Кулінарія

Тефтельки в картопляних кошичках

— 14 вересня 2017 —

Борошно -  450 г, яйця курячі - 1 шт., сіль - 0,5 ч. л., вода - 210 мл, гарбуз - 400 г, м'ясо - 400 г, цибуля (велика) - 2 шт., помідори - 2 шт., часник - 1 зубок, цукор - за смаком, перець - за смаком, олія соняшникова - 1 ст. л.


Профітролі з кракеліном і заварним кремом

— 14 вересня 2017 —

Тісто: борошно - 200 г, вода - 180 г, масло вершкове - 100 г, сіль - щіпка, яйця - 300 г (5- 6 шт.);
кракелін: цукор - 95 г, борошно - 95 г, масло вершкове охолоджене - 75 г;
крем заварний: молоко - 200 мл, цукор - 150 г, яйце - 1 шт., борошно - 1,5 ст. л., ванільний цукор - 1 шт., масло вершкове - 180 г.


Курячі стегенця, запечені з картоплею і курагою

— 14 вересня 2017 —

Стегенця курячі - 800 г; картопля - 200-300 г; приправа для курки з часником - 1 шт.; курага - жменя; зелень - для прикраси.


Як приготувати фаршировані помідори

— 14 вересня 2017 —

Фаршировані помідори універсальні: їх можна подати як гарячу закуску, а також як основну страву.


Ківі зробить найтвердіше м'ясо ніжним за півгодини

— 14 вересня 2017 —

Буває ж так, що дивишся на яловичину на ринку або в супермаркеті — краса. Але от після готування вона нагадує шкіряну підметку. Або ж на соковиту філейку грошей не завжди вистачає, але щоб хоча б якось задовольнити свої хижі потреби, купуєш більш тверду частину. У племені масаїв шматок яловичини ненадовго кладуть у мурашник… Але є спосіб легше і приємніше.


Шашлики з хліба

— 7 вересня 2017 —

Хліб, твердий сир, свіжі помідори, суміш трав.


Дагестанські перепічки з картоплею

— 7 вересня 2017 —

Тісто: 500 мл кислого молока (кефіру), борошно, сода 1 ч. л., щіпка солі. Начинка: картопля, цибуля, рослинна олія, сіль, чорний перець, зелень.


Яблучний пиріг

— 7 вересня 2017 —

Тісто: 1 скл. цукру, 2 скл. борошна, 200 г xoлодного вершкового масла, 200 г сиру, 2 яйця, 2 ст. л. крохмалю, 1 ч. л. соди, погасити оцтом.
Начинка: 2-3 яблука нарізати часточками, 3-4 столові ложки цукру, жовток для змащення.


Домашній сир із зеленню і кмином

— 7 вересня 2017 —

1 л кефіру, 1 л молока, 6 яєць, 4 ч. л. солі (або за смаком), 1/3 ч. ложки червоного гострого перцю, щіпка кмину, 1 зубок часнику, невеликий пучок різної зелені: кріп, кінза, зелена цибуля.


Готуємо десерти та гарніри з гарбуза

— 7 вересня 2017 —

Де був основний первісний ареал поширення гарбуза у світі – точно невідомо, ми знаємо лише те, що ця рослина з'явилася в Південній Америці. Індіанці коптили гарбуз, запікали його, вирізавши посередині отвір і наливши туди молока, меду та додавши пряностей.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...