Кулінарія

Лобіані: перепічки із квасолею

— 1 лютого 2018 —

Квасоля готова - 2 скл., нежирний кефір - 1 скл., борошно - близько 2,5 скл., цукор - 1 ч. л., цибуля - 1 шт., вершкове масло - 30 г, рослинна олія - 50 мл, дріжджі - 1,5 ч. л., хмелі-сунелі або уцхо-сунелі - 2 ч. л., сіль, перець - за смаком.


Ніжна та смачна картопля

— 1 лютого 2018 —

Очищена і натерта на великій тертці (дрібно нарізана) картопля - 1 кг, дрібно нарізана цибуля - 1 шт., тертий сир чеддер - 300 г, сметана - 1,5 скл., сіль і свіжомелений чорний перець - за смаком.


Торт «Milch Madchen»

— 1 лютого 2018 —

Тісто: згущенка - 1 банка (400 г), яйця - 2 шт., борошно - 1 скл. (160 г), розпушувач - 1 ст. л.
Крем: вершки 35% - 400 мл, цукрова пудра - 0,5 скл.


Риба в лаваші

— 1 лютого 2018 —

Риба - 1 шт., лаваш - 2-3 шт., вершкове масло - 100 г, помідор - 1 шт., кріп - 1 пуч., сіль - за смаком, чорний перець (мелений) - за смаком, приправа для риби - за смаком.


Чотири салати з пекінською капустою

— 1 лютого 2018 —

Салати з пекінської капусти незамінні для здорового харчування завдяки високому вмісту в ній вітамінів і рослинного білка. Саме з пекінською капустою виходять найніжніші салати.


Класичний жульєн: кілька незайвих порад

— 1 лютого 2018 —

Класичний жульєн: кілька незайвих порад


Свинина в горщику по-гуцульськи

— 25 січня 2018 —

800 г свинини, сіль, мелений чорний перець, 4 ст. л. пряженого свинячого жиру, 4 великих картоплини, 4 яйця, 3-4 ст. л. рослинної олії, 1 велика цибулина, 1 ст. л. томатної пасти, 2 скл. м'ясного бульйону, 3 ст. л. дрібно нарізаної петрушки, 1,5 скл. пшеничного борошна, 1/2 скл. води.


Журавлинний рахат-лукум

— 25 січня 2018 —

Цукор - 300 г, крохмаль кукурудзяний - 1 скл., лимонний сік - 1 ст. л., журавлинне варення - 3 ст. л., цукрова пудра для подачі - за смаком.


Нудлі: часникові галушки з м'ясом

— 25 січня 2018 —

Яловичина - 500 г (можна взяти свинину), пара шматків голяшки (за бажанням), 2 невеликі морквини, картопля- 700 г-1 кг, 1 велика цибулина, сіль і перець - за смаком.
Тісто для нудлів: кефір середньої жирності - 1/2 скл., сода 1/4 ч. л., сіль - 1/4 ч. л., борошно - скільки візьме; часник - 4-5 зубків, олія рослинна для змазування.


Готуємо смачні та корисні сніданки

— 25 січня 2018 —

Сніданок і обід - найбільш калорійні трапези. Тому намагайтеся зробити їх різноманітними, живильними та корисними.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...