Кулінарія

М'ясні кульки з броколі

— 19 квітня 2018 —

Курячий фарш - 600 г, броколі - 400 г, часник - 2 зубки, натерта цедра апельсина - 1 ч. л., апельсиновий сік - 60 мл, соєвий соус - 60 мл, яблучний оцет - 60 мл, крохмаль - 1/2 ч. л., зелена цибуля - 2-3 шт., сіль - за смаком.


Паштет з копченої скумбрії

— 19 квітня 2018 —

200 г гарного плавленого сиру, 2 тушки скумбрії гарячого копчення, 1 ч. л. гострої гірчиці, 1 ч. л.  білого винного оцту, чорний перець, зелена цибуля.


Листковий пиріг-перевертень

— 19 квітня 2018 —

Для тіста: 3 яйця, 1 скл. кефіру, 1-1,2 скл. борошна (щоб тісто було як на оладки), 1 ч. л. солі, 1 ч. л. соди погасити оцтом або 2 ч. л. розпушувача.


Слойки з ананасом

— 19 квітня 2018 —

500 г готового листкового тіста, банка консервованих ананасів (кільцями), 1 яйце, цукрова пудра, кунжут або мак.


Торт «Арлекін» - смачний союз «Медовика» і «Наполеона»

— 19 квітня 2018 —

Листкове тісто: 200 г борошна + 50 г борошна, 100 мл води, щіпка солі, 200 г вершкового масла кімнатної температури.


Тонкощі готування страв у горщиках

— 19 квітня 2018 —

Цей спосіб готування один з найдавніших, але як і раніше залишається актуальним і улюбленим багатьма професійними кухарями й аматорами. Ідеального готування добитися не так складно, якщо знати кілька тонкощів і хитростей.


М’ясо по-єврейськи

— 18 квітня 2018 —

Яловичина - 1 кг, ріпчаста цибуля - 1 кг, чорний перець горошком - 1 ч. л., лавровий лист - 2 шт., сіль - за смаком, рослинна олія для обсмажування.


Cитний салат до вечері

— 18 квітня 2018 —

Капуста – 200 г, шинка – 100 г, кукурудза – 100 г, зелений горошок – 100 г, яйця – 3 шт., майонез – 2 ст. л., сіль – за смаком.


Картопляні пампушки

— 18 квітня 2018 —

Вершкове масло - 200 г, сіль - 10 г, дріжджі свіжі - 20 г, пшеничне борошно - 350 г, яєчні жовтки - 1 шт., картопля варена - 250 г.


Малиновий пиріг

— 18 квітня 2018 —

Борошно - 200 г, 1 лимон, 2 ч. ложки розпушувача тіста, цукор - 125 г, сіль - за смаком, молоко - 100 мл + 5 ст. л. для тіста, 4 ст. л. рослинної олії, сир - 125 г, свіжа (або заморожена) малина - 325 г, крохмаль - 1 ст. л., сметана - 175 г, яйця - 3 шт., цукрова пудра - за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...