Кулінарія

Овочева запіканка

— 7 липня 2016 —

Картопля - 6 шт. (середніх), цибуля ріпчаста - 2 шт., гриби білі - 100 г, помідори - 2 шт. (середніх), сир - 300 г; для соусу: сметана - 2 ст. л., майонез - 2 ст. л., часник - 1 зубок.


Медовий бісквіт

— 7 липня 2016 —

Яйця - 6 шт., цукор - 160 г, мед - 2 ст. л., борошно - 190 г.


Мисливські ковбаски з картоплею в горщиках

— 7 липня 2016 —

Картопля - 1 кг, мисливські ковбаски - 6 шт., ріпчаста цибуля - 2 шт., печериці - 200 г, сметана - 1 скл., бульйон - 700 мл, солодка паприка - 1 ч. л., рослинна олія для смаження, сіль, перець горошком, зелень, лавровий лист - за смаком.


Літні салати

— 7 липня 2016 —

Як тільки на нашому городі, на ринку або в супермаркеті з'являються перші свіжі овочі - починається їхнє масове поїдання. І якщо складових у салатнику більше ніж один, якщо порізані овочі соляться, а, тим більше, заправляються якимись приправами, майонезом або рослинною олією, то все це носить горде ім'я "салат". І адже це на 100% вірно.


Гречаники

— 30 червня 2016 —

500 г м'яса; 150 г гречаної крупи; 2 яйця; 2 цибулини; 200 г томатного соусу; сіль, перець - за смаком; борошно для панірування; рослинна олія для обсмажування.


Кавова панакота

— 30 червня 2016 —

150 мл молока, 180 мл сметани 15% (вершків 33%), 4 ч. л. цукру, 2 ч. л. розчинної кави, 1 жовток, 20 г желатину, 1 ч. л. ванільного цукру.


Картопелька "Швидкісна"

— 30 червня 2016 —

3 картоплини, 2 яйця, сіль, перець, приправи - за смаком, рослинна олія для смаження.


Смажений лаваш з ковбасою і сиром

— 30 червня 2016 —

Лаваш - 2 шт., сирок плавлений ("бурштиновий" ) - 100 г, печериці (мариновані) - 100 г, сир голландський - 200 г, ковбаса (варено-копчена) - 200 г, сметана - 2 ст. л., -олія рослинна (для смаження) - 80 мл.


Ревінь: овоч зі смаком яблука й полуниці

— 30 червня 2016 —

Ревінь - надзвичайна рослина! Його їстівна частина - стебло, а листя вважається отрутним! З погляду ботаніки, це овоч, однак рецепти страв з ревенем найчастіше зустрічаються в розділах десертів і солодкої випічки, що не дивно: кислувато-пряний смак ревеню дивовижним чином нагадує одночасно яблуко й полуницю.


Свинина, запечена в тісті

— 23 червня 2016 —

Свинина - 450 г, листкове тісто - 2 листи, цибуля - 1 шт., часник - 2 зубки, шинка - 200 г, натертий сир - 100 г, яйце куряче - 1 шт., дижонська гірчиця, рослинна олія, сіль, чорний перець.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...