Кулінарія

Суп з курки по-римськи

— 25 березня 2015 —

1 курка вагою близько 1,5 кг, банка консервованої солодкої кукурудзи, 1 кг картоплі, 2-3 стебла селери, 2-3 невеликі моркви, 2 невеликі головки цибулі, 10 гілочок кинзи + 2 ст. л. нарубаної зелені, 2 лаврових листа, 1 ч. л. чорного перцю горошку, 60 мл свіжовижатого лимонного соку, сіль - за смаком.


Листковий яблучний пиріг

— 25 березня 2015 —

Для тіста: 1 яйце, 1 скл. борошна, 2 ст. л. сметани, 1/3 ч. л. солі, 1 ст. л. розтопленого вершкового масла.
Для начинки: 6-8 середніх твердих яблук, 1 скл. цукру, 100 г розтопленого вершкового масла, цукрова пудра для прикраси.


Цибульні кільця в пивному клярі

— 25 березня 2015 —

1 дуже велика цибулина (або 2-3 середніх), 2 ст. л. борошна.
Для пивного кляра: 150 г борошна, 1/3 ч. л. гранульованого сухого часнику (за наявністю і бажанням - з ним смачніше), 1/2 ч. л. солі, 1/2 ч. л. чорного меленого перцю, 1 ч. л. розпушувача, 250 мл світлого пива.


Рибний пиріг

— 25 березня 2015 —

Для пісного тіста: борошно - 1 кг, цукор - 3 ст. л., сухі дріжджі - 10 г, вода - 2 скл., соняшникова олія - 3 ст. л., сіль - 1 ч. л.
Для начинки: рибне філе - 0,5 кг, картопля- 0,5 кг, цибуля ріпчаста - 0,5 кг, сіль, перець, рослинна олія.


10 порад, як зварити смачну каву

— 25 березня 2015 —

10 порад, як зварити смачну каву


Найсоковитіший ростбіф повільного готування

— 25 березня 2015 —

У готуванні цього ростбіфа все так просто і його так важко зіпсувати. Дуже гарна ця техніка готування для молодих господарок, не досвідчених у роботі з м'ясом.


Запечена картопля у крупній солі

— 19 березня 2015 —

Картопля - 250 г, яєчний білок - 1 шт., сіль крупна - 1/2 склянки, перець і ароматні трави - за смаком.


Найледачіші голубці

— 19 березня 2015 —

1 середня цибулина, 1 середня морквина, 2 ст. л. томатної пасти, 800 г м'ясного фаршу, невеликий качанчик капусти, 2 зубки часнику, 100 г сухого рису, 250 мл томатного соку, сіль і цукор - за смаком.


Сирні рогалики із джемом

— 19 березня 2015 —

Яйце - 1 шт., цукор - 100 г, сир - 250 г, розпушувач - 8 г, олія рослинна - 100 г, борошно - 300- 350 г, джем для начинки, жовток для змазування.


Смажені гриби з часником і лимонним соком

— 19 березня 2015 —

Печериці свіжі - 680 г, олія маслинова - 3 ст. л., часник - 4 зубки, перець червоний пластівцями - щіпка, вода -  1/2 скл., цибуля зелена із цибулиною - 3 шт., петрушка рубана - 1 ст. л., сіль крупна - за смаком, сік лимонний - 2 ст. л., перець чорний свіжомелений – за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...