Кулінарія

Курячі ніжки в листковому тісті

— 27 вересня 2018 —

Куряча гомілка - 8 шт., тісто листкове - 1 пачка, морква - 4 шт., ріпчаста цибуля - 1 шт., сир (натертий твердий) - 2 ст. л., сметана - 3 ст. л., яйце - 1 шт., рослинна олія - 4 ст. л., 3 гілочки петрушки, приправа (для курки), сіль, перець (мелений) - за смаком.


Фрикадельки в кабачковому суфле

— 27 вересня 2018 —

Кабачки - 600-700 г, фарш (курка + свинина, або інший - за смаком) - 500-600 г, цибуля ріпчаста - 1 шт., часник - 2-3 зубки, манна крупа (борошно) - 2-3 ст. л., сир - 150-200 г, яйця - 2-3 шт., сіль, перець.


Запечений гарбуз із яблуками

— 27 вересня 2018 —

1 невеликий дозрілий гарбуз, 2-3 яблука середніх розмірів, 150 г журавлини (свіжої або сушеної), 100 волоських горіхів, 50 г цукру, 1/2 ч. л. меленої кориці, 1 ст. л. вершкового масла.


Готуємо грузинський соус Ткемалі

— 27 вересня 2018 —

Ткемалі - соус із кислих слив з додаванням зелені, спецій і часнику - дуже смачний і дуже корисний, особливо гарний до м'яса та риби. Смак у нього просто чудовий, як і сама Грузія.


Котлети з квасолі з овочами

— 20 вересня 2018 —

Квасоля червона (варена) - 500 г, квасоля стручкова - 200 г, броколі - 200 г, цибуля - 1 велика, морква - 1 маленька, кріп, петрушка, кинза пучок, часник - 2-3 зубки (за смаком), борошно або панірувальні сухарі, рослинна олія для смаження, сіль, свіжомелений перець. 


Курячі грудки зі шпинатом

— 20 вересня 2018 —

Курячі грудки - 2 шт., свіжий шпинат - 1 пучок, маслинова олія, сир моцарела - 100 г, твердий сир - для посипання, паприка - 1 ч. л., сіль, перець - за смаком, приправа для курки - за смаком.


Мочені яблука: кілька оригінальних рецептів

— 20 вересня 2018 —

Правильно приготовлені мочені яблука відрізняються чудовим насиченим смаком і дуже приємним ароматом. Цей спосіб заготовки взапас відомий з незапам'ятних часів, затребуваний і зараз: простий у виконанні, часу займає небагато, а зберігатися мочені яблучка можуть близько року!


Італійський салат Панцанелла

— 13 вересня 2018 —

500 г не дуже свіжого здобного хліба типу чиабатта, 5 великих дуже спілих помідорів (найкраще «бичаче серце»), 1 червона цибулина, 3-4 ст. л. маслинової олії «екстра вірджин», невеликий пучок свіжого базиліка, бальзамічний або червоний винний оцет за смаком, сіль, свіжомелений чорний перець.


Кабачки по-грецьки

— 13 вересня 2018 —

Великі помідори - 1 шт., борошно - 2 ст. л., кабачки - 2 шт., 1 пучок щавлю, сіль, цукор - 1 ч. л., олія рослинна - 1 ст. л., олія рослинна - для обсмажування, цибуля зелена - 1 пучок, перець солодкий - 1 шт.


Курячі шлунки в пиві

— 13 вересня 2018 —

1 кг курячих шлунків, 1-1,5 скл. світлого пива, 2-3 ріпчастої цибулі, 60 г вершкового масла, 2 ст. л. жирного 67% майонезу, чорний перець мелений, трохи шафрану або карі, спеції - за смаком, рослинна олія.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс