Кулінарія

Рибний пиріг

— 25 березня 2015 —

Для пісного тіста: борошно - 1 кг, цукор - 3 ст. л., сухі дріжджі - 10 г, вода - 2 скл., соняшникова олія - 3 ст. л., сіль - 1 ч. л.
Для начинки: рибне філе - 0,5 кг, картопля- 0,5 кг, цибуля ріпчаста - 0,5 кг, сіль, перець, рослинна олія.


10 порад, як зварити смачну каву

— 25 березня 2015 —

10 порад, як зварити смачну каву


Найсоковитіший ростбіф повільного готування

— 25 березня 2015 —

У готуванні цього ростбіфа все так просто і його так важко зіпсувати. Дуже гарна ця техніка готування для молодих господарок, не досвідчених у роботі з м'ясом.


Запечена картопля у крупній солі

— 19 березня 2015 —

Картопля - 250 г, яєчний білок - 1 шт., сіль крупна - 1/2 склянки, перець і ароматні трави - за смаком.


Найледачіші голубці

— 19 березня 2015 —

1 середня цибулина, 1 середня морквина, 2 ст. л. томатної пасти, 800 г м'ясного фаршу, невеликий качанчик капусти, 2 зубки часнику, 100 г сухого рису, 250 мл томатного соку, сіль і цукор - за смаком.


Сирні рогалики із джемом

— 19 березня 2015 —

Яйце - 1 шт., цукор - 100 г, сир - 250 г, розпушувач - 8 г, олія рослинна - 100 г, борошно - 300- 350 г, джем для начинки, жовток для змазування.


Смажені гриби з часником і лимонним соком

— 19 березня 2015 —

Печериці свіжі - 680 г, олія маслинова - 3 ст. л., часник - 4 зубки, перець червоний пластівцями - щіпка, вода -  1/2 скл., цибуля зелена із цибулиною - 3 шт., петрушка рубана - 1 ст. л., сіль крупна - за смаком, сік лимонний - 2 ст. л., перець чорний свіжомелений – за смаком.


Швидкі десерти з мікрохвильовки

— 19 березня 2015 —

Напевно ви чули про новий кулінарний тренд - десерти в кружках. З кожним днем усе більше людей у світі віддають перевагу саме цим ласощам. Усе просто: такі десерти виходять дуже смачними, а приготувати їх зможе кожний. Адже, у середньому, щоб зробити такий кулінарний шедевр, буде потрібно не більше двох хвилин!


Ідеальний сирний сендвіч

— 12 березня 2015 —

1 ст. л. вершкового масла, 2 скибочки хліба, не дуже свіжого, 85 г тертого сиру.


Шоколадний пиріг у чашці

— 12 березня 2015 —

4 ст. л. борошна, 4 ст. л. цукру, 2 ст. л. какао, 3 ст. л. молока, 3 ст. л. рослинної олії, 1 яйце.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...