Кулінарія

Cалат з помідорів із бринзою

— 25 червня 2015 —

Бринза - 50 г, помідори свіжі - 70 г, ядра волоських горіхів - 1/4 склянки, гірчиця французька (із зернами) - 0,5-1 ст. л., зелень кропу - 1/4 пучка, олія маслинова - 1 ст. л., сіль, суміш перців - за смаком. 


М'яке вівсяне печиво з шоколадом

— 25 червня 2015 —

275 г борошна, 1/2 ч. л. соди, 1/2 ч. л. солі, 300 г вершкового масла, 475 г цукру, 4 яйця, 2 ч. л. ванільної есенції, 400 г вівсяних пластівців, 200 г шоколаду.


Страви з молодої картоплі: відкриваємо сезон

— 24 червня 2015 —

Сезон молодої картоплі - червень. Саме в цей час картопля особливо багата вітамінами й мікроелементами. Кілька бульб молодої картоплі можуть забезпечити організм добовою нормою вітаміну С, а також вітамінами групи В і Р. Завдяки високому вмісту калію картопля сприяє виведенню з організму води й регулюванню обмінних процесів.


М’якенька й соковита куряча грудинка

— 17 червня 2015 —

500 г філе курячих грудинок, 1 яйце, майонез - за смаком, борошно пшеничне (вищий сорт), сіль, лимон і приправа для курки - за смаком.


Вишневий пиріг

— 17 червня 2015 —

Для коржа: 325 г борошна, 220 г вершкового масла, 3/4 ч. л. солі, 1 ст. л. цукру, 4 ст. л. холодної води.
Для начинки: 3 скл. вишні без кісточок, 190 мл води, 100 г цукру, 2 ст. л. крохмалю.


Тістечко сирне з малиновим желе

— 17 червня 2015 —

На 2 тістечка діаметром 8 см: 60 г сухарів (або печива) змолоти, 30 г м'якого вершкового масла, 200 г сиру, 3 ст. л. цукрової пудри (любите солодке- можна більше), 150 мл жирних вершків, ванільний екстракт - 1 ч. л., 100 мл малинового соусу, сік 0,5 лимона, желатин - 10 і 4 г.


Соус із болгарського перцю

— 17 червня 2015 —

0,5 кг солодких болгарських перців; 1 зубок часнику; 1,5 ст. л. солодкого соєвого соусу (можна замінити звичайним соєвим соусом, додавши до нього 1 ст. л. меду, тоді кількість бальзамічного оцту потрібно буде зменшити, а сіль не використовувати); 1,5 ст. л. бальзамічного оцту; сіль, чорний мелений перець, мелений коріандр.


Трояндові пелюстки в цукрі

— 17 червня 2015 —

Початок літа - час ароматних, корисних і смачних заготівель із чайних троянд - найпопулярніших їстівних квітів.


Легкі та соковиті салати для літа. Запасіться вітамінами на весь рік!

— 17 червня 2015 —

Улітку всі ми намагаємося побалувати себе свіжими овочами і фруктами. Ці продукти забезпечують наш організм корисними речовинами та вітамінами на весь рік. Справжні гурмани намагаються знайти незвичайні інгредієнти і приготувати цікаві салати з корисних і свіжих літніх продуктів.


Літній салат

— 10 червня 2015 —

200 г редису, 2 середніх огірки, 3-4 невеликі картоплини, 2 яйця, зелень петрушки, кропу, пір'я зеленої цибулі, листя салату.
Для заправлення: 3-4 ст. л. сметани, 1,5 ст. л. маслинової олії, 0, 5 ч. л. гірчиці, 0,5 ст. л. лимонного соку, сіль, перець.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...