Кулінарія

Оладки з зеленою цибулею

— 28 квітня 2017 —

250 мл кефіру, 250 г борошна, 1 яйце, 2 ст. л. рослинної олії (+ рослинна олія для смаження), 2 ч. л. цукру, 1 ч. л. солі, 0,5 ч. л. соди, пучок зеленої цибулі.


Шоколадний лікер для просочення торта

— 28 квітня 2017 —

Згущенка – 1 банка (300 г), кава розчинна – 1 ст. л., шоколад чорний – 100 г, ваніль (екстракт) – 1 ч. л., горілка — 2 чашки.


Риба під маринадом

— 28 квітня 2017 —

1-2 шт. свіжомороженої нежирної морської риби (хек, тріска, минтай), 4-5 ст. л. борошна, 3-5 морквин, 2-3 середні цибулини, 2-3 ст. л. томатної пасти (можна замінити свіжими помідорами або томатним соком), 1 скл. води, сіль – приблизно 0,5 ст. л., чорний перець горошок – 10-15 шт., лавровий лист 1-2 шт., соняшникова олія.


Салат з курячою грудинкою і грибами

— 28 квітня 2017 —

500 г курячої грудинки, 500 г печериць, 500 г пекінської капусти, 3-4 огірки, майонез для заправлення, хліб і часник для сухариків, рослинна олія.


Поради від чайних гуру

— 28 квітня 2017 —

Джордж Оруелл крім усім відомих геніальних творів був автором статті про мистецтво правильного заварювання чаю. Його 11 правил дотепер залишаються незамінною інструкцією для аматорів гарного чаю. Зокрема, він звертає увагу навіть на такий дріб'язок, як розігрівання заварювального чайника перед заварюванням чаю.


Карамелізовані апельсини в шоколаді

— 20 квітня 2017 —

На 4-6 апельсинів (залежно від розміру): 600 г цукру, 300 мл води, 250 г гіркого шоколаду.


Ризото з овочами

— 20 квітня 2017 —

Круглий рис - 1 cкл., морква - 1 шт., помідори - 2 шт., цибуля - 1 шт., часник - 1 часточка, стручкова квасоля – 150 г, зелений горошок – 100 г, капуста броколі – 150 г, сухе біле вино – 80 г, маслинова олія – 3 ст. л., сіль, мелений чорний перець.


Печиво «Банани»

— 20 квітня 2017 —

Тісто: 200 г розм'якшеного масла, 1 скл. сметани, 1 ч. л. соди, 3 скл. борошна.
Начинка: 200 г сиру, 1 скл. цукру, ваніль за смаком.


Як правильно готувати і розморожувати креветки

— 20 квітня 2017 —

Креветки, як і всі інші морепродукти, досить корисні, тому що в них міститься багато мікроелементів і білка. А от їхній смак, прямо залежить від правильної обробки і підготовки продукту до готування. На жаль мало хто знає, що смак і аромат креветок залежить саме від правильного їхнього розморожування. Неправильна обробка позбавить продукт соковитості. З цієї причини, кожній господарці необхідно знати, як правильно розморозити креветки, щоб кінцевий результат страви був чудовим.


Салат з тунцем і кукурудзою

— 12 квітня 2017 —

Консервований тунець - 400 г, червона цибуля - 1/2 шт., кукурудзяні зерна - 350 г, петрушка свіжа - за смаком, сіль, перець чорний свіжомелений - за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...