Кулінарія

Торт-суфле

— 23 травня 2019 —

Для бісквіту: яєць - 4 шт.; цукру -1 ст.; борошна -1 ст.; розпушувача - 0,5 ч.л.; сіль. 


Грибний кіш

— 23 травня 2019 —

250 г борошна; 75 г вершкового масла; 1 щіпка солі; 3 ст. л. води; 4 яйця; 400 г печериць; 1 цибулина; 1 ст. л. вершкового масла; 125 г сметани; 1 ст. л. петрушки; сіль і перець - за смаком.


Соуси світу: креативний підхід до заправлення літніх салатів

— 23 травня 2019 —

Літо, пора приємного сонечка, яке допомагає більшості овочів і фруктів дозрівати й радувати нас дивним смаком. Як зробити салат з овочів смачніше й не звичніше? Додайте в нього соус. Зрозуміло, звичне й банальне заправлення з оливкової олії й бальзамічного оцту - ідеальний варіант до салатів, але погодьтеся, цей соус уже якось набрид. Майонез і кетчуп зі свіжими овочами не занадто в’яжуться, а настільки популярний нині «Бешамель» вимагає надмірної уваги до своєї персони, щоб бути щоденним. Тому, пропонуємо спробувати три соуси, які скорили світ простотою приготування й здатністю освіжати смак навіть самого звичного салату.


Перевірені рецепти смачних страв для мультиварки

— 21 травня 2019 —

Щоб приготувати смачну та корисну страву, господарці необов'язково витрачати години на кухні. Таке завдання на «відмінно» виконає сучасний прибор – мультиварка.


Домашні цукерки

— 18 травня 2019 —

Вершкове масло - 200 г, сухе молоко - 200 г, вода кип’ячена - 150 мл, какао - 100 г, цукор - 250 г, горіхи або вафлі для обсипання.


Коржі із сиром на кефірі

— 18 травня 2019 —

Кефір - 250 мл, сіль - 1/2 ч. л., сода - 1/2 ч. л., цукор - 1/2 ч. л., сир твердий - 100 г, борошно - 360 г. Для начинки: сир сулугуні - 50 г, кріп - 3-4 гілочки.


Закуска з кабачків із сиром

— 18 травня 2019 —

700 г кабачків; 3 курячих яйця; 50 г пшеничного борошна; 1 ч. л. солі; часник і чорний мелений перець – за смаком; 30 г сиру Пармезан; 120 г будь-якого твердого сиру; свіжі або сухі трави.


Вершковий суп з куркою й грінками

— 18 травня 2019 —

Куряче філе - 2 шт., картопля - 4 шт., червона сочевиця - 1 ст., вода - 2 л, цибуля - 1 шт., морква - 1 шт., солодкий жовтий перець - 1 шт., вершки - 50 мл, багет - 0,5 шт., рослинна олія - для обсмажування, зелень - за смаком, часник - 1 зубчик, сіль, перець - за смаком.


Торт «Наполеон». Класичний рецепт

— 18 травня 2019 —

Для тіста: 300 г вершкового масла, 450 г борошна, 1/2 ст. холодної води, 1 ч. л. лимонного соку або оцту 5%, сіль.
Для крему: 450 мл молока, 3 ч. л. картопляного крохмалю, 4 ч. л. борошна, 1 ст. цукру, 1 ч. л. ванільного цукру, 300 г вершкового масла кімнатної температури.


Запечена риба по-шведські

— 10 травня 2019 —

Риба біла (філе) - 4 шт., Лимон (сік) - 1/2 шт., гірчиця дижонська - 2 ч. л., цукор - 1 ч. л., рукола (або інша зелень за смаком) - 100 г, каперси - 1 ст. л., помідори чері - 200 г, олія оливкова - 1 ст. л., кріп - 1 ст. л.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...