Кулінарія

Картопля з куркою в тісті в духовці

— 11 січня 2018 —

Тісто листкове - 250 г, куряче стегно - 200 г, картопля - 1-2 шт., цибуля ріпчаста - 1 шт., петрушка - пару гілочок, сіль і перець чорний мелений - за смаком, олія рослинна - 1 ст. л.


Торт із яблуками і заварним кремом

— 11 січня 2018 —

Для тіста: 3 скл. борошна, 2 яйця, 1 ч. л. розпушувача, 350 г вершкового масла м'якого, цедра 1 лимона, 1 скл. сметани, сіль - за смаком.


М'ясний рулет по-італійськи

— 11 січня 2018 —

Свиняча лопатка - 1-1,5 кг, маслинова олія, сіль і чорний перець (мелений) - за смаком, шавлія - 2 ст. л., розмарин - 2 ст. л., апельсинова цедра - 3 ст. л., часник - 6 зуб., насіння кропу - 2 ст. л.


Яскраві та смачні кейк-попси готуємо вдома

— 11 січня 2018 —

Кейк-попси – це справжня прикраса святкового столу! Ви тільки подивіться на ці милі шоколадні кульки! Вони здивують вас не тільки оригінальною та смачною начинкою, але й стильною прикрасою. Зараз вони дуже популярні в Америці, і ось уже кілька місяців їх готують наші хазяєчки.


Варення з апельсинових кірок

— 4 січня 2018 —

Апельсини - 3 шт., цукор - 300 г, вода, сік лимона.


Фарширована щука

— 4 січня 2018 —

Щука - 1 шт.; цибулина - 1 шт.; картопля - 1 шт.; яйце - 1 шт.; рослинна олія - 2 ст. л.; сіль, перець за смаком; лимон (для прикраси) - 1 шт.; зелень (для прикраси) за смаком.


Закуска «Олів'є-рулет»

— 4 січня 2018 —

Варена ковбаса - 100 г; картопля - 2 шт.; яйця - 2 шт.;  огірки мариновані - 2 шт.; морква - 1 шт.; лист тонкого лаваша - 1 шт.; сирок плавлений - 2 ст. л.; майонез - 1 ст. л.


Біскотті: різдвяне печиво з Італії

— 4 січня 2018 —

250 г борошна, 200 г цукру, 1,5 ч. л. розпушувача, 3 середніх яйця, злегка збити, 50 г сушеної полуниці, 100 г кураги, 75 г фісташок без шкаралупи, 50 г мигдалю, 50 г фундука, цедра 1 лимона, цедра 1 апельсина.


Що приготувати на Різдво: 12 рецептів смачних пісних страв

— 3 січня 2018 —

У суботу, 6 січня, Україна, як і увесь православний світ буде відзначати світле свято Різдва Христового. А значить, господарки вже почали складати пісне меню на Святий Вечір.


Рибні котлети з сиром

— 28 грудня 2017 —

Фарш із білої риби (наприклад, тріски) - 700 г, цибулина середня - 1 шт. часник - 1 зубок, панірувальні сухарі (у фарш) - 3 ст. л., яйця - 1 шт., сіль і перець за смаком, сир - 150 г, панірувальні сухарі додатково для панірування котлет.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...