Кулінарія

Хрусткі курячі палички

— 13 травня 2015 —

2 курячі грудинки, 1/2 скл. борошна, 2 яйця, 125 г панірувальних сухарів, 60 мл рослинної олії, сіль і перець.


Готування домашньої настоянки

— 13 травня 2015 —

Для готування настоянок використовується, як правило, якісна горілка міцністю 40° або коньяк, які настоюють на різних травах і коріннях, ягодах і насінні.


Холодні супи – смак літа

— 13 травня 2015 —

У спекотну пору року на зміну гарячим наваристим супам приходять легкі прохолодні холодники, холодні борщі та гаспачо.


Сирний соус

— 7 травня 2015 —

300 мл молока, 1 маленька цибулина, 1 лавровий лист, 15 г вершкового масла, 15 г борошна, 100г сиру, 20 г пармезану, сіль, перець, мускатний горіх.


Печиво «Торчетті»

— 7 травня 2015 —

250 г борошна, 90 г розм'якшеного вершкового масла, 4 г сухих дріжджів, 120 мл теплої води, 1/2 склянки цукрового піску, щіпка солі.


Сирний суп

— 6 травня 2015 —

400-500 г курячого філе, 200 г плавленого сиру, 400 г картоплі, 150 г цибулі, 180 г моркви, вершкове масло, сіль, перець, зелень, лавровий лист. 


Секрети смачного шашлику

— 6 травня 2015 —

Травень – чудова пора, коли можна сполучати корисне з приємним: городні турботи-роботи - і пікніки-шашлики!


Фарширована картопля

— 29 квітня 2015 —

Картопля - 1 кг, фарш м'ясний - 300 г, цибуля - 2 шт., морква - 100 г, паста томатна - 1 ст. л., часник, рослинна олія, сіль, перець.


Нуга в шоколаді

— 29 квітня 2015 —

130 г меду, 400 г цукру, 2 яєчних білки, 300 г смаженого мигдалю, 250 г шоколаду (темного, білого або молочного на ваш вибір).


Тушкована яловичина в східному стилі

— 29 квітня 2015 —

800 г яловичини, 1 велика цибулина, 3 зубки часнику, шматочок свіжого імбиру (1 ст. л. у нарубаному вигляді), 1/2 ч. л. куркуми, 1 ч. л. меленої солодкої паприки, 1/2 ч. л. меленого коріандру, 1/2 ч. л. меленої зіри, 1/4 ч. л. меленого кайєнського перцю, 1 ст. л. цукру, 200 мл курячого бульйону або води, сіль - за смаком, сік половинки лайма.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...