Кулінарія
Як приготувати минтай?
— 22 березня 2019 —
Минтай приваблює домогосподарок своєю ціною й можливістю придбання цілий рік. В Японії блюда з його додаванням популярні, оскільки із усього сімейства тріскових він найбільше поєднується з розширеним списком продуктів і містить найбільшу кількість вітаміну А. Що вже говорити про корисні властивості минтая.
Курячі рулетики із сиром
— 10 березня 2019 —
Філе курячих грудок - 4 шт., сир - 200 г, борошно - для панірування, сіль, перець – за смаком, оливкова олія - для жаркі, зелень - за смаком.
Булочки з курячим філе й кунжутом.
— 9 березня 2019 —
Філе куряче - 500 г, тісто листкове бездріжджове - 500 г, сіль - за смаком, паприка солодка - за смаком, яйце куряче - 1 шт., кунжут - 2 ст. л.
Запечені банани
— 9 березня 2019 —
Банани - 5 шт., лайм або лимон - 1 шт., сир кисломолочний - 200 г, йогурт натуральний - 100 г, мед - 30-50 г, яйце - 1 шт.
Печінковий торт із печерицями
— 9 березня 2019 —
Для печіночних коржів: печінка (куряча або яловича) - 600 г; сметана - 100 г; яйце; борошно - 50-60 г; сіль. Для начинки: печериці - 300-400 г; цибуля ріпчаста - 2-3 шт; сир (типу «Російського») - 200 г; часник - 2-3 зубка; зелень кропу - 2-3 гілочки; зелена цибуля (для прикраси) - 2-3 пера; майонез; вершкове масло + рослинна олія для жаркі; сіль, свіжемелений перець.
Смачний напій і не тільки...
— 9 березня 2019 —
Мова йтиме про какао, як про цілющий напій, що допомагає збадьоритися, відновити сили, поліпшити настрій і, як це не дивно звучить, знизити артеріальний тиск.
Курка в кисло-солодкому соусі з ананасами
— 9 березня 2019 —
Свіже куряче філе - 350 г; консервовані ананаси - 150 г; червоний болгарський перець - 1 шт.; помідори - 1-2 шт.; куряче яйце - 1 шт.; томатна паста - 1 ст. л.; часник - 3-4 зубка; кукурудзяний крохмаль - 2 ст. л.; соєвий соус - 2 ст. л.; рисовий оцет - 1 ст. л.; оливкова олія - 3 ст. л.; цукор - 1 ч. л.; насіння кунжуту - 0,5 ч. л.; сіль і чорний мелений перець - за смаком.
Як приготувати смачні та соковиті котлети. Молодій хазяйці на замітку
— 9 березня 2019 —
Щоб котлети вийшли смачними, ароматними і соковитими, існує багато різних хитрощів. Сьогодні ми поділимося деякими з них.
Тонкі млинці на молоці
— 9 березня 2019 —
Молоко - 500 мл; яйця - 3 шт.; борошно - 200 г; масло вершкове (або рослинна олія) - 30 г (2 ст. л.); цукор - 30 г (2 ст. л.); сіль 2-3 г (1/2 ч. л.).
Яловичина, тушкована в казані
— 25 лютого 2019 —
Яловичина (м’якоть) - 1,2-1,5 кг, оливкова олія - 2 ст. л., сіль, спеції - за смаком, цибуля - 2 шт., часник - 4 зубчика, червоне вино - 0,5 ст., лавровий лист - 1 шт., морква - 2-3 шт.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | ... | 202 |