Кулінарія

Курячий салат із броколі

— 4 серпня 2019 —

Броколі - 300 г, куряче філе - 500 г, бринза - 150 г, сметана - 0,5 ст., соєвий соус - 1 ч. л., гірчиця - 0,5 ч. л., сіль, перець - за смаком, зелена цибуля.


Минтай під соусом бешамель

— 4 серпня 2019 —

Минтай - 2 тушки; молоко - 250 мл; вершкове масло - 50 г; твердий сир - 100 г; пшеничне борошно - 2 ст. л.; сіль - за смаком; суміш мелених перців - 0,25 ч. л.; приправа для риби - 1 ч. л.; рафінована рослинна олія - 50 мл; свіжа зелень (петрушка, зелений базилік) - 1-2 гілочки для прикраси.


«Зима наближається»: Супрун розповіла, як правильно заготовити овочі та фрукти на зиму

— 4 серпня 2019 —

Про це повідомила виконуюча обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун в своєму Facebook.


Салат зі смаженими кабачками

— 26 липня 2019 —

Кабачки - 2 шт., помідори - 3 шт., яйця - 4 шт., часник - 2 часточки, петрушка, зелена цибуля, сметана або майонез - 150 г, сіль, перець, рослинна олія (для жаркі).


Торт з пломбірним кремом

— 26 липня 2019 —

Коржі: 380 г борошна, 250 г вершкового масла, 200 г сметани, 1 яйце. Крем пломбір: 2 яйця, 130 г цукру, 1 ч. л. ванільного екстракту, 2 ст. л. борошна, 350 г сметани від 25%, 250 г вершкового масла. Прошарок: 200-300 г пюре або джему з чорної смородини.


Плавлений сир з беконом і грибами

— 19 липня 2019 —

Сир кисломолочний - 400 г, масло вершкове - 100 г, яйця - 2 шт., сода - 1 ч. л., сіль - 1 ч. л., бекон - 50 г, печериці - 50 г.


Човники з кабачків

— 19 липня 2019 —

Кабачки маленькі - 4 шт., печериці - 250-300 г, рослинна олія - 2 ст. л., вершкове масло - 50 г, базилік - 1 щіпка, сметана - 2 ст. л., твердий сир - 250 г, сіль - 1 ч. л.


Соковита курка в гірчично-сметаному соусі

— 19 липня 2019 —

Гомілки курки - 6 шт., гриби - 150 г, сметана - 250 г, сіль, перець - за смаком, часник - 4 часточки, рослинна олія для жаркі, сік половинки лимона, гірчиця - 2 ст. л., зелень.


Полунично-бананове морозиво

— 19 липня 2019 —

Полуниця - 500 г, банан - 400 г, сметана - 400 г, цукрова пудра - 80 грамів.


Як заморожувати городину, фрукти, ягоди: Основні помилки

— 19 липня 2019 —

Питання збереження врожаю або фруктів і овочів, придбаних у літнє-осінній період за невисокою ціною, завжди є важливим. Усе відразу з’їсти неможливо, та й хочеться залишити щось і на зиму. Звичайно, можна зайнятися консервуванням. Але ж хочеться чогось по-справжньому свіжого. Відмінний вихід з положення – заморожування. Однак не всім везе використовувати потім те, що вони заморозили. Уся справа в тому, що якщо при заморожуванні овочів, фруктів і ягід допустити помилки, то користуватися замороженим буде не можливо. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс