Кулінарія

Курячі котлети із броколі й кропом

— 22 червня 2019 —

Куряче філе - 700 г, броколі - 250 г, куряче яйце - 1 шт., пшеничне борошно - 2 ст. л., часник - 2-3 зубчика, кріп - 1 пучок, сіль – за смаком, суміш мелених перців - щіпка, приправа для курки - 0,5 ч. л., рослинна олія - 75 мл.


Абрикосовий пиріг із секретом

— 22 червня 2019 —

0,5 кг абрикосів; 140 + 50 г цукру; 180 г борошна; 140 г вершкового масла; 3 яйця; 60 мл молока; 1 ч. л. розпушувача для тіста; щіпка солі; ванілін, кориця за смаком.


Варення із чорниці з лимоном

— 22 червня 2019 —

Варення із чорниці з лимоном напевно стане одним вашим улюбленим смаколиком відразу після того, як ви його покуштуєте. Насичений смак ягід і кислинка, яку надає лимон, скорять будь-якого, а особливо смачним вийде чорничний торт або кекси із чорничним кремом.


Ванільне морозиво

— 21 червня 2019 —

500 мл молока 3,2%, 1 стр. ванілі (насіння), 50 г цукру, 5 жовтків, 110 г цукрової пудри, 300 г вершків 35%.


Мафіни на кефірі із чорною смородиною

— 21 червня 2019 —

Пшеничне борошно - 250 г; чорна смородина - 100 г; курячі яйця - 3 шт.; вершкове масло - 70 г; кефір - 200 мл; цукор - 200 г; розпушувач - 2,5 ч. л.; сіль - щіпка; ванілін - на кінчику ножа


Домашній лимонад

— 21 червня 2019 —

6 лимонів, 2 чашки цукру, 1 чашка води, щіпка солі й м’ята


Чахохбілі з курки

— 21 червня 2019 —

Курка, цибуля ріпчаста - 4-6 шт., 2 болгарських перця, 6-8 невеликих помідора, пучок базиліка, пучок кінзи, гострий червоний мелений перець, червона мелена паприка, декілька зубчиків часнику, cіль.


Страви із полуниці

— 21 червня 2019 —

Запашна, соковита полуниця – прекрасне літнє частування. Ця ягода родом з Америки, але зараз велика кількість її різновидів культивується по усьому світу.


Легкі сирні крекери

— 9 червня 2019 —

100 г вершкового масла; 100 г пшеничного борошна; 100 г сиру; 1 яєчний жовток; сіль, перець, спеції - за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...