Кулінарія

М'ясо по-французьки з гірчичним соусом

— 24 травня 2017 —

М'якоть свинини - 500 г, цибуля - 2 головки, помідори - 4 шт., твердий сир - 200 г, часник - 3 зубки, зелень петрушки - 1 невеликий пучок, гірчичний соус (або солодка гірчиця) - 2 ст. л., майонез - 2 ст. л., сіль, перець чорний мелений.


Курячі ніжки в аджиці

— 24 травня 2017 —

1 кг курки, 1-2 ст. л. гострої аджики, 200 мл вершків (можна замінити на 150 мл молока), 200 мл бульйону, 1 ст. л. борошна, сіль, перець.


Два чудесні салати з молодих кабачків

— 24 травня 2017 —

Існують чудесні салати з молодих ніжних кабачків. Вони нескладні, швидкі, кількість інгредієнтів мінімальна. Гарні варіанти для "салатику на швидку руку в останній момент для вечері."


Скумбрія з овочами

— 17 травня 2017 —

Cкумбрія - 1 шт.; гострий перець - 0,5 шт. (або за смаком); лимон - 3 тонких скибочки (або за смаком); помідори - 1 шт.; цибуля порей - 1 шт.; кріп, зелень - за бажанням; олія рослинна (для смаження риби) - 3 ст. л.; олія рослинна (для овочевої суміші) - 1 ст. л.; сіль, цукор, лимонний сік - за смаком.


Ягідне клафуті

— 17 травня 2017 —

800 г різних ягід, 200 г сметани жирної, 100 г цукру, 4 середніх яйця, 11 г пекарського порошку (розпушувача), 100 г борошна, 1 ч. л. мигдальної есенції, 1 ч. л. ванільної есенції (або насіння зі стручка ванілі), 1 ст. л. вершкового масла.


М’який сир зі сметани та кефіру

— 17 травня 2017 —

500 г сметани 20% жирності, 500 г кефіру 2,5% жирності, 1 ч. л. солі.


Відбивна в картопляній скоринці

— 17 травня 2017 —

800 г свинини (корейка), 5 шт. картоплі, 1 яйце, 1 ст. л. зелені (рубана), 100 г рослинної олії, спеції - за смаком.


Бісквітні оладки із чорною смородиною

— 16 травня 2017 —

Яйця - 4 шт., цукор - 1 скл., борошно - 1 скл., чорна смородина  - 1 скл., крохмаль - 1 ст. л., ванілін - за смаком.


Готуємо холодні супи: літня страва на будь-який смак

— 16 травня 2017 —

Холодники, холодні борщі чудові тим, що у спеку допомагають зберегти почуття легкості, угамовуючи спрагу й голод.


Гречка з куркою, томлена в духовці

— 10 травня 2017 —

500 г курки, 50 г вершкового масла, 4 скл. води, 2 скл. гречки, петрушка, часник, сіль, перець.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...