Кулінарія

Млинцевий пиріг з вареною згущенкою

— 5 березня 2015 —

12-15 тонких млинчиків, 200 г вареної згущенки, 100 г молока, 2 яйця, 1/2 ч. л. цукрового піску, 1/2 ч. л. цукрової пудри, 10-15 г кокосових кранчей.


Листкове тісто

— 4 березня 2015 —

Ви усе ще купуєте готове листкове тісто в магазині? А давайте спробуємо приготувати листкове тісто вдома!


Курка з лимонами

— 25 лютого 2015 —

1 ціла курка, 1 склянка білого вина, 1 головка часнику, 1 гілочка розмарину, 2 лимони, маслинова олія, сухі трави (розмарин, шавлія, чебрець), сіль, перець.


Котлети із тріски

— 25 лютого 2015 —

500 г філе тріски, 2 середні картоплини, 2 яйця, 100 г чорних оливок, невеликий пучок петрушки, часточка часнику, панірувальні сухарі, маслинова олія для смаження, сіль, перець.


Рулет курячий з овочами

— 25 лютого 2015 —

М'ясо курки (або індички) - 0,5 кг, квасоля стручкова - 200 г, яйця - 2 шт., броколі - 6 суцвіть, сіль, перець, прованські трави - за смаком.


Корисні властивості сала

— 25 лютого 2015 —

Лікарі та дієтологи солідарні в думці, що корисні властивості сала воістину безмежні.


Цитрусово-імбирна настоянка

— 18 лютого 2015 —

Цедра двох апельсинів, цедра трьох лимонів, корінь імбиру - 3-4 см, горілка - 500 мл.


Картопляні деруни з м'ясом

— 18 лютого 2015 —

Вода - 2 ст. л., картопля - 1,2 кг, цибуля - 2 шт., борошно - 2 ст. л., сметана - 2 ст. л., фарш (свинячий, яловичий або курячий) - 200 г, яйце - 1 шт.


Слоєна картопляна запіканка

— 18 лютого 2015 —

Картопля - 1 кг, яйце - 2 шт., фарш свинячо-яловичий - 400 г, печериці консервовані - 250 г, морква - 1 шт., цибуля - 2 шт., вершкове масло - 20 г, сметана - 3 ст. л., сир - 30 г, сіль, перець - за смаком.


Пиріг з лаваша із сиром і зеленню

— 18 лютого 2015 —

2 тонких лаваші, 2 яйця, 250 мл кефіру, невеликий пучок зелені кропу й петрушки, 250 г будь-якого сиру.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...