Кулінарія

Італійський cирний хліб - швидка і смачна закуска

— 17 серпня 2016 —

Сир твердий - 340 г, вершкове масло - 110 г, зелена цибуля - 100 г, мак - 2 ч. л., буханець свіжого хліба.
Для начинки: печериці - 340 г, вершкове масло - 1 ст. л., свіжий чебрець - 1 ст. л.


Курячі оладки

— 17 серпня 2016 —

Куряча грудинка - 3 шт., 2-3 ст. л. майонезу, 1 яйце, 2-3 ст. л. борошна або крохмалю, сіль, перець - за смаком, 3-4 зубки часнику, щіпка карі.


Сирна соломка

— 17 серпня 2016 —

Сир твердий (близько 150 г) - 1 скл., борошно пшеничне - 1,5 скл., масло вершкове - 80 г, молоко - 4 ст. л., сіль - за смаком, лимонна цедра (одного маленького лимона), кмин, кунжут (необов'язково, але можете додати за бажанням).


Яблучний Спас. Що можна приготувати на свято

— 17 серпня 2016 —

Вважається, що після освячення яблук на Яблучний Спас вони здобувають якусь чарівну силу, і якщо загадати бажання, відкушуючи перший шматочок від яблука нового врожаю, то воно обов'язково здійсниться. З Яблучного Спасу яблука їдять просто так, додають у випічку, салати, роблять соки, компоти й усілякі заготівлі.


Відкритий м'ясний пиріг з картопляним тістом

— 11 серпня 2016 —

Для тіста: 200 г картоплі, 200 г борошна, 1 яйце, 50 г вершкового масла, сіль. 
Для начинки: 500 г свинини (або фаршу), 2 болгарських перці, 1 помідор, 2 невеликі цибулини, 100 мл жирних вершків (33-38%), 100 мл молока, 2 невеликі яйця, 2 ст. л. томатної пасти, сіль, перець, трохи тертого сиру.  


Листковий пиріг-перекидень

— 11 серпня 2016 —

Для тіста: 3 яйця, 1 скл. кефіру, 1-1,2 скл. борошна (щоб тісто було як на оладки), 1 ч. л. солі, 1 ч. л. соди погасити оцтом або 2 ч. л. розпушувача.


Смачні сирники

— 11 серпня 2016 —

500 г домашнього сиру жирністю 9%, 1 маленьке яйце + 1 жовток, 1 ст. л. з гіркою жирної сметани, 2-3 ст. л. цукру, 2 ст. л. манної крупи, 1 ст. л. борошна + борошно для обвалювання, пряжене масло.


Готуємо з кавуна

— 11 серпня 2016 —

Якщо вам раптом набридло їсти кавун просто так, можна приготувати з його м'якоті різні страви.


Фруктово-ягідне морозиво

— 11 серпня 2016 —

Кілька нюансів готування фруктово-ягідного морозива.


Баклажани з сиром і помідорами

— 3 серпня 2016 —

2 баклажани, 4-5 помідорів, 4-5 середніх зубків часнику, 200 г твердого сиру, рослинна олія для смаження, 2-3 ст. л. свіжої петрушки, сіль і спеції - за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...