Кулінарія

Запечені яблука по-австрійськи

— 18 вересня 2013 —

250 г борошна, 125 г холодного вершкового масла, 2 яйця,  щіпка солі, 4 кислих яблука, лимонний сік, 100 г цукрової пудри.


Шоколадні панкейки з заварним кремом

— 18 вересня 2013 —

Яйце -1 шт., цукор - 2 ст. л., сіль - 0,5 ч. л., молоко - 1 скл., борошно - 1 скл., сода - 0,5 ч. л., рослинна олія - 1/4 скл., какао - 2 ст. л., ванілін - 1 ч. л.
Заварний крем: яйце - 1 шт., борошно - 1,5-2 ст. л., цукор - 3 ст. л., молоко - 1 скл., масло вершкове - 50 г.


Баклажани на зиму

— 18 вересня 2013 —

Баклажан на Сході називали «овочем довголіття», вважаючи його особливо корисним для людей похилого віку. Він рекомендувався як засіб для профілактики й лікування атеросклерозу, подагри, хвороб печінки і нирок, запорів, серцево-судинних захворювань.


Зелений чай захистить дітвору від злоякісної пухлини

— 18 вересня 2013 —

Провідний автор дослідження доктор Ораціо Вітторіо і його колеги з Дитячого інституту раку в Австралії виявили, що кахетин - антиоксидант, що міститься в зеленому чаї, - потужна зброя для знищення ракових клітин, здатна винищити половину клітин нейробластоми протягом трьох днів.


Індичий суп з манними галушками

— 18 вересня 2013 —

300 г індичої грудинки, 2 яйця, 7-8 ст. л. манної крупи, 1 морквина, 1 цибулина, 1 корінь пастернаку, 1 корінь петрушки, 1 маленький корінь селери, 1 червоний перець, зелень петрушки. 


Хлібні тарілочки для супу і салату

— 18 вересня 2013 —

Борошно пшеничне - 550 г, манна крупа - 20 г, дріжджі свіжі - 15 г, сіль - 10 г, вода (тепла) - 320 мл, олія маслинова - 50 г.


Стіни льоху покрилися цвіллю. Чи є проти неї народні засоби?

— 18 вересня 2013 —

З вогкістю в льосі та цвіллю на стінах можна боротися декількома “народними” засобами.


Запіканка з куркою, картоплею, печерицями, помідорами і сиром

— 11 вересня 2013 —

Картопля - 3-4 бульби, печериці - 200-300 г, куряче філе - 500 г, часник, сметана, помідори.


Італійський салат

— 11 вересня 2013 —

Шинка - 300 г, пoмідopи - 2 шт., пеpець бoлгapcький - 2 шт., мaкapoни - 400 г, кукуpудзa кoнcеpвoвaнa - 300 г, сиp - 200 г, мaйoнез – за смаком.


Листковий яблучний пиріг

— 11 вересня 2013 —

Для тіста: 1 яйце, 1 скл. борошна, 2 ст. л. сметани (або 3 ст. л. жирних вершків), 1/3 ч. л. солі, 1 ст. л. розтопленого вершкового масла.
Для начинки: 6-8 середніх твердих яблук, 1 скл. цукру (або трохи менше), 100 г розтопленого вершкового масла, цукрова пудра для прикраси.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...