Кулінарія

Цвітна капуста, запечена із сиром

— 15 червня 2017 —

Цвітна капуста - 500 г, тертий сир (краще нежирний типу моцарели) - 100 г, сметана 10% - 80 г, панірувальні сухарі - 40 г, сіль, чорний мелений перець - за смаком, часник сушений - 1/2 ч. л., свіжа зелень - кілька гілочок.


Як легко і швидко розморозити рибу

— 15 червня 2017 —

Маленькі хитрості, які дозволять прискорити процес розморожування й заощадять ваш час.


Черешня: рецепти домашніх страв

— 15 червня 2017 —

Однією із найбільш смачних і соковитих ягід справедливо вважається черешня. З'являючись на наших прилавках на самому початку літа, вона радує нас своїм прекрасним солодким смаком. Діти й дорослі обожнюють ці прекрасні соковиті ласощі, що асоціюється з літом і сонцем.


Італійське сирне печиво

— 8 червня 2017 —

Для печива: 300 г сиру, 3 жовтки, 100 г цукрової пудри, 100 г м'якого вершкового масла, 120 г борошна, 1 ч. л. розпушувача, цедра 1/2 лимона, ванілін/кориця - за смаком.
Для меренги: 3 білки, щіпка солі, 1 ст. л. з гіркою цукрової пудри, 120 г цукрового піску, 50 г води, 2 ч. л. лимонного соку.


Пиріг із фрикадельками

— 8 червня 2017 —

Для фрикадельок: 400-500 г фаршу, 1 цибулина, сіль, перець - за смаком, 1 ст. л. майонезу, 2 ст. л. панірувальних сухарів.
Тісто: 3 яйця, 1 ч. л. солі, 250 г йогурту (можна сметани), 150 г борошна, 1 пакетик розпушувача (15 г), 100 г сиру.


Сезон полуниці: як вибрати, зберігати та їсти без шкоди для здоров'я

— 8 червня 2017 —

Полуниця - перша літня ягода. Незважаючи на те, що ви можете купити полуницю в супермаркетах у будь-який час року, все-таки сезон садової - «справжньої» полуниці більшість людей чекає з нетерпінням.


Запіканка з кабачків і сиру

— 31 травня 2017 —

Кабачок - 800 г, сир - 250 г, сир твердий (за смаком) - 50 г, яйце куряче - 2 шт., часник - 2-3 зубки, олія маслинова - 5 г, сіль, перець - за смаком.


Консервовані cтрілки часнику

— 31 травня 2017 —

Цей рецепт буде цікавий тим, хто має свою присадибну ділянку, і вирощує часник.


Прості та смачні кекси зі згущенкою

— 31 травня 2017 —

Яйце куряче - 2 шт., цукор - 1 скл., сметана - 140 мл, масло вершкове - 100 г, сода гашена оцтом - 0,5 ч. л., борошно - 300 г, молоко згущене - 12 ч. л.


Картопляні котлети

— 31 травня 2017 —

Картопля - 1 кг, сіль - 1 ч. л., вершкове масло - 40 г, борошно пшеничне - 35 г, яйце - 2 шт., рослинна олія - 30 мл.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...