Кулінарія

Фаршировані перці «Пазурі дракона»

— 14 червня 2018 —

6 зелених перців, 6 скибочок бекону, 500 г будь-якого фаршу, 1 середня цибулина, 1 зубок часнику, сіль і перець - за смаком.
Для глазурі: 1/2 скл. меду, 100 г соусу барбекю, 6 ст. л. росл. олії.


Соус «барбекю»

— 14 червня 2018 —

Лимон - 1 шт., апельсин - 1 шт., цибуля - 1 шт., часник - 5 зубків, перець чилі - 1 шт., кинза - 2 гілочки, розмарин - 2 гілочки, чебрець - 5 гілочок, лавровий лист - 5 шт., гвоздика - 3 шт., цукор - 100 г, сіль - 5 г, чорний мелений перець - 3 г, кмин - 2 г, насіння кропу - 3 г, копчена паприка - 15 г, томатна паста - 100 г, гірчиця (дижонська) - 7 г, олія - 40 мл, яблучний оцет - 100 мл, яблучний сік - 100 мл, вода - 150 мл.


Вафельні трубочки з начинкою

— 14 червня 2018 —

Вершкове масло - 200 г, кефір - 70 мл, яйце - 2 шт., сіль за смаком, борошно - 1,5 скл.
Начинка: крабові палички, огірок, яйця, майонез.


Ледачий бризоль

— 14 червня 2018 —

2 великих курячих яйця, 80-100 г м'ясного фаршу (свинячого або яловичого), 5-6 свіжих печериць, 1 невеликий маринований огірочок, 1 ст. л. молока, 2 ст. л. тертого сиру, 1 зубок часнику, 1 ст. л. сметани, гірчиця, чорний перець і сіль - за смаком, рослинна олія, здрібнена зелень петрушки і зеленої цибулі.


Настав час квасити

— 14 червня 2018 —

Що може бути краще в спекотливий літній день, чим стаканчик прохолодного квасу! На відміну від солодких газованих напоїв, які тільки підсилюють почуття спраги, квас освіжає, надає бадьорості й повертає сили. Невипадково із найдавніших часів  квас користувався заслуженою повагою.


Сирий сунично-малиновий джем

— 7 червня 2018 —

Полуниця здрібнена - 2 скл., малина здрібнена - 2,5 скл., лимонний сік - 1/4 чашки, цукор - 4,5 скл., цукровий сироп - 1 скл., пектин - 1 пакетик.


Курячі рулетики

— 7 червня 2018 —

2 курячі грудки без кісток і без шкіри, маслинова олія, сіль, перець - за смаком, 225 г сиру моцарела, 1 скл. (200 г) нарізаних кубиками помідорів, 1 помідор, нарізаний слайсами, 15 листків свіжого базиліка.


Пиріг із заварного тіста з грибами

— 7 червня 2018 —

Тісто: 500 мл води, 1 ч. л. солі, 1 ч. л. цукру, 500 мл борошна, 3 яйця, 100 г вершкового масла.
Начинка: 1 літр свіжих  печериць, 1 середня цибулина, 10 см цибулі-порею, 200 мл сметани, 150 мл тертої моцарели (ементаль, гауда), кріп, чорний перець.


Секрети готування морозива в домашніх умовах

— 7 червня 2018 —

Морозиво - одне з улюблених ласощів дітей і дорослих - з'явилося в Європі в XIII столітті, хоча замороженими фруктами ласували вже в Прадавньому Китаї. Цей десерт може мати смак шоколаду, кави, ванілі, карамелі, фруктів, ягід, горіхів, м'яти або зеленого чаю.


Мафіни до сніданку

— 7 червня 2018 —

Черствий хліб, яйце - 3 шт., молоко - 1 скл. (200 мл), сіль - щіпка, тертий сир - 1 скл., помідори.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...