Кулінарія

Котлети з картоплі й сиру з грибами

— 12 квітня 2017 —

Картопляне пюре - 300-400 г, вершкове масло - 20-30 г, сир твердий - 150-200 г, яйце - 1 шт., кріп нарізаний - 2-3 ст. л., сметана - 3 ст. л., борошно, печериці - 100-200 г.


Готуємо великодній стіл

— 12 квітня 2017 —

На Великдень прийнято влаштовувати особливо рясну та різноманітну трапезу. На святковому столі, за яким збирається вся родина, у Світле воскресіння має бути сирна паска, паска й крашанки. Але крім цього кожна господарка намагається подати оригінальні м'ясні та рибні страви, різноманітні закуски, салати й десерти.


Тарталетки з листкового тіста

— 6 квітня 2017 —

200 г сиру середньої жирності, 1 упаковка (500 г) листкового тіста, 4 ст. л. цукру, пакетик ванільного цукру, 1 яйце, ягоди (свіжі або заморожені смородина, малина, чорниця).


Великоднє печиво із цукровою глазур'ю

— 6 квітня 2017 —

Традиції готувати на Великдень красиві солодкості багато років, і великоднє печиво займає, напевно, одне з перших місць серед солодких подарунків у це світле свято. Великоднє печиво із цукровою глазур'ю можна приготувати задовго до свята, воно добре зберігається, не псується протягом місяця, а то й більше.


Котлети в картопляній шубі

— 6 квітня 2017 —

Свиняча вирізка або куряче філе - 400 г, печериці - 150-200 г, сир твердий - 100 г, цибуля ріпчаста - 1 шт., петрушка свіжа - 1 пучок, картопля - 3 шт., яйце куряче - 2 шт., борошно - 1 скл., сіль, перець чорний мелений - за смаком, олія рослинна для смаження.


Барбекю: основні хитрості готування

— 6 квітня 2017 —

З кожним сезоном барбекю користується у нас усе більшою популярністю, і усе більше людей віддають перевагу грилю над традиційними шашликами. У чому ж полягає особливість барбекю і що та як на ньому готувати?


Піца-рулет болоньєзе

— 30 березня 2017 —

Листкове дріжджове тісто - 750 г, фарш (яловичина+свинина) 500 г, помідори у власному соку - 600 г, моцарела - 250 г, біла цибуля - 1 шт., часник - 4 зубки, маслинова олія, суміш італійських трав, сіль і свіжомелений чорний перець - за смаком.


Дріжджова кіска із шоколадом і халвою

— 30 березня 2017 —

Тісто: 3,5 скл. (500 г) борошна, 1 ст. л. сухих дріжджів (або 25 г свіжих), 1/2 скл. (100 г) цукру, 100 г вершкового масла, 2/3 скл. (160 мл) теплого молока, 2 яйця, 1/2 ч. л. солі.
Начинка: 3 плитки шоколаду, 1 варіант: 1,5 банана + жменя здрібнених волоських горіхів; 2 варіант: 250 г халви.


Картопляні фокачині

— 30 березня 2017 —

300 г борошна, 150 мл теплого молока, 50 г вершкового масла, 13 г свіжих дріжджів, 6 г солі, 200 г картопляного пюре.


Котлети з капусти пісні

— 30 березня 2017 —

Капуста білокачанна - 1 кг, крупа манна - 1 скл. (200 мл), сіль - за смаком, суміш перців - за смаком, олія рослинна - за бажанням.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...