Кулінарія

Котлетки з крабових паличок у клярі

— 22 вересня 2016 —

Крабові палички - 200-250 г, майонез - 2 ст. л., сир твердий (або будь-який, на ваш розсуд), яйце - 1 шт., молоко - 1 ст. л., борошно - 1 ст. л., сіль, спеції.


Кабачки, запечені з помідором і сиром

— 22 вересня 2016 —

Помідори - 1-2 шт.; кабачок - 200-250 г; перець болгарський солодкий - 1 шт.; сметана - 20 г; молоко - 2,5 ст. л.; яйце - 1 шт.; сир твердий - 25-30 г; спеції, перець чорний мелений, сіль - за смаком.


Осінні пироги

— 22 вересня 2016 —

Бабине літо - золоті вересневі дні! Самий час зібрати за спільним столом тих, кого любимо, і почастувати їх ситним і смачним пирогом. Щедрий урожай фруктів, овочів і грибів дозволяє приготувати приголомшливу випічку. Щоб у вас вдома затишно пахло смачненьким, зробіть повітряний, легкий і осінній пиріг, що просто тане в роті.


Картопляні гнізда з грибами

— 15 вересня 2016 —

Картопля -10-11 шт., молоко - 50 мл, печериці - 100 г, морква - 1 шт., цибуля - 2-3 шт., часник 2-3 зубки, яйце - 1 шт., сметана - 2-3 ст. л., сіль, спеції - за смаком.


Домашнє в'ялене м'ясо

— 15 вересня 2016 —

1 кг м'яса, 40 г морської солі, 30 г цукру, 4 г меленої кави, 10 г крупно змолотого чорного перцю, 10 г ягід ялівця, розбити, 5-6 шт. лаврового листа.


Яблучний крамбл

— 15 вересня 2016 —

Крихта: 100 г борошна, 100 г цукру, 100 г мигдального борошна (тут  можна просто подрібнити мигдаль), 1 ч. л. кориці, щіпка солі, 100 г масла.
Начинка: 1,5 кг яблук (можна навіть 2 кг), 1 ч. л. кориці, 50 г цукру, 50 г вершкового масла.


Ніжні заварні млинчики

— 15 вересня 2016 —

Окріп - 1 скл., молоко - 1 скл., борошно - 2 скл., рослинна олія - 3 ст. л., цукор - 2/3 скл., сода - 1 ч. л., яйця - 2 шт.


Готуємо правильний сніданок

— 15 вересня 2016 —

Сніданок - самий час настроїтися на гарний, удалий день, упорядкувати думки й почуття. І одержати від їжі насолоду та користь. Добре ж, коли ранок починається із задоволення, а після сніданку почуваєш підйом енергії, а не важкість у шлунку й нудоту.


Капустяні котлети

— 8 вересня 2016 —

1 кг капусти, 1 цибулина, 0,5 скл. манної крупи, 0,5 скл. борошна, 2 зуб. часнику, зелень - за смаком, рослинна олія для смаження, панірувальні сухарі, сіль і спеції - за смаком.


Шоколадно-банановий рулет

— 8 вересня 2016 —

Тісто: 6 яєць, 6 ст. л. цукру, 3 ст. л. какао, 1/2 ч. л. соди.
Начинка: 200 мл молока, 2 ст. л. борошна, 250 г вершкового масла кімнатної температури, 1 яйце, 8 г ванільного цукру, 2 ст. л. какао, 4 ст. л. цукрової пудри, 2 банани (довгих і прямих).
Масло для змащення листів, какао для посипання.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...