Кулінарія

Оладки з кабачків у духовці

— 29 липня 2015 —

2 кабачки, 1 яйце, 1 склянка панірувальних сухарів, 1/2 склянки тертого сиру, 1 болгарський перець, кілька перинок зеленої цибулі, сіль, спеції - за смаком.


Як заморожувати зелень

— 29 липня 2015 —

Морозити можна практично будь-які пряні трави. З того, що найчастіше використовується в готуванні в побуті, тільки базилік і м'ята не дуже добре переносять заморозку - вони темніють і сильно втрачають в ароматі.


Напої, які найкраще вгамовують спрагу

— 29 липня 2015 —

Через сонце та спеку підвищується ризик порушення водного балансу організму. Дієтологи склали список напоїв, які краще інших підходять для підтримки водного балансу.


Піца з томатами та шинкою

— 23 липня 2015 —

Для тіста: 2 г сухих дріжджів (1/2 ч. л.), 320 г хлібного борошна, 160 мл води, 20 мл маслинової олії, 1/4 ч. л. солі.
Для соусу: 200 г томатів у власному соку, 1 зубок часнику, 1/2 ч. л. суміші прованських трав, сіль, цукор - за смаком.
Для начинки: 600 г моцарели, 400 г шинки, 150-200 г салямі, 2-4 помідора, 2 ст. л. песто.


Готуємо пасту вдома

— 23 липня 2015 —

Ні що не замінить домашньої пасти. Відчуйте себе на кухні в Італії.


Помідори з сиром

— 23 липня 2015 —

Помідори - 5 шт., сир - 200 г, гриби - 200-250 г, цибуля - 1 шт., яйця курячі - 2 шт., пряжене масло - 1/2 ст. л., вершкове масло - 15 г, перець, сіль - за смаком.


Ванільний сметанник з піскового тіста

— 23 липня 2015 —

Для тіста: 200 г вершкового масла, 1 яйце, 1,5 ч. л. розпушувача, 2 скл. борошна (300 г), 0,5 скл. цукру.
Начинка: 500 г сметани, 4 яйця, ванільний цукор - 3 ст. л.і (30 г), 1 пакетик ваніліну (2 г), 4 ст. л. цукру.


Борщове заправлення

— 23 липня 2015 —

Дуже зручно: баночку маленьку відкрив - і борщик за півгодини готовий! Можна вегетаріанський, можна на бульйоні, можна на тушонці - взагалі хвилинна справа!


Турецький човен - піде

— 23 липня 2015 —

Піде - традиційна турецька страва, що за своїм складом дуже схожа на піцу, але виходить більше соковитою і ароматною!


Кекси зі свіжими ягодами

— 15 липня 2015 —

Cметана - 1 скл.*, цукор - 1 скл., вершкове масло - 70 г, яйця - 2 шт., ванілін - 2 щіпки, сіль - 1 щіпка, розпушувач - 2 ч. л., борошно пшеничне - 2 скл., ягоди - 1 скл., цукрова пудра для подачі. 
(*склянка - 250 г)



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...