Кулінарія

Пальчики зі свинини з огірком і сиром

— 16 серпня 2018 —

Свинина - 500 г, мариновані огірки - 2-3 шт., твердий сир - 100-130 г, лимонний сік - 2 ст. л., сіль  - за смаком, чорний перець (мелений)  - за смаком.


Пиріг з баклажанами та помідорами

— 16 серпня 2018 —

100 г вершкового масла; 5 ст. л. кефіру будь-якої жирності; 1,5 скл. борошна; 0,5 ч. л. солі.
Начинка: 300 г будь-якого фаршу; головка ріпчастої цибулі; зубок часнику (за смаком); баклажани й помідори; сіль і чорний мелений перець - за смаком; шматочок твердого сиру; рослинна олія (кілька ложок) - для смаження.
Заправлення: 1 яйце; 200 г сметани; 80 г твердого сиру.


Страсбурзький пиріг зі сливами

— 16 серпня 2018 —

Борошно пшеничне вищого сорту - 200 г, цукор - 2 ст. л., масло вершкове - 125 г, яйце - 1 шт.; для начинки: сир - 250 г, крохмаль - 50 г, сметана - 200 мл, яйця курячі - 2 шт., щіпка солі, цукор (за смаком) - 80-100 г, сливи - 500 г.


Готуємо швидкі смачні сніданки

— 16 серпня 2018 —

Ці сніданки мають такий вигляд, начебто ви встали ні світ ні зоря, щоб їх приготувати. А в реальності вам знадобиться 15 хвилин, щоб побалувати своїх рідних смачним і гарним сніданком.


Сирні конвертики з яблуками

— 9 серпня 2018 —

Для тіста: 200 г сиру, 200 г борошна, 180 г вершкового масла, 1 щіпка солі.
Для начинки: 400 г яблук, 15 г вершкового масла, 4 ст. л. цукру, щіпка кориці.
Для посипання: 3 ст. л. цукрової пудри.


Кисло-солодкі огірки

— 9 серпня 2018 —

Огірок - 1 кг, кунжут - 2 ст. л., паприка солодка - 1 ст. л., соєвий соус - 60 мл, часник - 3 зуб., олія рослинна (за смаком), сіль (3 дес. л. + 2 ст. л.), вода - 1 л, оцет - 3 ст. л., соус чилі - 2 ст. л., цукор - 1-2 ст. л.


Пиріг заливний з грибами

— 9 серпня 2018 —

Кефір - 450 мл, борошно - 2 скл., розпушувач - 1 ч. л., цибуля ріпчаста - 200 г, печериці - 500 г, рослинна олія - 80 мл, яйця - 2 шт., сіль- 3 ч. л., цукор - 2 ч. л., перець, ароматні трави - за смаком.


Готуємо овочі на грилі

— 9 серпня 2018 —

Усі, хто хоча б раз пробував овочі, запечені на мангалі, назавжди стають їхніми шанувальниками. Адже ця їжа має приголомшливий смак і ні із чим не порівнянний аромат. Такі овочі послужать прекрасним гарніром до шашликів і закускою до спиртних напоїв. Крім того, вони вважаються дієтичною їжею. Відмінно для цього підходять кабачки, баклажани, болгарський перець, ріпчаста цибуля, спаржа, цвітна капуста, картопля, морква, помідори та навіть огірки. Особливо гарні гриби - це просто насолода.


Овочі гриль у медовому маринаді

— 2 серпня 2018 —

500-700 г улюблених овочів (баклажани, кабачки, перець, томати та інші), 200 г печериць, 4-5 ст. л. меду, 2 ст. л. соєвого соусу, 2 ст. л. гірчиці, 3-4 суцвіття гвоздики, 3-4 ст. л. рослинної олії, сіль - за смаком.


Курка в паніруванні маринована в соєвому соусі

— 2 серпня 2018 —

Куряче філе - 500 г, соєвий соус - 2-3 ст. л., перець і приправи - за смаком, рослинна олія для обсмажування, борошно пшеничне - 3 ст. л., панірувальні сухарі - 4 ст. л.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...