Кулінарія

Цибульний пиріг

— 13 січня 2016 —

Борошно - 500 г, олія рослинна - 150-200 мл, яйце - 1 шт., сіль.
Начинка: 3 великі цибулини, 200 г сметани, 3-4 яйця, сіль, перець.


Пиріг з фрикадельками

— 13 січня 2016 —

Для початку робимо фрикадельки з 400-500 г фаршу за улюбленим рецептом (наприклад, індичий фарш + цибуля + сіль перець + 1 ст. л. майонезу + 2 ст. л. панірувальних сухарів), добре вимішуємо. Підготовляємо кульки завбільшки з волоський горіх і ставимо в морозилку хвилин на 10-15 (щоб добре входили в тісто).


Журавлина на вашому столі

— 13 січня 2016 —

Журавлина на вашому столі


Американський гарбузовий пиріг

— 6 січня 2016 —

Для тіста: борошно - 210 г, вершкове масло - 150 г, сіль - 1/4 ч. л., крижана вода - 3 ст. л.
Для начинки: гарбуз - 450 г, цукор - 150 г, яйце - 3 шт., згущенка - 1 банка, кориця мелена - 1 ч. л., сіль - 1/2 ч. л., мускатний горіх, гвоздика, сухий імбир (мелені) - кожного по 1/4 ч. л.


Салат з курки із сиром

— 6 січня 2016 —

Куряче копчене стегенце - 1 шт. або 400 г копченої курячої грудинкии, куряче яйце - 2 шт., кукурудза солодка консервована - 150 г, твердий сир - 130 г, майонез - 200 г, томати середньої величини - 2 шт., часник - 2 зубки, зелень: кріп - 2 гілочки, сіль і чорний мелений перець - по одній щіпці.


Морозиво з мандарин

— 6 січня 2016 —

400 мл сметани 20%; 1 банка згущеного молока (вершків); 8 шт. мандаринів.


Маковий рулет

— 6 січня 2016 —

300 г борошна, 1/2 скл. молока, 20-30 г дріжджів, 2-3 жовтки, 100 г цукру, 2 ст. л. вершкового масла, 1/2 ч. л. солі.
Для начинки: 200 г маку, 100 г цукру, 1 білок, 1 ст. л. манної крупи, ванілін.


Щедрий вечір: готуємо новорічний стіл

— 6 січня 2016 —

Щоб рік був багатим, святковий стіл має бути щедрим - чим більше вишуканих страв приготує господарка, тим вдалішим видасться для її родини рік. У щедрий вечір подавали безліч м'ясних, круп'яних і борошняних страв, варили компоти, узвари, киселі, пекли пироги з різною начинкою.


Коржики «Молочні» за Дст

— 28 грудня 2015 —

Масло вершкове (кімнатної температури) - 95 г, цукор - 200 г, яйце - 1 шт., молоко - 75 г, ванільний цукор - 5 г, розпушувач - 4 г, сода - 2 г, борошно - 400 г.


Салат «Новорічна куля»

— 28 грудня 2015 —

Крабові палички - упаковка, яблуко, зелена цибуля, три яйця, трохи кропу, 100 г сиру, майонез.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...