Кулінарія

Маринади для шашлику: ТОП-5 рецептів

— 4 липня 2020 —

ПИВНИЙ МАРИНАД ДЛЯ СВИНИНИ


Оригінальний стейк із коропа

— 2 липня 2020 —

800 г коропа (філе), 120 г бекону (тонкі смужки), 1 ч. л. суміші перців, 2 щіпки кмину (за бажанням), рослинна олія, сіль - за смаком.


Торт «Червоний оксамит»

— 2 липня 2020 —

Масло вершкове 82,5% - 220 г, цукор - 395 г, яйця - 2 шт., молоко 3,5% - 250 г, борошно - 365 г, розпушувач - 10 г, какао - 10 г, барвник червоний гелевий.


Чому вибухають банки з огірками: Які умови необхідні для консервації

— 2 липня 2020 —

За статистикою банки з консервованими огірками вибухають набагато частіше, ніж з помідорами. Пояснюється це особливістю в будові огіркових плодів. Щоб уникнути таких проблем з закрутками на зиму, необхідно ретельно готувати інгредієнти і саму тару для створення консервів.


Мафіни з полуницею й білим шоколадом

— 25 червня 2020 —

Вершкове масло - 120 г, цукор - 150 г, яйця - 1 шт., лимонний сік - 1 ст. л., пшеничне борошно - 300 г, розпушувач - 1 ч. л., сода - 1/4 ч. л., сіль - 1/4 ч. л., молоко - 180 мл, білий шоколад - 100 г, полуниця - 200 г.


Рибні котлети

— 25 червня 2020 —

Філе білої риби - 350 г; ріпчастий цибуля - 1 голівка; куряче яйце - 1 шт.; вівсяні пластівці - 2 ст. л.; панірувальні сухарі - 100 г; майонез - 1 ст. л.; сіль і чорний мелений перець - за смаком; приправа для риби - 0,5 ч. л.; рослинна олія - 100 мл; свіжий кріп - 1 пучок.


Картопля, запечена часточками

— 25 червня 2020 —

Картопля - 3-4 великих бульби; оливкова олія - 50 мл; сіль - за смаком; копчена паприка - 1 ч. л.; чорний мелений перець – 1/4 ч. л.; сухий часник – 1/2 ч. л.; сушений орегано – 1/2 ч. л.; свіжа зелень - 2-3 гілочки для прикраси.


Вишня та черешня: корисні заготовки на зиму

— 25 червня 2020 —

Нарешті, в садах дозріла вишня та черешня, і ми можемо насолоджуватись солодким смаком цих чудових ягід.


Круасани із сиром і шинкою

— 14 червня 2020 —

Готове листкове тісто, шинка, сир, яйце для змазування - 1 шт., борошно для розкочування тіста, соняшникова олія - для обсмажування.


Пікантний хліб із чорним перцем і сиром

— 14 червня 2020 —

Пшеничне борошно - 450-500 г, вода - 310 г, сухі активні дріжджі - 2,5 ч. л., цукор - 2 ст. л., сіль - 1,5 ч. л., мелений чорний перець - 1-2 ч. л., натертий сир типу пармезан - 50 г, кунжут для посипання.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс