Кулінарія

Коржі із сирною начинкою

— 18 липня 2020 —

Тісто: борошно пшеничне – 150 г, борошно цільнозернове – 100 г, сметана (15%) – 130 г, олія рослинна – 3 ст. л., сіль, спеції – за смаком. Начинка: шпинат (свіжий) – 20 г, петрушка – за смаком, кріп – за смаком, сир кисломолочний – 180 г, сир твердий (кілька видів) – 300 г, перець чорний (мелений), сіль – за смаком, олія оливкова – для змазування готових коржів.


Курка в медово-гірчичному соусі

— 18 липня 2020 —

1/4 чашки + ще 2 ст. л. оливкової (рослинної) олії, сік 1 лимона, 1 ст. л. діжонської гірчиці, 1 ст. л. зернистої гірчиці, 1 ст. л. меду, 3 часточки часнику (подрібнити), 4 курячих стегна, 500 г брюссельської капусти, 1/4 великої голівки червоної цибулі, сіль і чорний мелений перець – за смаком.


Холодник з кальмарами

— 18 липня 2020 —

Кальмари - 600 г, картопля варена - 100 г, цибуля зелена - 100 г, огірки - 500 г, яйця варені - 3 шт., гірчиця готова - 1 ст. л., сметана - 4 ст. л., квас – 1,5 л, цукор - 2 ч. л., сіль - за смаком.


Хто не любить оладки з кабачків?

— 18 липня 2020 —

Ідеально для оладок підходять молоденькі кабачки і цукіні. Їх натирають на терці прямо разом зі шкіркою, навіть серцевинку прибирати не потрібно, так як м’якоть молодих кабачків дуже ніжна і насіння ще не встигло сформуватися. Оладки з молодих кабачків - це ідеальний літній варіант!


Запечені макарони з кабачками й сиром

— 4 липня 2020 —

350 г макарони, 200 г вершкового сиру, 250 г твердого сиру, 5 кабачків, 1 зубок часнику, 2 ст. л. панірувальних сухарів, 3 ст. л. рослинної олії, перець (мелений), сіль - за смаком.


Кава по-турецькі з кардамоном

— 4 липня 2020 —

Вода - 1 ст., кава дрібного помелу - 1 ст. л., мелений кардамон - 1/8 ч. л., цукор - 1 ч. л. (або за смаком).


Гострий салат з куркою й броколі

— 4 липня 2020 —

Куряче філе - 4 шт., сіль - за смаком, оливкова олія - 4 ст. л., броколі - 500 г, цибуля-шалот - 5 шт., червоний перець чилі - 2 шт., часник - 2 зубки, оливки без кісточок - 1 жменя, соєвий соус - 4 ст. л.


Смажені завиванці із лаваша з куркою

— 4 липня 2020 —

Куряче філе - 400 г, плавлений сир - 200 г, зелень - за смаком, сметана - 4 ст. л., сіль - за смаком, мелений чорний перець - за смаком, тонкий лаваш - 3 листа, рослинна олія для жаркі, часник - 2 зубки ( за бажанням).


Маринади для шашлику: ТОП-5 рецептів

— 4 липня 2020 —

ПИВНИЙ МАРИНАД ДЛЯ СВИНИНИ


Оригінальний стейк із коропа

— 2 липня 2020 —

800 г коропа (філе), 120 г бекону (тонкі смужки), 1 ч. л. суміші перців, 2 щіпки кмину (за бажанням), рослинна олія, сіль - за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс