Кулінарія

Сезонна кулінарія: овочеві страви

— 9 липня 2015 —

Сезонна кулінарія: овочеві страви.


Баклажани, тушковані зі сметаною

— 2 липня 2015 —

2 баклажани, 1 цибулина, 50 г сметани, 50 г сиру, сіль, чорний мелений перець - за смаком, кілька гілочок петрушки, рослинна олія.


Суп із червоної сочевиці та моркви

— 2 липня 2015 —

Червона сочевиця - 140 г, пластівці червоного перцю - щіпка, маслинова олія - 2 ст. л., терта морква - 600 г, кумин - 2 ч. л., овочевий бульйон - 1 л, молоко - 125 мл.


Кекс до чаю із чорною смородиною

— 2 липня 2015 —

Борошно - 1,5 скл., чорна смородина - 1 скл., цукор - 1 скл., вода - 1 скл., какао - 3 ст. л., рослинна олія - 1/4 скл., сода - 1 ч. л., яблучний оцет - 1 ст. л.


Готуємо з молодої моркви

— 2 липня 2015 —

Готуємо з молодої моркви.


Сир домашній

— 2 липня 2015 —

Якщо ви теж давно хотіли спробувати сир домашнього готування, але ніяк не вирішувалися... То давайте зберемося і приготуємо його разом.


Овочеві кульки із сиром

— 25 червня 2015 —

1 середня голівка броколі, дрібно нарізати; 1 середня морквина, почистити і натерти; 1 зубок часнику, видавити; 3/4 скл. тертого сиру чедер; 3 яйця, збити; 1 скл. панірувальних сухарів; 1 ст. л. італійських сухих трав; сіль і перець - за смаком.


Cалат з помідорів із бринзою

— 25 червня 2015 —

Бринза - 50 г, помідори свіжі - 70 г, ядра волоських горіхів - 1/4 склянки, гірчиця французька (із зернами) - 0,5-1 ст. л., зелень кропу - 1/4 пучка, олія маслинова - 1 ст. л., сіль, суміш перців - за смаком. 


М'яке вівсяне печиво з шоколадом

— 25 червня 2015 —

275 г борошна, 1/2 ч. л. соди, 1/2 ч. л. солі, 300 г вершкового масла, 475 г цукру, 4 яйця, 2 ч. л. ванільної есенції, 400 г вівсяних пластівців, 200 г шоколаду.


Страви з молодої картоплі: відкриваємо сезон

— 24 червня 2015 —

Сезон молодої картоплі - червень. Саме в цей час картопля особливо багата вітамінами й мікроелементами. Кілька бульб молодої картоплі можуть забезпечити організм добовою нормою вітаміну С, а також вітамінами групи В і Р. Завдяки високому вмісту калію картопля сприяє виведенню з організму води й регулюванню обмінних процесів.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...