Кулінарія

Що приготувати на вечерю?

— 6 грудня 2020 —

Це питання, напевне, хвилює всіх жінок. Адже не завжди хочеться готувати щось складне і «витратне» за часом. Тож ми пропонуємо рецепти  швидкої домашньої їжі, на приготування якої  піде  зовсім небагато часу, а  вечеря  вийде  смачною та ситною. 


Квашена капуста

— 6 грудня 2020 —

Капуста займає важливе місце у нашому раціоні. Це чудова закуска, хороший гарнір до м’ясних страв, ароматний фарш для пирогів. Справжня квашена капуста - хрустка, запашна. Смак у неї має бути не кислий, оцтовий, а ніжний, пряний.


Яєчня з беконом

— 28 листопада 2020 —

Яйце куряче - 6 шт., бекон с/к (нарізка) - 6 скибочок, цибуля зелена - за смаком, сир напівтвердий - 50 г, спеції - за смаком, сіль - за смаком.


Велике американське шоколадне печиво

— 28 листопада 2020 —

Борошно пшеничне - 190 г, какао-порошок - 50 г, сода - 3 г, цукор коричневий - 240 г, мед рідкий - 15 г, масло вершкове - 170 г, яйце куряче - 1 шт., шоколад гіркий (70%) - 100 г.


Баклажани, фаршировані грибами

— 28 листопада 2020 —

Баклажани (невеликі) – 4 шт., олія рослинна – 3 ст. л., сіль і спеції – за смаком, перець болгарський – 1 шт., печериці – 300 г, цибуля ріпчаста – 1 шт., часник – 2 зубки, зелень – за смаком, сир напівтвердий – 100 г.


28 листопада - у православних християн початок Різдвяного посту

— 28 листопада 2020 —

Головна заповідь посту - помірність, зокрема, в їжі. Хоча раціону харчування у цей час приділяється значно менше уваги, ніж молитві і душевному настрою, проте, без пісного харчового раціону людині не обійтися. Вже хоча б тому, що саме він дозволяє не лише досягти стану необхідного у цей період настрою, а й не посилити проблеми зі здоров'ям.


Курячі стегна, запечені з яблуками

— 21 листопада 2020 —

Для курки: курячі стегна - 8 шт., сухий часник - 1/2 ч. л., сухий імбир - 1/2 ч. л., сіль і перець - за смаком. Для яблук: яблуко середнє - 4 шт., велика червона цибулина - 1 шт., сухий часник - 1/2 ч. л., сіль - за смаком.


Креветки в соєво-імбирному соусі

— 21 листопада 2020 —

Креветки - 500 г, свіжий імбир - 20 г, часник - 2 зубки, рослинна олія - 1 ст. л., соєвий соус - 4 ст. л., апельсиновий сік - 2 ст. л., апельсинова цедра - 1 ч. л., кунжутна олія - 1/2 ч. л., цукор - 1 ч. л., порошок чилі - 1/8 ч. л.


Гречаники у сметанному соусі

— 21 листопада 2020 —

Для гречаників: гречка - 120 г, фарш - 800 г, яйце - 1 шт., сухий часник - 1/2 ч. л., сіль і перець - за смаком. Для соусу: рослинна олія - 1 ст. л., вершкове масло - 40 г, цибулина середня - 1 шт., борошно - 1 ст. л., курячий бульйон або вода - 300 мл, сіль - за смаком, середній пучок петрушки, часник - 2 зубки, сметана - 3 ст. л.


Запечена ніжка індички із часником

— 21 листопада 2020 —

Гомілка індички на кості - 2 г, часник - 4 зубки, розмарин - за смаком, бальзамічний оцет - 1 ч. л., паприка - 1 ч. л., морква - 1 шт., цибуля ріпчаста - 1 шт., стебло селери - 2 шт., сіль, перець - за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс