Кулінарія

Оселедець домашнього готування

— 22 березня 2018 —

Оселедець cвіжомороже-ний - 1 кг (3 невеликі оселедці); сіль - 6 ст. л., запашний перець горошком -10-12 шт., цукор - 3 ст. л., лавровий лист - 2 шт., вода -1 л.


Відкриті слойки до сніданку

— 22 березня 2018 —

200-300 г листкового тіста, 3 яйця, 6 скибочок бекону, 50 г твердого сиру, сіль, перець, зелень - за смаком.


Курка з рисом

— 22 березня 2018 —

Курячі гомілки - 4-5 шт., рис - 1 скл., кукурудза консервована - 1 банка, морква - 1 шт., цибуля ріпчаста - 2 шт., вода (окріп) або бульйон - 500 мл, лавровий лист, сіль, перець, олія соняшникова.


5 рецептів корисного печива

— 22 березня 2018 —

Ці корисні печеньки стануть ідеальним перекусом, адже їх можна брати куди завгодно! А ще вони дуже й дуже смачні!


Цюрихський вінок зі змішаного тіста

— 22 березня 2018 —

Борошно - 575 г, дріжджі ("Саф-Момент") - 1 пакетик, цукор - 50 г, молоко - 250 мл, масло вершкове - 350 г, яйце куряче - 2 шт., мигдаль - 70 г, ізюм - 150 г, цукрова пудра - 170 г, сік лимонний - 1 ст. л., сіль - 1/2 ч. л.


Пісний пиріг із замороженою вишнею

— 15 березня 2018 —

Тісто: борошно - 350 г, цукор - 2 ст. л., рослинна олія - 5 ст. л., цукор ванільний - 1 пакетик, сода й сіль - по 1 щіпці, вода кип'ячена крижана - 6 ст. л.
Начинка: вишня заморожена, без кісточок - 250 г, цукор - 5 ст. л., крохмаль картопляний - 1 ст. л.


Домашні цукерки

— 15 березня 2018 —

Сухе молоко - 250 г, цукор - 300-350 г, вершкове масло - 100 г, вода - 100 мл, какао-порошок - 2-3 ст. л., кардамон - 1 щіпка.


Ризький яблучний пиріг

— 15 березня 2018 —

Для тіста: кефір - 0,5 л, маргарин - 250 г, борошно - 900-1000 г, цукор - 2 ст. л., яйця - 2 шт., сода - 1 ч.л., сіль - 1/4 ч.л.;
для начинки: яблука (краще з добре вираженою кислинкою), кориця, горіхи, ізюм (за бажанням).


Картопляне суфле

— 15 березня 2018 —

30 г масла + трохи для змазування форм, 30 г сухарів, 300 г картоплі, звареної в мундирі, 120 г сиру чеддер, 1/2 чашки нарізаної зеленої цибулі, 2 яйця, мелений чорний перець, червоний перець, 6 ст. л. молока.


Сирна випічка

— 15 березня 2018 —

Випічка із сиру смачна, корисна й різноманітна. Для випічки підійде будь-який сир: жирний і знежирений, м'який і сухий, прісний і з кислинкою,  магазинний і куплений на ринку. Навіть сир не першої свіжості, який для їжі "просто так" уже не дуже гарний, можна додати в тісто. Потрібно тільки вибрати підходящий рецепт або підбудувати його під наявний сир.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...