Кулінарія

М’якенька й соковита куряча грудинка

— 17 червня 2015 —

500 г філе курячих грудинок, 1 яйце, майонез - за смаком, борошно пшеничне (вищий сорт), сіль, лимон і приправа для курки - за смаком.


Вишневий пиріг

— 17 червня 2015 —

Для коржа: 325 г борошна, 220 г вершкового масла, 3/4 ч. л. солі, 1 ст. л. цукру, 4 ст. л. холодної води.
Для начинки: 3 скл. вишні без кісточок, 190 мл води, 100 г цукру, 2 ст. л. крохмалю.


Тістечко сирне з малиновим желе

— 17 червня 2015 —

На 2 тістечка діаметром 8 см: 60 г сухарів (або печива) змолоти, 30 г м'якого вершкового масла, 200 г сиру, 3 ст. л. цукрової пудри (любите солодке- можна більше), 150 мл жирних вершків, ванільний екстракт - 1 ч. л., 100 мл малинового соусу, сік 0,5 лимона, желатин - 10 і 4 г.


Соус із болгарського перцю

— 17 червня 2015 —

0,5 кг солодких болгарських перців; 1 зубок часнику; 1,5 ст. л. солодкого соєвого соусу (можна замінити звичайним соєвим соусом, додавши до нього 1 ст. л. меду, тоді кількість бальзамічного оцту потрібно буде зменшити, а сіль не використовувати); 1,5 ст. л. бальзамічного оцту; сіль, чорний мелений перець, мелений коріандр.


Трояндові пелюстки в цукрі

— 17 червня 2015 —

Початок літа - час ароматних, корисних і смачних заготівель із чайних троянд - найпопулярніших їстівних квітів.


Легкі та соковиті салати для літа. Запасіться вітамінами на весь рік!

— 17 червня 2015 —

Улітку всі ми намагаємося побалувати себе свіжими овочами і фруктами. Ці продукти забезпечують наш організм корисними речовинами та вітамінами на весь рік. Справжні гурмани намагаються знайти незвичайні інгредієнти і приготувати цікаві салати з корисних і свіжих літніх продуктів.


Літній салат

— 10 червня 2015 —

200 г редису, 2 середніх огірки, 3-4 невеликі картоплини, 2 яйця, зелень петрушки, кропу, пір'я зеленої цибулі, листя салату.
Для заправлення: 3-4 ст. л. сметани, 1,5 ст. л. маслинової олії, 0, 5 ч. л. гірчиці, 0,5 ст. л. лимонного соку, сіль, перець.


Класичний жюльєн

— 10 червня 2015 —

Цибуля червона - 60 г, масло вершкове - 15 г, борошно - 25 г, сметана - 70 г, сир - 45 г, курча - 300 г, часник - 2 зубки, печериці.


Вершковий десерт з полуницею та ківі

— 10 червня 2015 —

4 невеликих ківі, 300 г полуниці, 100-120 г цукрової пудри, 250 мл жирних вершків (30% і жирніше), обрізки бісквіта, м'ята для прикраси.


Фаршируємо кабачки

— 10 червня 2015 —

Кабачок - овоч популярний, ну а найпоширеніша страва з цього овочу - фаршировані кабачки, про які ми й розповімо в цій статті.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...