення капусти - кращий спосіб збереження цього корисного овоча? У той час як при варінні капусти в ній майже вполовину зменшується вміст фолієвої кислоти, при квашенні вітаміни не тільки не руйнуються, але й додаються. Так, вітаміну С у квашеній капусті в порівнянні зі свіжою більше майже у 20(!) разів.
Курячі серденька з гарбузом і мисливськими ковбасками
— 23 листопада 2017 —
Курячі серденька - 600 г, цибулина середня - 1 шт., часник - 3 зубки, мисливські ковбаски - 200 г, гарбуз - 300 г, томати у власному соку - 400 г, сіль і перець - за смаком.
Салат з печерицями та кальмарами
— 23 листопада 2017 —
Майонез, 300 г кальмарів, 2-3 ст. л. лимонного соку, 200 г печериць, 1-2 шт. маринованих або солоних огірків, 3 варених вкруту яйця, 2 шт. ріпчастої цибулі, 50 мл рослинної рафінованої олії, свіжа зелень - за смаком, сіль, мелений перець.
Як вибрати правильну хурму
— 23 листопада 2017 —
Хурма зовсім не повинна бути терпкою. В'язкий смак, який багато хто вважає «основною ознакою» справжньої хурми, всього-на-всього свідчить про те, що плід не дозрів.
Салати, гарніри, запіканки й пиріжки. Що приготувати з хурми
— 23 листопада 2017 —
Хурма буде гостювати у нас усю зиму, радуючи своїм ніжним смаком і збагачуючи раціон корисними речовинами. Не упустіть можливість прикрасити своє меню стравами із соковитої хурми.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | ... | 177 |