Кулінарія

Смажені карасі

— 24 липня 2020 —

Свіжі карасі - 3 шт.; лимон - 0,5 шт.; манна крупа - 4 ст. л.; сіль і чорний мелений перець - за смаком; сушений базилік – 1/4 ч. л.; рослинна олія - 50 мл; свіжий кріп - 1 пучок.


Як приготувати ідеальні яйця пашот

— 24 липня 2020 —

Яйце пашот - це яйце, зварене без шкарлупи в гарячій воді. Його білок виходить досить твердим, у той час як жовток - м’яким і кремподібним. Однак якщо не виконувати кілька важливих правил, то замість щільного пашоту у вас вийде безформна маса.


Літній чизкейк без випічки

— 24 липня 2020 —

120 г печива, 60 г розтопленого вершкового масла, 360 г мангового пюре, 13 г желатину, 120 мл води, 200 г вершкового сиру, 80 г цукру, 60 г йогурту, 10 мл лимонного соку, 160 г жирних вершків.


Баклажани з печерицями й часником

— 24 липня 2020 —

Баклажани - 2 шт.; печериці - 150 г; часник - 6 зубків; будь-яка зелень; цибуля звичайна - 1 шт.; помідори - 2 шт.; рослинна олія; сіль, перець чорний, гострий перець - за смаком.


Курячі котлети із сиром

— 24 липня 2020 —

Куряче філе - 500 г; курячі яйця - 2 шт.; твердий сир - 150 г; майонез - 2 ст. л.; пшеничне борошно - 2 ст. л.; рослинна олія - 100 мл; сіль і чорний мелений перець - за смаком; приправа для курки - 0,5 ч. л.; свіжа зелень (кріп і петрушка) - 1 пучок.


Бісквітні тістечка з полуницею

— 24 липня 2020 —

Для бісквіта на 8-9 шт. діаметром 12-13 см: 50 г борошна, 2 середніх яйця, 50 г цукру. Для начинки: 300 мл вершків 33-35%, 20-30 г цукрової пудри, 200-300 г полуниці, цукрова пудра для посипання.


Смачна й корисна курага: як сушити абрикоси в домашніх умовах

— 24 липня 2020 —

Абрикоси – швидкопсувні фрукти, сушка є один із найкращих способів збереження цих смачних плодів. Сушені абрикоси, хоча й за змістом корисних речовин поступаються свіжим, однак містить їх більше, ніж варення або компот.


Хрусткий торт без випічки

— 18 липня 2020 —

Шоколадні хрусткі кульки - 250 г; вершкове масло - 130 г; згущене молоко - 200 мл; волоські горіхи - 40 г.


Коржі із сирною начинкою

— 18 липня 2020 —

Тісто: борошно пшеничне – 150 г, борошно цільнозернове – 100 г, сметана (15%) – 130 г, олія рослинна – 3 ст. л., сіль, спеції – за смаком. Начинка: шпинат (свіжий) – 20 г, петрушка – за смаком, кріп – за смаком, сир кисломолочний – 180 г, сир твердий (кілька видів) – 300 г, перець чорний (мелений), сіль – за смаком, олія оливкова – для змазування готових коржів.


Курка в медово-гірчичному соусі

— 18 липня 2020 —

1/4 чашки + ще 2 ст. л. оливкової (рослинної) олії, сік 1 лимона, 1 ст. л. діжонської гірчиці, 1 ст. л. зернистої гірчиці, 1 ст. л. меду, 3 часточки часнику (подрібнити), 4 курячих стегна, 500 г брюссельської капусти, 1/4 великої голівки червоної цибулі, сіль і чорний мелений перець – за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс