Кулінарія

Сирий сунично-малиновий джем

— 7 червня 2018 —

Полуниця здрібнена - 2 скл., малина здрібнена - 2,5 скл., лимонний сік - 1/4 чашки, цукор - 4,5 скл., цукровий сироп - 1 скл., пектин - 1 пакетик.


Курячі рулетики

— 7 червня 2018 —

2 курячі грудки без кісток і без шкіри, маслинова олія, сіль, перець - за смаком, 225 г сиру моцарела, 1 скл. (200 г) нарізаних кубиками помідорів, 1 помідор, нарізаний слайсами, 15 листків свіжого базиліка.


Пиріг із заварного тіста з грибами

— 7 червня 2018 —

Тісто: 500 мл води, 1 ч. л. солі, 1 ч. л. цукру, 500 мл борошна, 3 яйця, 100 г вершкового масла.
Начинка: 1 літр свіжих  печериць, 1 середня цибулина, 10 см цибулі-порею, 200 мл сметани, 150 мл тертої моцарели (ементаль, гауда), кріп, чорний перець.


Секрети готування морозива в домашніх умовах

— 7 червня 2018 —

Морозиво - одне з улюблених ласощів дітей і дорослих - з'явилося в Європі в XIII столітті, хоча замороженими фруктами ласували вже в Прадавньому Китаї. Цей десерт може мати смак шоколаду, кави, ванілі, карамелі, фруктів, ягід, горіхів, м'яти або зеленого чаю.


Мафіни до сніданку

— 7 червня 2018 —

Черствий хліб, яйце - 3 шт., молоко - 1 скл. (200 мл), сіль - щіпка, тертий сир - 1 скл., помідори.


Кабачки, запечені в сметані

— 31 травня 2018 —

Кабачок - 1 шт. (чим крупніше, тим краще), сметана - 1 скл., гірчиця - 1 ст. л., цибуля - 1 шт., оцет яблучний - 2 ч. л., мед - 2 ч. л., сухарі панірувальні - 0.5 скл., сир тертий - 0,5 скл., спеції - за смаком.


Салат весняний із сиром

— 31 травня 2018 —

Редис - 400 г, огірок - 300 г, помідори солодкі - 300 г, салатне листя - велика жменя, адигейський сир - 200 г;
для заправлення: маслинова олія - 6 ст. л., винний оцет білий - 2 ст. л., сіль, перець.


Сирне печиво з яблучною начинкою

— 31 травня 2018 —

Сир - 250 г, кефір (натуральний йогурт) - 100 г, борошно - 250 г, яблуко - 1-2 шт., цукор - 10 ч. л., сіль - 0,5 г, кориця, цукрова пудра.


Відкритий пиріг з цибулею, яйцем і сиром

— 31 травня 2018 —

Цибуля зелена - 0,5 пучка, цибуля-порей - 1 шт., олія соняшникова рафінована - 3 ст. л., масло вершкове - 50 г, перець чорний мелений - 2 щіпки, сіль - 0,5 ч. л., сир твердий -  200 г, тісто листкове дріжджове - 500 г, яйця курячі - 4 шт.


Готуємо незвичайне варення з полуниці

— 31 травня 2018 —

Починається ягідний сезон, так чому б вам не побалувати своїх рідних і близьких незвичайним частуванням - варенням з полуниці? «Що ж отут незвичайного?» - запитаєте ви. Звичайно нічого, якщо просто приготувати його з ягід і цукру. А от якщо підійти до цього процесу з фантазією, то результат буде досить оригінальним.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...