Кулінарія

Іспанський медовик

— 17 травня 2018 —

Для тіста: 125 г меду, 35 г вершкового масла, 125 г цукру, 9 г соди, 15 г лимонного соку, 2 яйця, 150 г борошна.
Для крему: 230 г вершків (38%), 150 г цукрової пудри, 100 г сметани (42%).


Закуска з лаваша для пікніка

— 17 травня 2018 —

2 тонких лаваша, 4 зварених вкруту курячих яйця, 200 г твердого сиру, пучок будь-якої зелені – за смаком, 2-3 ст. л. густої сметани, рафінована соняшникова олія, сіль – за смаком.


Печериці, запечені на мангалі

— 17 травня 2018 —

Печериці - 1 кг, соус соєвий - 1 склянка.


Курячі шашлички

— 17 травня 2018 —

Куряче філе (грудки) - 4 шт., перець болгарський червоний - 1 шт., перець болгарський жовтий - 1 шт., цибуля ріпчаста червона - 1 шт.
Для маринаду: імбир сушений - 1 ст. л., часник сушений - 1 ст. л., соус соєвий - 2 ст. л., олія кунжутна - 2 ст. л., цукор - 0,5 ст. л.


Весняне меню

— 17 травня 2018 —

Весна - час змін і гарного настрою. Час, коли все навколо змінюється, а виходить, змінюємося й ми. Хочеться тепла, краси та легкості. Саме час подумати про своє здоров'я. Овочі допоможуть організму відновитися після дощової осені та холодної зими. Адже не даремно страви з овочів найпопулярніші в цю пору року.


Броколі з сиром

— 10 травня 2018 —

1 головка броколі, 1 куряче яйце, 70 г борошна (пшеничного), 100 г сиру (твердих сортів), 100 г сметани, 1 ст. л. соку лимона, 2 зубки часнику, рослинна олія для смаження, сіль, перець (чорний мелений) - за смаком.


Торт «Тропіканка»

— 10 травня 2018 —

Тісто: 1 скл. води, 150 г маргарину, 0,5 ч. л. солі, 2 скл. борошна, 6 яєць.
Крем: 1 л молока, 1 склянка цукру, 1 яйце, 300 г вершкового масла, 1 пакетик ваніліну, 2 ст. л. коньяку, 4 ст. л. борошна з гіркою.
Будь-які фрукти для начинки і прикраси (ківі, банани, персики й апельсини) і желе для тортів (2 пакетики).


Риба під сметанним маринадом

— 10 травня 2018 —

Риба (будь-яка), борошно, сіль, олія рослинна.
Для маринаду: морква - 2 шт., цибуля - 2 шт., сметана - 250 г, майонез - 2 ст. л., оцет 70% - 1 ч. л., цукор - 1 ст. л., сіль - за смаком.


Кунжутне печиво

— 10 травня 2018 —

Кунжут білий - 160 г, борошно пшеничне - 70 г, цукор - 100 г, яйця курячі - 1 шт., масло вершкове - 60 г, лимонний сік - 2 ч. л., поварена сіль - 1/4 ч. л., ванілін - 1 щіпка, розпушувач тіста - 1/2 ч. л.


М'ясний рулет панчетта

— 3 травня 2018 —

1 шматок свинячої грудинки, 2 ч. л. цукру, італійські трави, перець чорний, сіль - за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...