Кулінарія

Дріжджова кіска із шоколадом і халвою

— 30 березня 2017 —

Тісто: 3,5 скл. (500 г) борошна, 1 ст. л. сухих дріжджів (або 25 г свіжих), 1/2 скл. (100 г) цукру, 100 г вершкового масла, 2/3 скл. (160 мл) теплого молока, 2 яйця, 1/2 ч. л. солі.
Начинка: 3 плитки шоколаду, 1 варіант: 1,5 банана + жменя здрібнених волоських горіхів; 2 варіант: 250 г халви.


Картопляні фокачині

— 30 березня 2017 —

300 г борошна, 150 мл теплого молока, 50 г вершкового масла, 13 г свіжих дріжджів, 6 г солі, 200 г картопляного пюре.


Котлети з капусти пісні

— 30 березня 2017 —

Капуста білокачанна - 1 кг, крупа манна - 1 скл. (200 мл), сіль - за смаком, суміш перців - за смаком, олія рослинна - за бажанням.


Готуємо салати з рису

— 30 березня 2017 —

Відварений рис - ідеальний інгредієнт для салату теплого або холодного. Звісно, до рису потрібна правильна компанія - овочі, м'ясо, птиця, риба, субпродукти і морепродукти, а також сухофрукти, горіхи, сир і велика кількість свіжої зелені.


Самса

— 23 березня 2017 —

Вода (холодна) - 1 скл., борошно - 400 г, масло вершкове - 100 г, курячі грудинки - 200 г, цибуля ріпчаста - 1 шт., яйце - 1 шт., кунжутне насіння - 1 ст. л., сіль - за смаком.


Морквяно-яблучні сирники у ванільному соусі

— 23 березня 2017 —

Сир - 250 г, крупа манна - 3-4 ст. л., цукор - 2-3 ст. л., морква - 1 велика, яблуко - 2 шт., яєчні білки - 2 шт., ванільний цукор, кориця мелена.


Грибний пиріг

— 23 березня 2017 —

Борошно - 250 г, сіль - 1 ч. л., вершкове масло - 255 г, холодна вода - 60 мл.
Начинка: рослинна олія - 1 ст. л., гриби - 950 г, сіль, мелений перець - за смаком, вершкове масло - 1 ст. л., зелена цибуля - 2 шт., чебрець - 1 ст. л., тертий сир - 70 г, молоко - 475 мл, жирні вершки - 475 мл, яйце - 6 шт., мускатний горіх - за смаком.


Курка, запечена з лимоном

— 23 березня 2017 —

Курка - 700 г, лимон - 0,5 шт., мед - 1-2 ст. л., сіль - за смаком, суміш перців - за смаком, сметана - 2 ст. л.


Салат з буряка, солоних огірків і горошку

— 23 березня 2017 —

2-3 невеликих солоних огірка; 1 банка консервованого горошку; 1 цибулина; 1 буряк; 1 морква; 3 ст. л. рослинної олії; 2-3 ст. л. яблучного оцту; 1 ст. л. дижонської гірчиці; сіль, перець - за смаком.


Без хліба немає обіду: як вибирати та зберігати

— 23 березня 2017 —

Хто здатний спокійно пройти повз булочну, коли туди тільки-но привезли свіжоспечений хліб? Навіть якщо ноги продовжують прямувати в потрібному напрямку, думки відразу закрутяться навколо хрусткого батона зі склянкою холодного молока або ароматного тосту зі скибочкою сиру. А якщо час наближається до обіду, то послужлива уява відразу намалює тарілку густого українського борщу й окраєць житнього бородінського хліба, щедро присмачений часником, потовченим із салом.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...