Кулінарія

Тонкощі готування страв у горщиках

— 19 квітня 2018 —

Цей спосіб готування один з найдавніших, але як і раніше залишається актуальним і улюбленим багатьма професійними кухарями й аматорами. Ідеального готування добитися не так складно, якщо знати кілька тонкощів і хитростей.


М’ясо по-єврейськи

— 18 квітня 2018 —

Яловичина - 1 кг, ріпчаста цибуля - 1 кг, чорний перець горошком - 1 ч. л., лавровий лист - 2 шт., сіль - за смаком, рослинна олія для обсмажування.


Cитний салат до вечері

— 18 квітня 2018 —

Капуста – 200 г, шинка – 100 г, кукурудза – 100 г, зелений горошок – 100 г, яйця – 3 шт., майонез – 2 ст. л., сіль – за смаком.


Картопляні пампушки

— 18 квітня 2018 —

Вершкове масло - 200 г, сіль - 10 г, дріжджі свіжі - 20 г, пшеничне борошно - 350 г, яєчні жовтки - 1 шт., картопля варена - 250 г.


Малиновий пиріг

— 18 квітня 2018 —

Борошно - 200 г, 1 лимон, 2 ч. ложки розпушувача тіста, цукор - 125 г, сіль - за смаком, молоко - 100 мл + 5 ст. л. для тіста, 4 ст. л. рослинної олії, сир - 125 г, свіжа (або заморожена) малина - 325 г, крохмаль - 1 ст. л., сметана - 175 г, яйця - 3 шт., цукрова пудра - за смаком.


Яєчна паста для бутербродів

— 17 квітня 2018 —

Яйця варені - 6 шт., майонез - 1 ст. л., вершковий сир - 2 ст. л., цибуля ріпчаста дрібно натерта - 0,5 ч. л., сіль, чорний свіжомелений перець - за смаком, лимонний сік - 0,5 ч. л., куркума - 0,5 ч. л., тостовий хліб.


Курячий рулет з грибами

— 4 квітня 2018 —

Куряче філе - 1 кг, гриби сушені -1 скл., грудинка cирокопчена (нарізка) - 200 г, цибуля - 2 шт., вершкове масло - 1 -2 ст. л., морква - 1 шт., картопля – 3 шт., зіра - 1 ч. л., сіль, перець - за смаком.


Салат курячий з грибами

— 4 квітня 2018 —

Філе куряче - 150 г, печериці (свіжі) - 300 г, морква по-корейськи - 150 г, майонез - за смаком.


Паска «Краффін»

— 4 квітня 2018 —

Борошно - 350 г, дріжджі свіжі - 20 г, молоко - 110 мл, цукор - 80 г, сіль - 1/2 ч. л., яйце - 1 шт., жовток яєчний - 2 шт., масло вершкове - 40 г (розтоплене), масло вершкове - 120 г (для змазування), мускатний горіх - 1 ч. л. (мелений), журавлина в’ялена або ізюм - 200 г, мигдальні пелюстки - 100 г (або будь-які здрібнені горіхи), ванільний цукор - 8 г.


Ваш святковий великодній стіл

— 4 квітня 2018 —

Паска - світле свято, що символізує відродження, нове життя, і щоб підкреслити височину почуттів, яка, безумовно, охоплює кожну віруючу людину, слід вибрати теплу колірну гаму для оформлення стола.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...