Кулінарія

Цибульні котлети з картоплею і капустою

— 13 липня 2017 —

7 невеликих цибулин; 3 курячих яйця; 200-300 г готового картопляного пюре (заправленого молоком і вершковим маслом); 0,5 кг білокачанної капусти; сода на кінчику ножа; 5 ст. л. пшеничного борошна; сіль, перець (можна додати ваші улюблені спеції) за смаком; олія рослинна для смаження. 


Торт шоколадний трюфель

— 13 липня 2017 —

Вершкове масло - 225 г, шоколад 55-70% какао - 460 г, яйце куряче - 9 шт., цукор - 100 г, лимонна кислота - 1/4 ч. л. або сік лимона (1/2 ч. л.), какао-порошок для прикраси верху. Форма діаметром 23 см.


Варене яловиче серце

— 13 липня 2017 —

Cерце яловиче, теляче, сіль, перець чорний горошком – за смаком, лавровий лист, цибуля ріпчаста – 1 невелика головка, часник – 1-2 зубки при бажанні.


Літні фруктово-ягідні десерти

— 13 липня 2017 —

Десерти – це не просто солодка страва, це чудовий завершальний акорд у будь-якій трапезі, свято насолоди й захвату, переконлива демонстрація кулінарного таланта.


Кекси на кефірі зі смородиною

— 6 липня 2017 —

Кефір - 150 мл, масло вершкове - 125 г, яйця - 2 шт., цукор - 200 г, сода - 1/2 ч. л., борошно - 1,5 скл., смородина червона, чорна або біла - 200 г.


Помідори в загадковому маринаді

— 6 липня 2017 —

Сіль - 2,5 столових ложки, цукор - 4 ст. ложки, гвоздика - 5 шт., чорний перець горошком - 10 шт., щіпка меленого червоного перцю, лавровий лист - 2 шт., часник, оцтова есенція - 1 ст. ложка, горілка - 1 ст. л.


Суп-пюре із цукіні

— 6 липня 2017 —

Овочевий бульйон або вода - 1 л, цукіні або молоді кабачки - 2 шт., картопля - 2-3 шт., цибуля ріпчаста - 1 шт., часник - 2-3 зубки, рослинна олія для смаження, зелень петрушки, сіль, свіжомелений перець - за смаком.
Для готування овочевого бульйону також знадобляться: 1 цибулина, 1 морква, зелень петрушки.


Баклажани: головні помилки в готуванні

— 6 липня 2017 —

Експерти назвали 6 найпоширеніших помилок, які не дають смаку баклажана максимально розкритися. На щастя, для кожної з них знайдуться й способи їх виправити.


Картопляний рулет із грибами

— 29 червня 2017 —

Картопля - 1 кг, пшеничне борошно - 3 ст. л., печериці - 350 г, морква - 2 шт., сіль - за смаком, чорний перець (мелений) - за смаком, зелень - 1 пуч., соняшникова олія - 1 ст. л., крохмаль - 3 ст. л., цибуля - 1 шт. 


Огірковий салат з маслинами й сиром

— 29 червня 2017 —

Огірок - 2 шт., салат - 1 пучок листя, маслини (без кісточок) - 15 шт., лимон - 1/2 шт., сир (за смаком) - 100 г, майонез.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...