Кулінарія

Помідори із сиром і часником

— 6 серпня 2014 —

100 г сиру, 2 ст. л. сметани, 50 г свіжого огірка, 50 г свіжого болгарського червоного перцю, 1 зубок часнику, 1 великий помідор, зелень кропу.


Курячі грудинки по - східному

— 6 серпня 2014 —

Курка (грудинки) - 500 г, соєвий соус (солоний) - 4 ст. л., мед - 2 -3 ст. л., олія рослинна (небагато), часник - 3-4 зубки, перець чорний мелений, каррі, імбир мелений.


Закрита піца кальцоне з овочами

— 6 серпня 2014 —

Борошно пшеничне - 500 г, дріжджі сухі швидкодіючі - 5 г, сіль - 1/2 ч. л., маслинова олія - 90 мл, цибуля ріпчаста - 1 шт., часник часточки - 3 шт., кабачки - 800 г, томати у власному соку - 800 г, базилік свіжий зелений - 30 г, каперси - 15 г, моцарела - 100 г.


Заготівлі на зиму: готуємо аджику

— 6 серпня 2014 —

Заготівлі на зиму: готуємо аджику


П'ять рецептів домашнього лимонаду

— 6 серпня 2014 —

П'ять рецептів домашнього лимонаду


Домашній плавлений сир

— 30 липня 2014 —

400 г сиру, 50 г вершкового масла, 1 яйце, 1 чайна ложка соди, сіль, спеції - за смаком.


Ніжна та смачна картопля «Романоф»

— 30 липня 2014 —

Очищена і натерта на великій тертці (дрібно нарізана) картопля - 1 кг, дрібно нарізана цибуля - 1 шт., тертий сир чедер - 300 г, сметана - 1,5 склянки, сіль і свіжомелений чорний перець - за смаком.


Курячий рулет із сиром

— 30 липня 2014 —

1 курка (вагою близько 2 кг), 100 г сиру, 50 мл соєвого соусу, спеції - за смаком, 4 пакетики сухого желатину.


Найсмачніші пампушки до українського борщу

— 30 липня 2014 —

Тепла вода - 1 скл., цукор - 1 ст. л., дріжджі (сухі, швидкодіючі) - 11 г, борошно - 3 скл., олія рослинна - 3 ст. л., сіль - 1/2 ч. л., часник, зелень, рослинне або розтоплене вершкове масло.


Солодкий та болгарський: прості й вишукані страви з перцю

— 30 липня 2014 —

Пропонуємо вам прості, але, проте, вишукані рецепти. Основу цих страв складає болгарський перець, що дуже насичений вітаміном С (за його кількістю перець посідає перше місце серед овочів), та відповідно корисний і живильний. Вміст вітаміну С в перці більший, ніж у полуниці, і майже стільки ж, скільки в смородині. Найбільше вітаміну С міститься в основі плода, біля плодоніжки, тому потрібно видаляти тільки насіння та хвостик. Намагайтеся якнайбільше вживати перець у сирому виді - адже при тепловій обробці він втрачає частину вітамінів.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...