Кулінарія

Салат «Цезар» з куркою

— 28 серпня 2013 —

200 г курячого філе, 100 г помідорів чері (або 1 звичайний помідор), 50 г пармезану, пучок салату (бажано сорту ромен), половина білого батона, 1 зубочок часнику, маслинова олія, сіль, перець.
Заправлення: 2 жовтки, 100 мл маслинової олії, 3 ст. л. лимонного соку, 1-2 зубочки часнику, 1-2 ч. л. гірчиці, сіль.


Курка в молочно - часниковому соусі

— 28 серпня 2013 —

Куряче м'ясо без кісток (філе або зі стегна) - 250 г, цибуля велика - 1 шт., молоко - 400 мл, часник - 4 зубки, борошно - 3 ч. л., сіль і перець - за смаком, зелень.


Готуємо на Горіховий Спас

— 28 серпня 2013 —

На Горіховий Спас прийнято готувати різні страви з додаванням горіхів і пригощати ними всіх рідних і близьких. Радимо послідувати традиції предків.


Кавун і диня на нашому столі

— 28 серпня 2013 —

Шматочок соковитого, солодкого, ароматного кавуна або не менш смачної та корисної дині може бути не тільки чудовим десертом після смачного обіду, але й інгредієнтом деяких оригінальних страв. Кілька таких страв ми пропонуємо нижче.


Яблучно-грушевий пиріг

— 21 серпня 2013 —

1 велика спіла, але щільна груша, 1 велике кисло-солодке яблуко, 1/2 лимона, 50 г вершкового масла, 1/4 ч. л. меленої кориці, 2 ст. л. цукру.
Для тіста: 100 г вершкового масла кімнатної температури, 100 г цукру, 170 г борошна, 1 ч. л. розпушувача, 50 г меленого мигдалю, 3 яйця, 2 ст. л. молока, 1 ст. л. ванільного цукру.


Маринований кавун

— 21 серпня 2013 —

Кавун, перець запашний  горошком, листя вишні або смородини; для заливання: вода - 2 л, цукор - 3 ст. л., сіль - 2 ст. л., оцтова есенція (70%) - 1,5 ч. л.


Хліб бездріжджовий на заквасці

— 21 серпня 2013 —

Цей хлібець на  заквасці з винограду зовсім без дріжджів. За смаком нагадує чіабату.


Грибна ікра

— 21 серпня 2013 —

600 г печериць, червоний солодкий перець, велика морквина, цибулина, сіль, перець - за смаком, базилік сушений, 2-3 ст. л. рослинної олії


Смачний сливовий соус до м'яса

— 21 серпня 2013 —

1 кг слив, 2 ч. л. цукру, 1 ч. л. солі, 1 колечко перцю чилі, 5 горошин запашного перцю, 3 горошини чорного перцю, 2 зубочки часнику, 0,5 ч. л. сушеного меленого імбиру, 0,5 ч. л. насіння коріандру, 0,5 ч. л. насіння кмину, 1 пучок свіжої петрушки.


Баклажани з куркою і сиром

— 21 серпня 2013 —

Баклажан - 750 г, куряча грудка - 550 г, сир моцарела - 80 г, олія соняшникова - 15 г, цибуля ріпчаста - 200 г.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...