Кулінарія
Кекси на кефірі зі смородиною
— 6 липня 2017 —
Кефір - 150 мл, масло вершкове - 125 г, яйця - 2 шт., цукор - 200 г, сода - 1/2 ч. л., борошно - 1,5 скл., смородина червона, чорна або біла - 200 г.
Помідори в загадковому маринаді
— 6 липня 2017 —
Сіль - 2,5 столових ложки, цукор - 4 ст. ложки, гвоздика - 5 шт., чорний перець горошком - 10 шт., щіпка меленого червоного перцю, лавровий лист - 2 шт., часник, оцтова есенція - 1 ст. ложка, горілка - 1 ст. л.
Суп-пюре із цукіні
— 6 липня 2017 —
Овочевий бульйон або вода - 1 л, цукіні або молоді кабачки - 2 шт., картопля - 2-3 шт., цибуля ріпчаста - 1 шт., часник - 2-3 зубки, рослинна олія для смаження, зелень петрушки, сіль, свіжомелений перець - за смаком.
Для готування овочевого бульйону також знадобляться: 1 цибулина, 1 морква, зелень петрушки.
Баклажани: головні помилки в готуванні
— 6 липня 2017 —
Експерти назвали 6 найпоширеніших помилок, які не дають смаку баклажана максимально розкритися. На щастя, для кожної з них знайдуться й способи їх виправити.
Картопляний рулет із грибами
— 29 червня 2017 —
Картопля - 1 кг, пшеничне борошно - 3 ст. л., печериці - 350 г, морква - 2 шт., сіль - за смаком, чорний перець (мелений) - за смаком, зелень - 1 пуч., соняшникова олія - 1 ст. л., крохмаль - 3 ст. л., цибуля - 1 шт.
Огірковий салат з маслинами й сиром
— 29 червня 2017 —
Огірок - 2 шт., салат - 1 пучок листя, маслини (без кісточок) - 15 шт., лимон - 1/2 шт., сир (за смаком) - 100 г, майонез.
Піскові кільця з горіхами
— 29 червня 2017 —
Вершкове масло - 220 г, цукор - 190 г, щіпка солі, ванільний екстракт - 1 ч. л., розпушувач - 1 ч. л., яйця - 2 шт. (у тісто) + 1 шт. (для змазування), борошно - 440 г (у тісто) + 40 г (на підпилювання), арахіс смажений - 150 г.
Оладки з кабачків із сиром і часником
— 29 червня 2017 —
Середній кабачок - 1 шт., яйце - 1 шт., натертий сир - 50 г, зубок часнику, борошно - 1 ст. л., сіль, перець - за смаком.
Вишня: користь і шкода червоної ягоди
— 27 червня 2017 —
Існує близько 600 видів вишні, їстівні сорти нараховують 200 різновидів, тому хімічний склад вишні може відрізнятися у відсотковому співвідношенні вітамінів і кислот залежно від регіону, де зростає дерево.
Соус песто
— 21 червня 2017 —
Базилік - 100 г, кедрові горішки - 50 г, часник - 1 зубок, пармезан натертий - 40-50 г, маслинова олія - 100 мл, лимонний сік - за бажанням і смаком, сіль, перець.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | ... | 160 |