Кулінарія

Сирне печиво з яблучною начинкою

— 31 травня 2018 —

Сир - 250 г, кефір (натуральний йогурт) - 100 г, борошно - 250 г, яблуко - 1-2 шт., цукор - 10 ч. л., сіль - 0,5 г, кориця, цукрова пудра.


Відкритий пиріг з цибулею, яйцем і сиром

— 31 травня 2018 —

Цибуля зелена - 0,5 пучка, цибуля-порей - 1 шт., олія соняшникова рафінована - 3 ст. л., масло вершкове - 50 г, перець чорний мелений - 2 щіпки, сіль - 0,5 ч. л., сир твердий -  200 г, тісто листкове дріжджове - 500 г, яйця курячі - 4 шт.


Готуємо незвичайне варення з полуниці

— 31 травня 2018 —

Починається ягідний сезон, так чому б вам не побалувати своїх рідних і близьких незвичайним частуванням - варенням з полуниці? «Що ж отут незвичайного?» - запитаєте ви. Звичайно нічого, якщо просто приготувати його з ягід і цукру. А от якщо підійти до цього процесу з фантазією, то результат буде досить оригінальним.


Шашлички із фрикадельок і листкового тіста

— 24 травня 2018 —

Фарш м'ясний або курячий - 400 г, дріжджове листкове тісто - 250 г, твердий сир - 70 г, панірувальні сухарі - 2 ст. л., куряче яйце, сіль, перець, зелень петрушки, кропу.


Рибна запіканка з картоплею

— 24 травня 2018 —

1 кг картоплі, 4 зварених вкруту курячих яйця, 200 г печериць, 700 г рибного філе (тріска, хек), рослинна олія.
Заливання: 1 яйце, 150 мл молока, 100 г твердого сиру (ементаль, масдаам), сіль, чорний мелений перець, зелень петрушки.


Картопля на шампурі

— 24 травня 2018 —

1 кг картоплі.
Для маринаду: маслинова олія, лимонний сік, гірчиця, часник, паприка, чебрець, розмарин, орегано, петрушка.


Пляцок вишнева фантазія

— 24 травня 2018 —

Для бісквіта: 5 яєць, 1 скл. цукру, 1/2 чашки маку, 1 скл. борошна, 2 ч. л. олії рослинної, 2 ч. л. розпушувача, 2 ч. л. гарячої води. 
Крем: 5 яєчних жовтків, 250 г вершкового масла, 1/2 л молока, 1/2 скл. цукру, 16 г ванільного цукру, 1/2 скл. борошна. 
Вишневе желе: 1 чашка вишневого соку, 1,5 скл. води, 2 шт. вишневих желе, вишні з компоту (близько 1 чашки). 


Домашні напівфабрикати: готуємо, заморожуємо, розігріваємо

— 23 травня 2018 —

Їсти хочеться завжди! А от готувати іноді немає часу й бажання. Тоді на допомогу приходять пельмені з морозилки. Але асортимент домашніх напівфабрикатів може бути набагато різноманітнішим. Адже заморожувати можна не тільки пельмені й котлети, але й пироги, фаршировані млинці та навіть бульйони для супів.


Іспанський медовик

— 17 травня 2018 —

Для тіста: 125 г меду, 35 г вершкового масла, 125 г цукру, 9 г соди, 15 г лимонного соку, 2 яйця, 150 г борошна.
Для крему: 230 г вершків (38%), 150 г цукрової пудри, 100 г сметани (42%).


Закуска з лаваша для пікніка

— 17 травня 2018 —

2 тонких лаваша, 4 зварених вкруту курячих яйця, 200 г твердого сиру, пучок будь-якої зелені – за смаком, 2-3 ст. л. густої сметани, рафінована соняшникова олія, сіль – за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...